Benim açacağım çok güzel@S.G.A.T. açtığı kadınların suratları erkeğe benziyordu
Emekli @mrt-06 yasaklamıştı o konuları kurallar emekli olmadına göre hala geçerlidirBenim açacağım çok güzel
Siz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi ama Biz de istediğimizi açarız, kimse karışamazEmekli @mrt-06 yasaklamıştı o konuları kurallar emekli olmadına göre hala geçerlidir
Sizinkiler ayıp @xemrexxxSiz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi ama Biz de istediğimizi açarız, kimse karışamaz
Bizimkilerin üstünde 2 parça kumaş var en azından, sizde o da yok. Bizimkiler daha edepli yaniSizinkiler ayıp @xemrexxx
Sizinkiler ayıp @xemrexxx
şu fotolarla parlak takimını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo (popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları )Siz oğlanların fotoğraflarına bakıp bakıp kudururken iyi ama Biz de istediğimizi açarız, kimse karışamaz
Sizinkiler ayıp @xemrexxx
Al bak fotoğrafla açıklamış sana durumu Ayıp olan bunlar işteşu fotolarla parlak tamını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo (popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları )
Ekli dosyayı görüntüle 70043Ekli dosyayı görüntüle 70045
Al bak fotoğrafla açıklamış sana durumu Ayıp olan bunlar işte
Kıçında donu varşu fotolarla parlak takimını kazandım çiğdem direkt 10 point verdi; aradığı 3 kriter de var sarışın oğlan-dolgun meme ve tüysüz beyaz popo (popo gözükmüyor ama çiğdem hayalinde tamamlıyor o kısımları )
Ekli dosyayı görüntüle 70043Ekli dosyayı görüntüle 70045
Primi kapmışsın işteThe Walking Dead konusunda içeriğinden başka her şey konuşulsa da sonuca bakıyoruz tabii ki.
Ben öyle bir yasak hatırlamıyorum. Şimdi tatildeyim dönünce yeni çıkan mankenleri, yılın olay fotoğraflarını mercek altına alan geniş bir araştırma yapacağım.