15 Ağustos 2014 Cuma Reyting Sonuçları

kiraz mevsiminin ömrü 1 aylıktır eylül sonunda yavaş yavaş sona gelinir bence

Anasının Oğulu hakkında yorumun nedir? :A
showdayken 15 dakka izlemiştim hayatımda izlediğim en yapmacık en kötü dizilerden biri sittin sene tutmaz tutmaz tutmaz

Dizinin transferinin gereksiz olduğunu ve tutmayacağını çok önceden yazmıştım zaten. :)

Ağustos sonunda yayından kalkacağı için sıkıntı değil reytingleri. :A
Kanal D farkıyla AB'de iyi gider diyorduk daha kötü gitti haklısın Ağustos sonu biter.. :D

kiraz mevsiminin ömrü 1 aylıktır eylül sonunda yavaş yavaş sona gelinir bence

showdayken 15 dakka izlemiştim hayatımda izlediğim en yapmacık en kötü dizilerden biri sittin sene tutmaz tutmaz tutmaz
Ben de başladığı ilk bölümü demiştim espirileri vasat, saçma sapan konular karakterler sanki izleyiciyle alay ediyorlar..

Çocukluğumda nasıl bir tramvam varsa dün Kiraz Mevsimini izleyeyim dedim.

Allahım bu denli kötü oyunculuklar barındıran bir kaç diziden birisi bu.

Oğlanın dublajı fiyasko, kızın oyunculuğu eksilerde.

Kız mecburen otelde oğlanla aynı odada kalacağını öğrenince gidip kumsalda yatıyor, oğlan da kumsala geliyor ve battaniye getiriyor. Kıza diyor ki istersen yanıma gel üşürsün. Kız da gelmiyor. Sonra bakıyor çok soğuk mecburen kumsalda oğlanın yanında uyuyor.

Peki sormazlar mı madem soğuk odaya git yat işte nasılsa oğlan da kumsala geldi, istediğin gibi yanlız yatarsın.

İşte bu denli kimse kusura bakmasın ama gerizekalı bir senaryo barındırıyor. :)

Kanal D farkıyla AB'de iyi gider diyorduk daha kötü gitti haklısın Ağustos sonu biter.. :D

Ben de başladığı ilk bölümü demiştim espirileri vasat, saçma sapan konular karakterler sanki izleyiciyle alay ediyorlar..
Dizi öyle umutsuz vakaydı ki Kanal D farkının etki etmesi çok zordu. :D

Ben hiç ab'de iyi gider demedim göndermelerini başkalarına yap. :A

Günün izlenme oranları..

2014_08_16_12_16_02_15_A%C4%9Fustos_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.png

Kiraz Mevsimi tüm gruplarda zirvede yer almış ve özeti de 2. olmuş.Tebrikler

Güldür Güldür Show ve Muhteşem Yüzyıl gayet iyi gitmiş.

Eyvah Düşüyorum çok fazla saat değiştirdiği için düşmesi normal.

Kiraz Mevsiminin tutmasına çok sevindim güzel ve eğlenceli bir dizi bunu yanı sıra yaz dizileri olarak Kaçak Gelinler ve Güzel Köylü'yü de tebrik etmek lazım umarım kanallarda bu dizileri devam ettirirler.

Kız mecburen otelde oğlanla aynı odada kalacağını öğrenince gidip kumsalda yatıyor, oğlan da kumsala geliyor ve battaniye getiriyor. Kıza diyor ki istersen yanıma gel üşürsün. Kız da gelmiyor. Sonra bakıyor çok soğuk mecburen kumsalda oğlanın yanında uyuyor.

Peki sormazlar mı madem soğuk odaya git yat işte nasılsa oğlan da kumsala geldi, istediğin gibi yanlız yatarsın.

O sahneyi bnde anlamadim ama guzel dizi yahu 😉

Aslında saçma değil o sahne. :D Yatak olsa uykuda her türlü pozisyona girilebilir, ama plajda şezlongda o durum söz konusu olamıyor yatak gibi değil yani. :D

Yok artık çocuk onu umursamıyormuş gibi yapıyor, plaj iyi fikir dedi, geri dönüp kapıyı kilitleyebilirdi. :D
Onu da yapamaz çünkü oda çocuğun anahtar veya kartlı sistem artık ne varsa o da çocukdadır. :D

Yok artık çocuk onu umursamıyormuş gibi yapıyor, plaj iyi fikir dedi, geri dönüp kapıyı kilitleyebilirdi. :D
Onu da yapamaz çünkü oda çocuğun anahtar veya kartlı sistem artık ne varsa o da çocukdadır. :D