xBUGRAx
Emekli
23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.95 , 2) ATV: 4.98 , 3) SHOW: 4.16 , 4) KANALD: 4.01 , 5) STAR: 2.75
orda o yüksek çıkınca onu takarım sevdiğim dizi şurda yüksek çıkınca onu takarım diye bişey yok senin totali umursayıp umursamam diye bişey olamaz toplam reyting total tüm kişiler sen gidip tüm ülkeyi yansıtan grubu takmıyorum %8 lik işime gelen kısmı takıyorum dersen o olmaz işte
artık parası olmak da ifade etmiyo...o işede 20artı abc bakıyo....tamamıyle formaliteden açıklıyolar bunların seçimi...yüzde 8 lik cücük grup....[sm=s17.gif]totalin içinde ab ninde olduğunu ve diğer tüm grupların kaç tane varsa c-d vs. toplamının olduğunu unutmayın
a dizisi totalde 10 ab de 2
b dizisi totalde 5 ab de 15 alsa
a dizisi b dizisinin 2 katı fazla izlenmiştir
ab sadece parası olanlar neye bakıyo diye açıklanan bi grup
artık parası olmak da ifade etmiyo...o işede 20artı abc bakıyo....tamamıyle formaliteden açıklıyolar bunların seçimi...yüzde 8 lik cücük grup....[sm=s17.gif]
ben abc ye bakıyom....bu gruptakilere hediye olarak abc kitapçığı hediye ediyolarmış...alfabeyi iyi ezberlesinler diye....sonra a dan biri giriyolar...allah ne verdiyse z ye kadar gidiyolardır....benim izlediklerimde cd de yüksek çıkıyo biz de ona bakak
ben abc ye bakıyom....bu gruptakilere hediye olarak abc kitapçığı hediye ediyolarmış...alfabeyi iyi ezberlesinler diye....sonra a dan biri giriyolar...allah ne verdiyse z ye kadar gidiyolardır....
fox la atvnin bu devreki maçı uzatmalara kalmış...sbt nin hakemi az sonra para atışıyla galibi belirler....s..a.23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.61 , 2) ATV: 5.61 , 3) KANALD: 5 , 4) SHOW: 3.26 , 5) SMNYL TV: 2.22
şok...şok...şok.....schalke teknik direktörü yaptığı açıklamadan gs karşısında tt arenada en büyük kozlarının sabri olduğunu açıkladı...fatih terimin sabriye nasıl bir önlemalacağı futbol kamu oyunda büyük merak konusu.....maçı izledim off be drogba dağıtmış helal olsun sneijder de süper oynamış bizi kimse tutamaz daha süper süper shalke korksun bizden
şok...şok...şok.....schalke teknik direktörü yaptığı açıklamadan gs karşısında tt arenada en büyük kozlarının sabri olduğunu açıkladı...fatih terimin sabriye nasıl bir önlemalacağı futbol kamu oyunda büyük merak konusu.....
laaaaaaaaa....1 gol attı diye adam hemen şipşak foto çakmışın alta.....sabri o kadar ciks madem onuda şipşakla bakiiimmm...:up:
aga sabri harika oynuyo bence shalke sabriye önlem almalı