14 Temmuz 2013 Pazar Reyting Sonuçları

denizz19 post: 1369673' Alıntı:
Burada anlaşamadık yine. :D Denize girmek neden para gerektirsin ki ? :D Hiçbir şey bilmiyorsa derede yüzer insan. :D
Bu kız İstanbulda yaşıyor. İstanbulun hangi deresinde yüzecek. :D Yüzmeyi bilmek için sadece yüzmek işe yaramaz. Ders de almak lazım.

Yapma Allah Aşkına ben mahallede yaşayıpta balıklama yüzen birisini görmedim. En azından sahneyi öyle çekebilirlerdi. Kız yüzemiyor oğlan da ona yüzmeyi öğretiyor. Kız o kadar güzel yüzüyor ki yılların yüzücüsü yakalayamıyor onu bi de başından suyun altına itebiliyor.

Daha önce bulduğum hatalardan sadece biri. Biraz daha dikkatli çekmeliler.

Aşk Emek İster'in yeni bölümünü beğendiniz mi? Nasıl buldunuz? @denizz19 , @dizi kolik , @Billy Kane , @Fks14 , @darksaal

Bu kız İstanbulda yaşıyor. İstanbulun hangi deresinde yüzecek. :D Yüzmeyi bilmek için sadece yüzmek işe yaramaz. Ders de almak lazım.

Yapma Allah Aşkına ben mahallede yaşayıpta balıklama yüzen birisini görmedim. En azından sahneyi öyle çekebilirlerdi. Kız yüzemiyor, oğlan da ona yüzmeyi öğretiyor. Kız o kadar güzel yüzüyor ki, yılların yüzücüsü yakalayamıyor onu bi de başından suyun altına itebiliyor.

Daha önce bulduğum hatalardan sadece biri. Biraz daha dikkatli çekmeliler.
Belki babası yaşarken denize götürüp yüzdürmeyi öğretmişti bu kıza. :D Ya söylediğin büyük bir hata değil ama konusu klasiğe sarmaya başladı ben de sıkıldım diziyi izlerken artık.

- - - Ekleme - - -

Aşk Emek İster'in yeni bölümünü beğendiniz mi? Nasıl buldunuz? @denizz19 , @dizi kolik , @Billy Kane , @Fks14 , @darksaal
Açıkçası çok zevk vermiyor artık. O heyecanı yakalayamıyorum dizide. Demir çok yapmacık oynuyor rolünü.

denizz19 post: 1369681' Alıntı:
Belki babası yaşarken denize götürüp yüzdürmeyi öğretmişti bu kıza. :D Ya söylediğin büyük bir hata değil ama konusu klasiğe sarmaya başladı ben de sıkıldım diziyi izlerken artık.
Babası yaşarken de işçiydi. Farklı olmazdı.

Zaten bu bir mantık hatası. Kızın yüzüşünü görünce gözüm tepeme çıktı. :D Yüzmek kolay değildir. Ders gerekir. :D Mintin normal hataları bunlar. Belki de en çok hata yapan yapım şirketi.

Güneşi Beklerkeni izledin ondan sıkıcı geldi herhalde. :D

EveN post: 1369683' Alıntı:
Babası yaşarken de işçiydi. Farklı olmazdı.

Zaten bu bir mantık hatası. Kızın yüzüşünü görünce gözüm tepeme çıktı. :D Yüzmek kolay değildir. Ders gerekir. :D Mintin normal hataları bunlar. Belki de en çok hata yapan yapım şirketi.

Güneşi Beklerkeni izledin ondan sıkıcı geldi herhalde. :D
Aşk Emek İster başrol çok yapmacık Furkan Palalı. Sinirli haliyle bile sanki tebessüm ediyormuş gibi. İzleyenler katılır mı benim bu düşünceme ? @mrt-06 @darksaal

Bakalım Aşk Emek İster yarın nasıl reytingler alacak..

denizz19 post: 1369690' Alıntı:
Aşk Emek İster başrol çok yapmacık Furkan Palalı. Sinirli haliyle bile sanki tebessüm ediyormuş gibi. İzleyenler katılır mı benim bu düşünceme ? @mrt-06 @darksaal
Çoğu oyuncu yanlış.

Furkan Palalının annesini oynayan kadın (adını unuttum) çok yanlış seçim. İşçilerin arasında olabilirdi. O oyuncuyu hep işçi rolünde gördüğümüz için zengin anne rolünde çok yadırgadım.

Furkan Palalının arkadaşını oynayan kişi çok yapmacık.

En iyileri Ekin ama o da mükemmel değil. Oyuncuların çoğu füguran söylemeye bile gerek yok. :)

Aşk Emek İster reklamlar bitti. ( 23.32 - Show TV )

- - - Ekleme - - -

Aşk Emek İster yeni bölümü bitti. ( 23.33 - Show TV )

Babam Sınıfta Kaldı reytinglerini yükseltecek gibi :)

Aşk Emek İster iyice Arka Sıradakiler gibi oldu. İyice sıktı. Düzelmeli bu şekilde izleyici kaybeder.

- - - Ekleme - - -

Çoğu oyuncu yanlış.

Furkan Palalının annesini oynayan kadın (adını unuttum) çok yanlış seçim. İşçilerin arasında olabilirdi. O oyuncuyu hep işçi rolünde gördüğümüz için zengin anne rolünde çok yadırgadım.

Furkan Palalının arkadaşını oynayan kişi çok yapmacık.

En iyileri Ekin, ama o da mükemmel değil. Oyuncuların çoğu füguran söylemeye bile gerek yok. :)
Bence Müge Boz'da gayet iyi oynuyor rolünü. :)

denizz19 post: 1369746' Alıntı:
Aşk Emek İster iyice Arka Sıradakiler gibi oldu. İyice sıktı. Düzelmeli bu şekilde izleyici kaybeder.

Ekin Türkmen tek başına diziyi sırtlıyor ayrı tebriği hak ediyor bence..

Fks14 post: 1369748' Alıntı:

Ekin Türkmen tek başına diziyi sırtlıyor ayrı tebriği hak ediyor bence..
Ekin Türkmen çok sempatik biri. Sırf onun için izliyorum bazen. Diziyi batırdı senarist iyice.