İzliyordum ama Birol Güven içine ettiği için dizinin bıraktımkanal d yi izlemiyormuydun
İzliyordum ama Birol Güven içine ettiği için dizinin bıraktımkanal d yi izlemiyormuydun
çocukar duymasına benzetti zaten..yorumumu okudunya arkadaşımİzliyordum ama Birol Güven içine ettiği için dizinin bıraktım![]()
Ben de farklı bir senaryo beklemiyordum kendsindençocukar duymasına benzetti zaten..yorumumu okudunya arkadaşım![]()
AYNEN KATILIYORUM KOPYALA YAPIŞTIRBen de farklı bir senaryo beklemiyordum kendsindenevet okumuştum
![]()
1. oldukAYNEN KATILIYORUM KOPYALA YAPIŞTIR![]()
Diğer dizi olsaydı süpürürdü reytingleri 😅Ekli dosyayı görüntüle 97993
Reyting sonuçları belli oldu, konuya eklendi.
Tüm gruplarda "Mucize Doktor" zirvede!
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes...
ayb bzc yokya ondandır güzel oda
BZÇ haftaya burunlarından getirirDiğer dizi olsaydı süpürürdü reytingleri 😅
Düşüş az olabilir mi olmayabilir mi.Mucize Doktor boşluğu çok güzel değerlendirdi. Çok güzel bir bölümle hak ettiği oranları aldı. Haftaya Zerrin Tekindor'un gelişiyle düşüş az olmayabilir.
Alev Alev cidden kemik kitlesini oluşturmuş. Kimsenin varlığına yokluğuna bakmadan oranlarını korumaya devam ederek ilerliyor. Bu ekibin sevilmesinden mutluyum.
Maç beklediğimden güzel oranlar aldı. BZÇ kitlesi direkt maçı izlemiş sanırım. Millet benim gibi her gün maç izlemekten sıkılmadı sanırım.
Survivor hafta içi diğer günlere oranlara daha iyi bir gece geçirmiş. Acun bu hafta sonu da en az bir kategoride çift haneyi göremezse yedekten eskilerden sevilen bir ismi sokacaktır.
Sol Yanım kanal şansını kullanmaya devam ediyor. Star yeni dizilerini hazırladığı zaman veda ederiz bu yapımla.
Babam Çok Değişti için söyleyecek bir şeyim yok. Ölü doğmuş bir proje bu. Sol Yanım'da olduğu gibi Kanal D'de yeni dizisini hazırlayınca bitireceği ilk dizi bu.
Sabah sabah güzel cümle kurmuşum.Çukurova denilen toksik dizi olmayınca ne güzel bir tablo çıkmış. Mucize Doktor 9'u, Alev Alev de 7'yi geçmiş keşke her hafta böyle devam etseler ama halkımızın pembe dizi sevdasıyla gelecek hafta eski reytinglerine dönerler herhalde.
MD rakibinin yokluğundan da faydalanmıştır elbet ama tek nedenin bu olduğunu düşünmüyorum çünkü vaka olarak (yüz nakli) da ilgi çekici bir bölümdü. F*rman ve N*zlı denilen rezil şahıslar yerine böyle vakaları daha ön planda izlesek bu yükselişi koruyabilir aslında. Üç grupta da zirvede görünce geçen sezonu hatırlamadım değil.
Alev Alev de bu fırsatı iyi değerlendirip yine güzel bir bölüm çıkarmış gördüğüm kadarıyla. Sezon boyunca Çukurova'dan sıkılan izleyicinin alternatifi olarak yoluna tatlı tatlı devam edecek gibi görünüyor tebrikler.
Babam Çok Değişti'ye laf ediyoruz ama iki haftadır yükselişte ve ABC'de 3+ almış. Gerçi hala kötü ama Kanal D'nin durumunu düşünürsek bileti kolay kesilmez gibi.
Sol Yanım ne uzamış ne kısalmış. 2-3 sene önceki Star'a denk gelse hayatta ayakta kalamazdı haline şükretsin.
------
Düşüş az olabilir mi olmayabilir mi.Sanki başka bir şeyi kast etmek istemişsin.
![]()