14 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
poyraz karayeli izledim biraz gercekten cok guzel dizi olmus daha da yukselir bence

ertuğrul iyi gitmiş poyraz karayel de tekrarlarını izledim gerçekten de çok güzel dizi ona da tebrikler

@sürgünüm millet bunları demiş geçen hafta
kime laf attın çözemedim yine neyse senin thamin de tutmamış kpa düşmüş
Ertuğrul için 5 bölüme patlar dedin. @beyazsoy şahit.

Poyraz Karayel içinde geçen hafta EN FAZLA 5 alır dedin ikinci haftadan 7 aldı.

Yani yorumum sanaydı reytinge göre yorum yapıyorsun.

Şimdi Poyral Karayel'in en büyük fanatiği olursun.

@Yiğitt Bro yanlış anlaşılmasın benim sorunum Poyraz Karayel'le değil bende izledim geçen gece çok güzel dizi. Tutacak dedin dizine inandın ayrıca seni tebrik ederim.

diriliş için hala 5 bölüme patlar diyorum
diriliş normal dizileer gibi 4 kuşak reklam+ uzun özet vermediyse bnm suçum değil ben tahminimi normal diziler için ypatm

ayrıca poyraz karayel yorumum ilk bölüm için ilk bölüme göre konuştum şu anda da dizinin fanı falan deilim çarşmba akşamı ekranda bir uyum varsa ona en yakın ilker-burçin ikilisi sadece. hem karadayı sadece abc1 de iş yapıyor diye abc1 e göre konuşmayı bırak istersen izlenme=total
totalde 5.8 almış dizi

Emre bu bir yorumunun doğru çıktığını gorsek bayram edeceğiz))) adam twitterda ile yaşıyor twiterdaki tikileri neyi overse onlari övüyor. )))

Ayrım yapmdan bütün diziler için ABC1'i alıyorum. Çünkü diziler reklam verenler için yapılıyor. Reklam verenlerde 18-49 yaş aralığında kitleyi baz alır. Zira 18 yaşından küçüksen bir şey alacak paran yoktur, 49 yaşından büyüksen tüketim alışkanlıkların değiştirilemeyecek kadar kökleşmiştir. Yani reklam verenlerin gözünde birer hiçsindir, ne yazık ki.

Emre bu bir yorumunun doğru çıktığını gorsek bayram edeceğiz))) adam twitterda ile yaşıyor twiterdaki tikileri neyi overse onlari övüyor. )))
twitter kuşşlarının en çok övdüğü diziler medcezir ve diriliş
twitterı ve beni sevmiyin diyebiribirimize bağlama hemen
glu glu vak vak

reklam veren her gruba bakar vereceği reklama göre
) misal yalan dünya abc1 ile mi devam etti ab si ile mi kanal d de o ka dizi biterken
)

Kimseyi sevmiyim diye bir şey yok hacı üstüne alınma))) ayrıca @destere gibi herşeyi siyah beyaz diye ayırma özelikle tiki twitircilar dedim. ertugrulu hulogcu twitircilar medceziri ergenler senin takip etkilerin entel geçinen twitircilar)))) avrupa neyi begenirse onu beğenenler))))

siyah beyaz bakan ben değilim panpa twittercıalr dedin genel konuştun
) şimdi de avrupa diyip genel konuşuyon
)) siyah beyaz yapan sensin
))

siyah beyaz bakan ben değilim panpa twittercıalr dedin genel konuştun
) şimdi de avrupa diyip genel konuşuyon
)) siyah beyaz yapan sensin
))
Okuma yazmayı da mi unuttum twittirin önünde tiki var. Sosyolojik olarak beyaz türk yada eski orta sınıf beyaz yakalı vs.. Gurubu var. Bunların analizine girmeyeyim. Siyasetten anlamiyon sosyalijiden tümden kalırsın

Okuma yazmayı da mi unuttum twittirin önünde tiki var. Sosyolojik olarak beyaz türk yada eski orta sınıf beyaz yakalı vs.. Gurubu var. Bunların analizine girmeyeyim. Siyasetten anlamiyon sosyalijiden tümden kalırsın
sosyolojiye de girdik hayırlsıı olsun
)
sen değil miydin siyah beyaz diyen ben zaten siyah-beyaz bakmiyim twitterda dolu grup var
ben de aynını diyim twitter vb. siyah beyaz değil orada övülen her şeyi savunmiyim bir sürü renk var
))) tartışma uzasın diye neler yapıyon neler hadi glu glu vak vak

Bekliyorum youmunu o zaman.

@EFE UYSAL haftaya Diriliş +10 reytinge, Poyraz'da düşecek öyle mi.

Hatırlatacağım reytingleri sana.
Bende sana.

Poyraz Karayel güzel bir dizi ancak dizinin hikayesi baya kritik ya çok iyi seneryo yazıp reytingler yüksek olacak ya da seneryoya dikkat edilmezse reytingler düşük olacaktır.
Diriliş Ertuğrul düşmüş ancak reytingler siper. 😉

Yok yanlış anlama falan yok.

Yorumunu görmüştüm zaten beğendiğini diziyi.

Aynen bir ben tutacağını düşünmüştüm, bir de @Billy Kane