14 Temmuz 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bir Şarkısın Sen coşmuş! Mükemmel gidiyor! Halkın gönlünü fethetmiş. :)

Star'ın filmi yine fos çıktı. :d Sözde zirveyi alacaktı. :d

Bir Sarkisin Sen - 5.3 , 5.1 , 2.8 reyting almis ortalama 4,5 reyting almis sayilir.Ab'de 4.0 , 2.6 , 2.4 almis ortalama 3,0 reyting almis.
Star'in filmi total'de 8.Sirada ve 2,5 reyting alirken , ab grubunda 2.Sirada ve 2,8 reyting almis yani cok basarili , Lordly yine kotu gitti demisti bakalim simdi ne diyecek.

evet ab de 3 tane yapım sokmus ab'de Sabah yorumumu yapim aksama kadar yokum zaten sınava gidicem. [deneme]

karanlıklar ülkesi 2ci genc kurt 5.ci büyük risk tkr bölümü 9.cu 4.defa tekrari yayinlanan hayatımın rolü tkr ab 24.cü

helal olsun ab kanalı yapicaz dediler yaptiler haftanın hergünü iki üç yapım sokuyolar birincilik var cuma günü çok iyi ...

sbt nasil bir denek gurubu bulduysa artik ilk defa ab si dusuk show programi izliyoruz. ilginc bir durum..

- - - Ekleme - - -

evet ab de 3 tane yapım sokmus ab'de Sabah yorumumu yapim aksama kadar yokum zaten sınava gidicem. [deneme]

karanlıklar ülkesi 2ci genc kurt 5.ci büyük risk tkr bölümü 9.cu 4.defa tekrari yayinlanan hayatımın rolü tkr ab 24.cü

helal olsun ab kanalı yapicaz dediler yaptiler haftanın hergünü iki üç yapım sokuyolar birincilik var cuma günü çok iyi ...

sinavda burdan soru geliyor mu :))))

Bir Şarkısın Sen totalde çok iyi gitmiş abde de iyi gitmiş ben şahsen absinin daha yüksek olmasını beklerdim Star'ın filmi ve Genç Kurt ab grubunda kanalını sevindirmiş Akasya Durağı biraz düşmüş ama hala başarılı :)

Bekledigim gibi Bir Sarkisen Sen iki gruptada zirvede yer aldi.

Bir Şarkısın Sen harika gitmiş! :)

Star yine çakılmış. :D

Film 8. olarak iyi gitmiş denilebilir ama diğer programlar yine vasat yine vasat.

Artık listede Star'ı bulmak için direkt olarak 1 reytingin altındaki programlara bakıyorum orası Star dolu oluyor. :d

İşin garibi prime reytingi hepsinden kötü olan İbreti Ailem 1,31 almış. Sbt iyice sapıttı artık. :D Balıklı dizi de 1,52 almış. Reyting iyi ama aptal aşıkların vıcık dizisi. :d

SuperStarlife
Günün Olayı
Star Haber
Büyük Risk(tkr)
İşler Güçler(tkr)
Hayatımın Rolü(tkr)

hepsi kötü...:d

Yani söyle bir listeye bakıldığında kanal sıralamasının

1.Atv
2.Kanal D
3.Show Tv
4.Star Tv
5.Fox Tv

olduğu apaçık ortada. :d

- - - Ekleme - - -

hayat bilgisinin ab de işler güçler geçme sansinin 0 oldugunu söyleyeyim :)

Gayet rahat geçmiş.:D Hatta ikiye katlıyormuş Hayat Bilgisi neredeyse. Noldu? :D

Yorum yapsana, dün yine sallamışım tutturamadım desene. :d

ben ab değer verdigim için

Atv 1
Star 2 en çok reyting toplayan atv den sonra
Show 3
Kanal D 4
Fox 5

sırada :)

kanald show ab de star'tv den fark yemişler

Son düzenleme: