15 Şubat 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Startv akili olsa dila hanimi biraz daha gec saate alir, cok daha iyi reyting alabilir.. Huzur bitti Dila atak yapti

Senaryo oturdu artik. Sakiz gibi cignemeye gerek yok. Yeni oyuncular, yeni senaryo.

senaryo bu haliyle orta şekil bence çok iyi olsa dizi birinci olur zaten.
nikah ortasında telefona bakan ilk kadında dila oldu zuahaha :D
fatma olayı sacmalık ya fatma hiç kendini suclu gormuyor sanırım :)
adam hiç bir şey ogrenemeden cıakrdılar dızıden mallarıda dılaya yaptı olan azerime olcak

Neyse Heycanla Tns'yi bekliyorum.. Sbt önemsizmis zaten, ne diye sayfalarca değerlendirme yapiyorsak artık 🙂 yarın görüsürüz

ulan olan azerime oldu beaa adam 5 parasız kaldı donla gezecek konakta artık..
hiç yakıstıramadım seyid aga sana !!!

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 5.95 , 2) ATV: 5.68 , 3) KANALD: 4.79 , 4) STAR: 4.77 , 5) SHOW: 2.87

Vay fox zirveye yükselmiş kmoi bugün yüksek alacak gibi duruyo 20 geçe reklama girdi kmoi

nestro sakin ol aga :D eğer dila hanım ya da huzur sokağından biri olmasın diğeri 1.olur arkayı markayı rahat geçer ikisinin kitlesi çok yakın biri reklama girince diğeri coşuyo

Bu diziler Arka Sokakları malesef ki geçemez. Keşke geçseler de etkisiz kalsa Pazartesiye alınsa. Ama imkansız. :(

Dila yarın Totalde maksimum 7.60 gibi bir oran alır. Hiçbiri 8`i geçemez bence. Olur da geçerlerse, Arka Sokakları geçemezler. :(

Bu diziler Arka Sokakları malesef ki geçemez. Keşke geçseler de etkisiz kalsa Pazartesiye alınsa. Ama imkansız. :(

Dila yarın Totalde maksimum 7.60 gibi bir oran alır. Hiçbiri 8`i geçemez bence. Olur da geçerlerse, Arka Sokakları geçemezler. :(

işine gelince ab ye göre konuşuyon işine gelince total hee olması gereken tüm kişilerdir ama perşembeye gelince zirveyi alacaz falan filan halbuki arada 7 reyting fark vardır bu güne gelince ab unutulur totale bakılır olması gereken bu ama işine geldiği gibi yorum yapmadığın sürece bal gibi de geçerler

- - - Ekleme - - -

ab totalin %8 i kimsenin takmasına gerek yok totalde neyse o :D

işine gelince ab ye göre konuşuyon işine gelince total hee olması gereken tüm kişilerdir ama perşembeye gelince zirveyi alacaz falan filan halbuki arada 7 reyting fark vardır bu güne gelince ab unutulur totale bakılır olması gereken bu ama işine geldiği gibi yorum yapmadığın sürece bal gibi de geçerler

- - - Ekleme - - -

ab totalin %8 i kimsenin takmasına gerek yok totalde neyse o :D
[/SIZE]
Sen Totali söylediğin için onu söyledim. Benim sevdiğim dizilerin hepsi A/B dizileri. Bu yüzden o reytinglere bakarım. Ama bu Totali umursamadığım anlamına gelmez. A/B`de yüksek çıkınca daha sevinirim.

Bu olaya da Vadiyi kattın ya helal. Ben Arka Sokakları izlemiyorum. Totalde yüksek aldığını biliyorum. Eğer orda zirvede olmazsa Pazartesiye alınır dedim. A/B`de zaten zirvede değil.[/B][/COLOR][/FONT]

nestroyers sakin ol biraz. Seyid aga ne yapsin kahrindan kalp krizi gecirdi muhtemelen ölecek. Tüm mal Dila'ya kaldi ama Dila bence almaz.

zoruma gitti...bu şekilde ölmesi..gerçekleri bilmiyor..
dila mala konar azere mal felan vermez.
oranın hanım agası olur nasıl olcaksa artık...

Sen Totali söylediğin için onu söyledim. Benim sevdiğim dizilerin hepsi A/B dizileri. Bu yüzden o reytinglere bakarım. Ama bu Totali umursamadığım anlamına gelmez. A/B`de yüksek çıkınca daha sevinirim.

Bu olaya da Vadiyi kattın ya helal. Ben Arka Sokakları izlemiyorum. Totalde yüksek aldığını biliyorum. Eğer orda zirvede olmazsa Pazartesiye alınır dedim. A/B`de zaten zirvede değil.

orda o yüksek çıkınca onu takarım sevdiğim dizi şurda yüksek çıkınca onu takarım diye bişey yok senin totali umursayıp umursamam diye bişey olamaz toplam reyting total tüm kişiler sen gidip tüm ülkeyi yansıtan grubu takmıyorum %8 lik işime gelen kısmı takıyorum dersen o olmaz işte :D

şoparların gücü adına.............hangi yapım hangi yapıma uçak tekne savurdu bu gece..aydınlatın kamouyunu bakiiimm...bu arada destur çekiiin bakim hızlı gonzales geldi foruma....pargalı gitti kendimi yeni pargalı ilan ettim ...herkes bilsin....s..a.