14 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu senarist ve Yusuf'a rağmen Kurtlar Vadisi Pusu 6 reyting almış tebrikler.

Yurdaer Okur, Yeter'de döktürüyor bunu ilk günden beri söylüyorum o yüzden reytingleri beni şaşırtmıyor.

Kösem için eleştiri yapmayacağım artık. @destere @Bully ve @Almila gibi sevdiğim arkadaşlarım alınsın istemem. :))

Kösem düşmüş maalesef totalde 2'li rakamları da gördük sonunda :( Bakalım Star diziyi ne kadar devam ettirecek. Beren'im için çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok dizi tutmadı maalesef.

Vadi sezon sonunda final yapar artık. O da ab'de 3'ü görmüş. 2'leri de görmesi muhtemel.

Yeter ve Kördüğüm tuttular. Özetli yayınlanınca daha da yükselirler gibi.

Asla Vazgeçmem'in havası sönüyor gibi.

Gecenin Kraliçesi'nin tekrarı yine kötü gitmiş :A

Kösem düşmüş maalesef totalde 2'li rakamları da gördük sonunda :( Bakalım Star diziyi ne kadar devam ettirecek. Beren'im için çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok dizi tutmadı maalesef.

Vadi sezon sonunda final yapar artık. O da ab'de 3'ü görmüş. 2'leri de görmesi muhtemel.

Yeter ve Kördüğüm tuttular. Özetli yayınlanınca daha da yükselirler gibi.

Asla Vazgeçmem'in havası sönüyor gibi.

Gecenin Kraliçesi'nin tekrarı yine kötü gitmiş :A
starın maşallahı var söylüyim bukadar zaman aşktan kaçılmaza bile 13 bölüm dayandı
Kanal d ye takas yapabilirler

Bu senarist ve Yusuf'a rağmen Kurtlar Vadisi Pusu 6 reyting almış tebrikler.

Yurdaer Okur, Yeter'de döktürüyor bunu ilk günden beri söylüyorum o yüzden reytingleri beni şaşırtmıyor.

Kösem için eleştiri yapmayacağım artık. @destere @Bully ve @Almila gibi sevdiğim arkadaşlarım alınsın istemem. :))
yurdaer okur iyi oynamasao dizi çöker zaten biraz baktım 3 kişi yektadan bişi saklıyorlar yani karşıtlığın bir tarafı tek başına yurdaer :D 3 kişilik oynamak zorunda

yurdaer okur iyi oynamasao dizi çöker zaten biraz baktım 3 kişi yektadan bişi saklıyorlar yani karşıtlığın bir tarafı tek başına yurdaer :D 3 kişilik oynamak zorunda
Yurdaer Okur'u Demet Akbağ'a benzetiyorum her işinde farklı karakterlere kolaylıkla girebiliyor. Köprü, Kılıç Günü, Karadayı ve Yeter hepsine de farklı lezzetleri büyük ustalıkla kattı. Bunda da uzun yıllardır tiyatro yapmasının rolü büyük tabi ki. :)

ay konuyu efe açınca göz ardı edilen içeriği görü aradım kaç saat :F

neyse beklediğim gibi sdhülbahir kösemi geçmiş @Çiğdem- türü ne meraklıymış ibrahimin memelere her dizide izlemiş bravo :F
yeter totali alır diyordum az farkla kaçırmış

ay demek yapımcılara ve basına öfke kusuyon tubayıa güvenip dizi yapmadıkları ve haber yapmadıkları için yazık be ne çektin:(
Basını dikkate alsaydım emin ol çakma şîşirilmiş starlara sarardım 120 bin tekli yapılmış yapımcılarda anlar böylelikle canım

Basını dikkate alsaydım emin ol çakma şîşirilmiş starlara sarardım 120 bin tekli yapılmış yapımcılarda anlar böylelikle canım
yav he he basını zaten komple akılsız insanlar yönetiyior : sana başarısızlıklarınla mutluluklar dreamle kullandım günlük tubişsel tsartışma hakkımı sen şansını kaybettin:D glu glu

yav he he basını zaten komple akılsız insanlar yönetiyior : sana başarısızlıklarınla mutluluklar dreamle kullandım günlük tubişsel tsartışma hakkımı sen şansını kaybettin:D glu glu
Akılsız insanlar yönetiyor demedim istedilleri kîşileri yukarı çıkarabiliyorlar benimde tartışmaya niyetim yok zaten "esmer star" hepsine bedel :A

Yeni diziler sıralamayı bayağı etkilemiş, sanırım sezon sonuna kadar Total ve ABC1'de Yeter, AB'de ise Kördüğüm'ü zirvede göreceğiz.

Sezonun en büyük hayal kırıklıkları sanırım Star'dan çıktı. Muhteşem Yüzyıl Kösem bu gidişle 26. bölümde bitecek gibi.

Seddülbahir 32 Saat da AB ve ABC1'de iyi başlamış. Gerçi 4 bölümlük olduğu için ilk 100 dışında bile kalsa devam eder zaten.

Kördüğümde cok iyi :A
aa tabi kördüğümde kendine göre iyi gidiyor totelde 5 almış sayılır ama vadinin rakip dizilerinden toteli almaya şuan yeter daha büyük aday ama kördüğümde gelecek haftalarda 6 reyting ortalama yakalarsa onlarda totelde zirve yarışına katılırlar
:F:F:F

aa tabi kördüğümde kendine göre iyi gidiyor totelde 5 almış sayılır ama vadinin rakip dizilerinden toteli almaya şuan yeter daha büyük aday ama kördüğümde gelecek haftalarda 6 reyting ortalama yakalarsa onlarda totelde zirve yarışına katılırlar
:F:F:F
Farkettinmi iki dizide özetsiz gitmiş özetli gitse Yeter 7 Kördüğüm 6 alabilir totalde Kördüğüm çok güzel dizi hakediyor :D Haftaya özetli olurlarsa kıyasıya yarış olur :D

Yurdaer Okur'u Demet Akbağ'a benzetiyorum her işinde farklı karakterlere kolaylıkla girebiliyor. Köprü, Kılıç Günü, Karadayı ve Yeter hepsine de farklı lezzetleri büyük ustalıkla kattı. Bunda da uzun yıllardır tiyatro yapmasının rolü büyük tabi ki. :)
Sakarya Firatta da Kerkuklu rolu ile efsane oyunculuk sergilemisto

Farkettinmi iki dizide özetsiz gitmiş özetli gitse Yeter 7 Kördüğüm 6 alabilir totalde Kördüğüm çok güzel dizi hakediyor :D Haftaya özetli olurlarsa kıyasıya yarış olur :D
aaa 1.bölüm hariç özetsiz gitmek çok saçma bence özellikle yeter özetli gitse toteli belkide bu hafta alıcaktı çok az farkla kaçırmış :F:F:F

aaa 1.bölüm hariç özetsiz gitmek çok saçma bence özellikle yeter özetli gitse toteli belkide bu hafta alıcaktı çok az farkla kaçırmış :F:F:F
Bencede saçma fırsatı teptiler :F İkiside 10:30da bitmiş çok erken :F Haftaya özetli olmalı ikiside :D Bu gün cidden çok zor gün :D Ana haber 1. oluyor dizileri geçiyor cidden çok ilginç bir durum :F

Yeterin bu kadar tutacağını tahmin eden varmıydı acaba :F :A
Analar ve Anneler'in final bölümü yayınlandığında Yeter için ''bu uyduruk dizi bu oranları bile alamayacak kesin, buraya da yazıyorum'' demişlerdi.

Ben o zamandan Yurdaer Okur'un sürpriz yapabileceğini söylemiştim. İlk bölümü izleyince de bunu kuvvetle söyledim. Bu reytingleri hak ediyor ama @beyazsoy'a söylediğim gibi ilerde senaryo tükenebilir o zaman işte düşüşe geçebilir.