14 Temmuz 2013 Pazar Reyting Sonuçları

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 4.49
2) FOX: 4.04
3) STAR: 3.52
4) KANALD: 2.61
5) SMNYL TV: 1.86

çocuklarduymasın post: 1369599' Alıntı:
Kapanmadan Kazanda adamın 20 saniyesi var 10 sn de çıkıyo 30 saniyesi var 15 sn de çıkıyo 40 sn si var 20 sn de çıkıyo ya yuhhhhhh şaka gibi :d

harbi o neydi öyle ya adam naptı öyle :kiki:

22:15 - 22:30 #sbt#reyting'leri1) ATV: 3.83 2) KANALD: 3.15 3) SHOW: 2.94 4) STAR: 2.93 5) TRT1: 2.01

- - - Ekleme - - -

Aşk Emek İster çok iyi gitmiyor. Umarım yükselir.

Aşk Emek İster`de kız fakir ama yüzmeyi balıklardan iyi biliyor. Bi de yüzerken böyle şeyler ancak dizilerde oluyor sanırdım diyor. Peki nerde öğrendin balık gibi yüzmeyi? :D

EveN post: 1369660' Alıntı:
Aşk Emek İster`de kız fakir ama yüzmeyi balıklardan iyi biliyor. Bi de yüzerken böyle şeyler ancak dizilerde oluyor sanırdım diyor. Peki nerde öğrendin balık gibi yüzmeyi? :D
Fakirlik ile yüzmenin ne ilgisi var ki ? :)

- - - Ekleme - - -

Yakamoz-Asi post: 1369661' Alıntı:
SBT Kapanmadan Kazani sevdi. Aldatici mi TNS Tahmini icin?
4 reytingi geçememiş ki :)

denizz19 post: 1369662' Alıntı:
Fakirlik ile yüzmenin ne ilgisi var ki ? :)
Bu kız fakir ve hiçbir zaman yüzmemiş. Böyle şeyler ancak dizilerde olur sanıyordum diyor. Peki yüzmeyi nerden öğrendi. Yüzmek için baya antreman yapmak ve ders almak gerekir. :)

EveN post: 1369664' Alıntı:
Bu kız fakir ve hiçbir zaman yüzmemiş. Böyle şeyler ancak dizilerde olur sanıyordum diyor. Peki yüzmeyi nerden öğrendi. Yüzmek için baya antreman yapmak ve ders almak gerekir. :)
Böyle şeyler anca filmlerde olur zannederdim derken geldiği otelde havuza girebilmesinden bahsediyor. Yani orada hiç yüzmedim mesajını vermiyor lüks bir otelde havuz keyfini anlatmak istiyor. :)

- - - Ekleme - - -

22:45 - Aşk Emek İster reklam

denizz19 post: 1369666' Alıntı:
Böyle şeyler anca filmlerde olur zannederdim derken geldiği otelde havuza girebilmesinden bahsediyor. :)
Biliyorum ondan bahsettiğini. :D

Tamam fakir olduğu için ders alması imkansız. Ben fakir olupta yüzebilen birisini görmedim dizilerde. Çünkü denize bile gitmek baya para gerektiriyor. :)

Aşk Emek İster reklamlara girdi. ( 22.45 - Show TV )

Son düzenleme:
EveN post: 1369667' Alıntı:
Biliyorum ondan bahsettiğini. :D

Tamam fakir olduğu için ders alması imkansız. Ben fakir olupta yüzebilen birisini görmedim dizilerde. Çünkü denize bile gitmek baya para gerektiriyor. :)
Burada anlaşamadık yine. :D Denize girmek neden para gerektirsin ki ? :D Hiçbir şey bilmiyorsa derede yüzer insan. :D