@Yakamoz-Asi Geçen haftaki reyting yorumlarına baksana Poyraz Karayel'i yerden yere vuran herkes bu hafta dizinin fanatiği olmuş. Günlük reytinge göre yorum yapıldığını görebilirisin.
Son düzenleme:
Forumu birak, yarinki(+cuma) koşe yazarlari nasil ovecekler sen bide onlarin kepazaliklerini gor, reytinge gore iyi olmak ne aci bişey...@Yakamoz-Asi Geçen haftaki reyting yorumlarına baksana Poyraz Karayel'i yerden yere vuran herkes bu hafta dizinin fanatiği olmuş. Günlük reytinge göre yorum yapıldığını görebilirisin.
Benim ilk sayfadaki yorumum o yüzden zaten öyle abi. Takmamak gerek.@Yakamoz-Asi Geçen haftaki reyting yorumlarına baksana Poyraz Karayel'i yerden yere vuran herkes bu hafta dizinin fanatiği olmuş. Günlük reytinge göre yorum yapıldığını görebilirisin.
Hayır Limon Film'in Sıdıka dizisi tutmuştu. @ABAY_06.Bu diziden kimsenin umudu yoktu, benim de öyle ama şaka maka tuttu dizi.
Kanal D`nin bu sene ilk defa bir dizisi gönül rahatlığıyla tutuyor, ben şok.
Aynı zamanda Limon Filmin ilk tutan işi olacak galiba.
Kanal D neden günler boşken değil de rekabet kızışınca başlattı diziyi bilmiyorum.
aga bu nasıl bi aşktırKanal D'mm harikasın be! Süpersin!
Bu ay rekor kırıyoruz, sıkı durun!
Rtük'e rağmen hükümete rağmen en büyük Kanal D'mm benim.
Aşığım sana Kanal D
<3 <3 <3
<3...........<3
<3..............<3
<3..............<3
<3...........<3
<3 <3 <3
Aga düşüş diyorsunda ne düşüşü 1 reyting düşmesine rağmen 8 almış.Bu mu düşüş.Ayrıca düşüş falan olmaz en iyi yerli dizi açık ara.İlerleyen zamanlarda daha da artacakpoyraz karayel esmeye başladı yakında birinciliği alacaktır diriliş ertuğrul unda düşüş de devam edeceğini düşünüyorum
Aga 1 reytinglik düşüş var abartmayın.Hem 8 reyting aldı 4 almadı@beyazsoy Emre'nin 5. bölüm kehaneti tutacak galiba bu hafta 5. bölüm değil miydi? Düşmüş. 😱
5. Bölümde patlayacak dedi yahuu dizi ilk ikide hala yani kahaneti tutmadı. Üstelik bir cevap bile veremedi okadad gönderme yaptık fos))) ki ufak dusususn nedeni reklam vermeye başladı ve çok kotu reklam düzeni her saat bölerek verdiler. Haftaya düzeltiler@beyazsoy Emre'nin 5. bölüm kehaneti tutacak galiba bu hafta 5. bölüm değil miydi? Düşmüş. 😱
5 bölüme kadar sınır verdi Emre 5 den sonrası ümidinizi kesin dedi@beyazsoy Emre'nin 5. bölüm kehaneti tutacak galiba bu hafta 5. bölüm değil miydi? Düşmüş. 😱
aga bu hafta için değil ben genel itibarıyla düşeceğini düşünüyorumDiriliş halen çok iyi.1 reytinglik düşüş önemli değil o kadar.Haftaya bölüm heyecanlı olacak 11 bile alabiliriz
Poyraz Karayel i abartmayın haftaya düşer
Aga düşüş diyorsunda ne düşüşü 1 reyting düşmesine rağmen 8 almış.Bu mu düşüş.Ayrıca düşüş falan olmaz en iyi yerli dizi açık ara.İlerleyen zamanlarda daha da artacak