14 Temmuz 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bir Sarkisin Sen , total'de ortalama 4,5 , ab'de 3,0 reyting almis , bolunmeseymis yine zirvede olacakmis.
Akasya Duragi , total'de 3.Sirada , ab'de 9.Sirada yer almis.
Wipeout'un tkr 5.Sirada yer almis , ab'de 6.Sirada yer almis , cok iyi gitmis.
Star'in Filmi total'de 8 , ab'de 2.Sirada yer alarak buyuk basari elde etmis.

@kreys Tamam o zaman. Madem a/b'ye önem veriyorsun Beni Affet başlayınca bunu sana hatırlatırım. Bakalım o zaman ne yapacaksın. :)

Hatta a/b'yi önemsediğini yazdığın o yorumu kaydediyorum. Belki beni yalan söylemekle suçlarsın diye elimde kanıt olsun. :)

Star için total hakkında yaptığın her yorumda sana bu mesajı hatırlatacam. :)

Son düzenleme:
@kreys Tamam o zaman. Madem a/b'ye önem veriyorsun Beni Affet başlayınca bunu sana hatırlatırım. Bakalım o zaman ne yapacaksın.:)

Hatta a/b'yi önemsediğini yazdığın o yorumu kaydediyorum. Belki beni yalan söylemekle suçlarsın diye elimde kanıt olsun. :)

tmm beni affet ab de kötü reyting almiyor ki totalde 4.75 ab 2.86 3.25 2:46 falan aliyor fena deil hani ?

tmm beni affet ab de kötü reyting almiyor ki totalde 4.75 ab 2.86 3.25 2:46 falan aliyor fena deil hani ?

Tamam ben zaten Beni Affet a/b'de kötü demedim. Ama artık Beni Affet'in total reytingini göstermek yerine yorumlarında a/b reytingini kullanacaksın o zaman, sürekli a/b'yi gösterip önemsiyorsun ya ondan. :)

Tamam ben zaten Beni Affet a/b'de kötü demedim. Ama artık Beni Affet'in total reytingini göstermek yerine yorumlarında a/b reytingini kullanacaksın o zaman, sürekli a/b'yi gösterip önemsiyorsun ya ondan. :)

ben hangısı yuksek onumu gostereyıom onu soluosan arada sende ab den bahsedıon benım kadar sık olmasada oluor 😉

Bks iyi gitmiş akasya durağında düşüş var wipeout iyi gitmiş tekrarı

Hababam Sınıfı Efsanesi her daim devam edecek gibi ne zaman görsem takılıp kalıyorum herkesde o etkiyi gösteriyor olsa gerek ki reytingleri çok iyi gelmiş