Benim açacağım çok güzel
Emekli @mrt-06 yasaklamıştı o konuları kurallar emekli olmadına göre hala geçerlidirBenim açacağım çok güzel
Siz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi ama
Sizinkiler ayıpSiz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi amaBiz de istediğimizi açarız, kimse karışamaz
Bizimkilerin üstünde 2 parça kumaş var en azından, sizde o da yok. Bizimkiler daha edepli yani
şu fotolarla parlak takimını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popoSiz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi amaBiz de istediğimizi açarız, kimse karışamaz
Al bak fotoğrafla açıklamış sana durumuşu fotolarla parlak tamını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo(popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları)
Ekli dosyayı görüntüle 70043Ekli dosyayı görüntüle 70045
Al bak fotoğrafla açıklamış sana durumuAyıp olan bunlar işte
Kıçında donu varşu fotolarla parlak takimını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo(popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları)
Ekli dosyayı görüntüle 70043Ekli dosyayı görüntüle 70045
Primi kapmışsın işteThe Walking Dead konusunda içeriğinden başka her şey konuşulsa da sonuca bakıyoruz tabii ki.
Ben öyle bir yasak hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?