starın maşallahı var söylüyim bukadar zaman aşktan kaçılmaza bile 13 bölüm dayandıKösem düşmüş maalesef totalde 2'li rakamları da gördük sonundaBakalım Star diziyi ne kadar devam ettirecek. Beren'im için çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok dizi tutmadı maalesef.
Vadi sezon sonunda final yapar artık. O da ab'de 3'ü görmüş. 2'leri de görmesi muhtemel.
Yeter ve Kördüğüm tuttular. Özetli yayınlanınca daha da yükselirler gibi.
Asla Vazgeçmem'in havası sönüyor gibi.
Gecenin Kraliçesi'nin tekrarı yine kötü gitmiş
yurdaer okur iyi oynamasao dizi çöker zaten biraz baktım 3 kişi yektadan bişi saklıyorlar yani karşıtlığın bir tarafı tek başına yurdaer
Yurdaer Okur'u Demet Akbağ'a benzetiyorum her işinde farklı karakterlere kolaylıkla girebiliyor. Köprü, Kılıç Günü, Karadayı ve Yeter hepsine de farklı lezzetleri büyük ustalıkla kattı. Bunda da uzun yıllardır tiyatro yapmasının rolü büyük tabi ki.yurdaer okur iyi oynamasao dizi çöker zaten biraz baktım 3 kişi yektadan bişi saklıyorlar yani karşıtlığın bir tarafı tek başına yurdaer3 kişilik oynamak zorunda
Basını dikkate alsaydım emin ol çakma şîşirilmiş starlara sarardım 120 bin tekli yapılmış yapımcılarda anlar böylelikle canımay konuyu efe açınca göz ardı edilen içeriği görü aradım kaç saat
neyse beklediğim gibi sdhülbahir kösemi geçmiş @Çiğdem- türü ne meraklıymış ibrahimin memelere her dizide izlemiş bravo
yeter totali alır diyordum az farkla kaçırmış
ay demek yapımcılara ve basına öfke kusuyon tubayıa güvenip dizi yapmadıkları ve haber yapmadıkları için yazık be ne çektin
yav he he basını zaten komple akılsız insanlar yönetiyior : sana başarısızlıklarınla mutluluklar dreamle kullandım günlük tubişsel tsartışma hakkımı sen şansını kaybettinBasını dikkate alsaydım emin ol çakma şîşirilmiş starlara sarardım 120 bin tekli yapılmış yapımcılarda anlar böylelikle canım
Akılsız insanlar yönetiyor demedim istedilleri kîşileri yukarı çıkarabiliyorlar benimde tartışmaya niyetim yok zaten "esmer star" hepsine bedelyav he he basını zaten komple akılsız insanlar yönetiyior : sana başarısızlıklarınla mutluluklar dreamle kullandım günlük tubişsel tsartışma hakkımı sen şansını kaybettinglu glu
sen şuradan devam et enerjini buna harca bence senin diziyi gece yarısına atmışlar fanfinikonlar kızgın sen de destek verirsin artıkAkılsız insanlar yönetiyor demedim istedilleri kîşileri yukarı çıkarabiliyorlar benimde tartışmaya niyetim yok zaten "esmer star" hepsine bedel
Bu nedir? Banane yavrum yabancı ülkeden istediklerini yapsınlar isterseler satın alsınlar yayınlamasınlar umrumda değil yanisen şuradan devam et enerjini buna harca bence senin diziyi gece yarısına atmışlar fanfinikonlar kızgın sen de destek verirsin artık
https://twitter.com/DundarTyyar
hayret daha geçen gün rusyadaki anket için oy topluyordunBu nedir? Banane yavrum yabancı ülkeden istediklerini yapsınlar isterseler satın alsınlar yayınlamasınlar umrumda değil yani
Evet ama anket farklı elimizde olan birşey oylayan milyon fanhayret daha geçen gün rusyadaki anket için oy topluyordun
aa tabi kördüğümde kendine göre iyi gidiyor totelde 5 almış sayılır ama vadinin rakip dizilerinden toteli almaya şuan yeter daha büyük aday ama kördüğümde gelecek haftalarda 6 reyting ortalama yakalarsa onlarda totelde zirve yarışına katılırlarKördüğümde cok iyi
Farkettinmi iki dizide özetsiz gitmiş özetli gitse Yeter 7 Kördüğüm 6 alabilir totalde Kördüğüm çok güzel dizi hakediyoraa tabi kördüğümde kendine göre iyi gidiyor totelde 5 almış sayılır ama vadinin rakip dizilerinden toteli almaya şuan yeter daha büyük aday ama kördüğümde gelecek haftalarda 6 reyting ortalama yakalarsa onlarda totelde zirve yarışına katılırlar
Sakarya Firatta da Kerkuklu rolu ile efsane oyunculuk sergilemistoYurdaer Okur'u Demet Akbağ'a benzetiyorum her işinde farklı karakterlere kolaylıkla girebiliyor. Köprü, Kılıç Günü, Karadayı ve Yeter hepsine de farklı lezzetleri büyük ustalıkla kattı. Bunda da uzun yıllardır tiyatro yapmasının rolü büyük tabi ki.
aaa 1.bölüm hariç özetsiz gitmek çok saçma bence özellikle yeter özetli gitse toteli belkide bu hafta alıcaktı çok az farkla kaçırmışFarkettinmi iki dizide özetsiz gitmiş özetli gitse Yeter 7 Kördüğüm 6 alabilir totalde Kördüğüm çok güzel dizi hakediyorHaftaya özetli olurlarsa kıyasıya yarış olur
Bencede saçma fırsatı teptileraaa 1.bölüm hariç özetsiz gitmek çok saçma bence özellikle yeter özetli gitse toteli belkide bu hafta alıcaktı çok az farkla kaçırmış
Analar ve Anneler'in final bölümü yayınlandığında Yeter için ''bu uyduruk dizi bu oranları bile alamayacak kesin, buraya da yazıyorum'' demişlerdi.Yeterin bu kadar tutacağını tahmin eden varmıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?