Benim açacağım çok güzel
Emekli @mrt-06 yasaklamıştı o konuları kurallar emekli olmadına göre hala geçerlidirBenim açacağım çok güzel![]()
Siz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi ama
Sizinkiler ayıpSiz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi amaBiz de istediğimizi açarız, kimse karışamaz
![]()
Bizimkilerin üstünde 2 parça kumaş var en azından, sizde o da yok. Bizimkiler daha edepli yani
şu fotolarla parlak takimını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popoSiz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi amaBiz de istediğimizi açarız, kimse karışamaz
![]()
Al bak fotoğrafla açıklamış sana durumuşu fotolarla parlak tamını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo(popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları
)
Ekli dosyayı görüntüle 70043Ekli dosyayı görüntüle 70045
Al bak fotoğrafla açıklamış sana durumuAyıp olan bunlar işte
![]()
Kıçında donu varşu fotolarla parlak takimını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo(popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları
)
Ekli dosyayı görüntüle 70043Ekli dosyayı görüntüle 70045
Primi kapmışsın işteThe Walking Dead konusunda içeriğinden başka her şey konuşulsa da sonuca bakıyoruz tabii ki.![]()
Ben öyle bir yasak hatırlamıyorum.