Polat Şaşmaz
Favori Üye
çocuklarduymasın post: 1369599' Alıntı:Kapanmadan Kazanda adamın 20 saniyesi var 10 sn de çıkıyo 30 saniyesi var 15 sn de çıkıyo 40 sn si var 20 sn de çıkıyo ya yuhhhhhh şaka gibi
Fakirlik ile yüzmenin ne ilgisi var ki ?EveN post: 1369660' Alıntı:Aşk Emek İster`de kız fakir ama yüzmeyi balıklardan iyi biliyor. Bi de yüzerken böyle şeyler ancak dizilerde oluyor sanırdım diyor. Peki nerde öğrendin balık gibi yüzmeyi?
4 reytingi geçememiş kiYakamoz-Asi post: 1369661' Alıntı:SBT Kapanmadan Kazani sevdi. Aldatici mi TNS Tahmini icin?
Bu kız fakir ve hiçbir zaman yüzmemiş. Böyle şeyler ancak dizilerde olur sanıyordum diyor. Peki yüzmeyi nerden öğrendi. Yüzmek için baya antreman yapmak ve ders almak gerekir.denizz19 post: 1369662' Alıntı:Fakirlik ile yüzmenin ne ilgisi var ki ?
denizz19 post: 1369662' Alıntı:Fakirlik ile yüzmenin ne ilgisi var ki ?
- - - Ekleme - - -
4 reytingi geçememiş ki
Böyle şeyler anca filmlerde olur zannederdim derken geldiği otelde havuza girebilmesinden bahsediyor. Yani orada hiç yüzmedim mesajını vermiyor lüks bir otelde havuz keyfini anlatmak istiyor.EveN post: 1369664' Alıntı:Bu kız fakir ve hiçbir zaman yüzmemiş. Böyle şeyler ancak dizilerde olur sanıyordum diyor. Peki yüzmeyi nerden öğrendi. Yüzmek için baya antreman yapmak ve ders almak gerekir.
Biliyorum ondan bahsettiğini.denizz19 post: 1369666' Alıntı:Böyle şeyler anca filmlerde olur zannederdim derken geldiği otelde havuza girebilmesinden bahsediyor.
Bence taş çatlasın 3.50 alabilir ama bilemiyorum.Yakamoz-Asi post: 1369665' Alıntı:TNSde 3 alir mi ki?
Burada anlaşamadık yine. Denize girmek neden para gerektirsin ki ? Hiçbir şey bilmiyorsa derede yüzer insan.EveN post: 1369667' Alıntı:Biliyorum ondan bahsettiğini.
Tamam fakir olduğu için ders alması imkansız. Ben fakir olupta yüzebilen birisini görmedim dizilerde. Çünkü denize bile gitmek baya para gerektiriyor.