14 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Yakamoz-Asi Geçen haftaki reyting yorumlarına baksana Poyraz Karayel'i yerden yere vuran herkes bu hafta dizinin fanatiği olmuş. Günlük reytinge göre yorum yapıldığını görebilirisin. :)

Son düzenleme:
@Yakamoz-Asi Geçen haftaki reyting yorumlarına baksana Poyraz Karayel'i yerden yere vuran herkes bu hafta dizinin fanatiği olmuş. Günlük reytinge göre yorum yapıldığını görebilirisin. :)
Forumu birak, yarinki(+cuma) koşe yazarlari nasil ovecekler sen bide onlarin kepazaliklerini gor, reytinge gore iyi olmak ne aci bişey...

Kanald sonunda carsamba gunlerinde bir dizisi tuttu.Haftaya reytingler nasil gelir bilmem ama dunku oranlar cok iyi.Dizi tuttu ve haftanin en izlenen diziler sirasinda olacak

Bu diziden kimsenin umudu yoktu, benim de öyle ama şaka maka tuttu dizi. :D

Kanal D`nin bu sene ilk defa bir dizisi gönül rahatlığıyla tutuyor, ben şok.

Aynı zamanda Limon Filmin ilk tutan işi olacak galiba.

Kanal D neden günler boşken değil de rekabet kızışınca başlattı diziyi bilmiyorum. :D

Kanal D'mm harikasın be! Süpersin! :Z:Z

Bu ay rekor kırıyoruz, sıkı durun!:oley::oley:

Rtük'e rağmen hükümete rağmen en büyük Kanal D'mm benim. :gangnam:

Aşığım sana Kanal D :bhr:

<3 <3 <3
<3...........<3

<3..............<3
<3..............<3
<3...........<3
<3 <3 <3

Bu diziden kimsenin umudu yoktu, benim de öyle ama şaka maka tuttu dizi. :D

Kanal D`nin bu sene ilk defa bir dizisi gönül rahatlığıyla tutuyor, ben şok.

Aynı zamanda Limon Filmin ilk tutan işi olacak galiba.

Kanal D neden günler boşken değil de rekabet kızışınca başlattı diziyi bilmiyorum. :D
Hayır Limon Film'in Sıdıka dizisi tutmuştu. :D @ABAY_06. :(

Kanal D'mm harikasın be! Süpersin! :Z:Z

Bu ay rekor kırıyoruz, sıkı durun!:oley::oley:

Rtük'e rağmen hükümete rağmen en büyük Kanal D'mm benim. :gangnam:

Aşığım sana Kanal D :bhr:

<3 <3 <3
<3...........<3

<3..............<3
<3..............<3
<3...........<3
<3 <3 <3
aga bu nasıl bi aşktır :kiki:

Diriliş Ertuğrul'un haftaya tekrar 10 reytinge çıkacaktır,daha fazla da olabilir,çok heyecanlı bölüm olucak.:)

Diriliş AB ve ABC1'de zirvede. Tebrikler. Dizi Totali bir türlü tutturamadı tabi 6 alıyor iyi ama zirve olması daha iyi olurdu.

Poyraz Karayel dehşet yükselmiş. Hiç memnun değilim bu durumdan. Umarım törsekler.​
Haftaya düşer,Diriliş haftaya 10 ve daha fazla reytinge çıkacaktır,Totali'de alır. :)

Diriliş halen çok iyi.1 reytinglik düşüş önemli değil o kadar.Haftaya bölüm heyecanlı olacak 11 bile alabiliriz :)

Poyraz Karayel i abartmayın haftaya düşer :)

poyraz karayel esmeye başladı yakında birinciliği alacaktır :D diriliş ertuğrul unda düşüş de devam edeceğini düşünüyorum
Aga düşüş diyorsunda ne düşüşü 1 reyting düşmesine rağmen 8 almış.Bu mu düşüş.Ayrıca düşüş falan olmaz en iyi yerli dizi açık ara.İlerleyen zamanlarda daha da artacak :)

poyraz kopmuş @sürgünüm e selamlar millet uyum görünce kumandaya sarılmış :A
diriliş bakalım ne zamannormal dizi gibi gidecek:X
kpa ya söylenecek söz yok

@beyazsoy Emre'nin 5. bölüm kehaneti tutacak galiba bu hafta 5. bölüm değil miydi? Düşmüş. 😱
5. Bölümde patlayacak dedi yahuu dizi ilk ikide hala yani kahaneti tutmadı. Üstelik bir cevap bile veremedi okadad gönderme yaptık fos))) ki ufak dusususn nedeni reklam vermeye başladı ve çok kotu reklam düzeni her saat bölerek verdiler. Haftaya düzeltiler

5. Bölümde patlayacak dedi yahuu dizi ilk ikide hala yani kahaneti tutmadı. Üstelik bir cevap bile veremedi okadad gönderme yaptık fos))) ki ufak dusususn nedeni reklam vermeye başladı ve çok kotu reklam düzeni her saat bölerek verdiler. Haftaya düzeltiler​
Haftaya 11 reytinge çıkabilir,Total'i de alıcaktır.:)

Diriliş halen çok iyi.1 reytinglik düşüş önemli değil o kadar.Haftaya bölüm heyecanlı olacak 11 bile alabiliriz :)

Poyraz Karayel i abartmayın haftaya düşer :)

Aga düşüş diyorsunda ne düşüşü 1 reyting düşmesine rağmen 8 almış.Bu mu düşüş.Ayrıca düşüş falan olmaz en iyi yerli dizi açık ara.İlerleyen zamanlarda daha da artacak :)
aga bu hafta için değil ben genel itibarıyla düşeceğini düşünüyorum