14 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D'mm harikasın be! Süpersin! :Z:Z

Bu ay rekor kırıyoruz, sıkı durun!:oley::oley:

Rtük'e rağmen hükümete rağmen en büyük Kanal D'mm benim. :gangnam:

Aşığım sana Kanal D :bhr:

<3 <3 <3
<3...........<3

<3..............<3
<3..............<3
<3...........<3
<3 <3 <3
@Bully duymasın :F

5 bölüme kadar sınır verdi Emre :D 5 den sonrası ümidinizi kesin dedi :D
5 oldu hala reklam veremiyi normal dizi gibi yapsın o zaman konuşuruz:A

5. Bölümde patlayacak dedi yahuu dizi ilk ikide hala yani kahaneti tutmadı. Üstelik bir cevap bile veremedi okadad gönderme yaptık fos))) ki ufak dusususn nedeni reklam vermeye başladı ve çok kotu reklam düzeni her saat bölerek verdiler. Haftaya düzeltiler​
Haftaya 11 reytinge çıkabilir,Total'i de alıcaktır.:)
Reklam düzenini değiştirip birazda uzatirlarsa birincilik gelir Allahın izniyle

Reklam düzenini değiştirip birazda uzatirlarsa birincilik gelir Allahın izniyle​
İnşallah.

Poyraz Karayel'in tutmasının 2 sebebi var çarşamba harbi boş günmüş ZKFO vardı 5 üstü alıyordu o gitti diriliş geldi o da aldı şimdi de Karayel geldi o da 5 üstü aldı

2.ise dizide minik çocuk işini en iyi yapanlardan başarılı dizi daha ne olsun ....

Poyraz Karayel SHOW :Z

Benim açtığım tüm dizi konuları tutuyor biiir. :D Dizinin senaryosu çok iyi, oyunculuklar çok iyi. Tutmaz diyenlere REYTİNGLER cevap verecek demiştim ve istediğim olmuş. :D Haftaya TOTAL +5, AB +6 alırız demiştim ve AB +7 çıkmış. :Z

@Ahmad sana tutacak demiştim, ben sahip çıktıydım o kadan. :Z

@Bully aynen ya. :D Aylardır bekliyordum ve istediğim olmuş. Dün sabahtan beri merak içindeydim show yapmışız, çok mutlu oldum. :Z

@cookies İlker Kaleli Show diyola buna. :D

Benim açtığım tüm dizi konuları tutuyor biiir. :D Dizinin senaryosu çok iyi, oyunculuklar çok iyi. Tutmaz diyenlere REYTİNGLER cevap verecek demiştim ve istediğim olmuş. :D Haftaya TOTAL +5, AB +6 alırız demiştim ve AB +7 çıkmış. :Z

@Bully aynen ya. :D Aylardır bekliyordum ve istediğim olmuş. Dün sabahtan beri merak içindeydim show yapmışız, çok mutlu oldum. :Z

Ilker değil Burçinim :love1: :love1:

Burçin aşırı guzellesmis :love1:
Mine Tugayida şu diziye alsinlar o çocuğun annesi olarak süper olur :love1:

Canım ya, nasıl da sevinmiş. :A

Diriliş 10 almış. Tebrikler. Dizi her hafta artarak geliyor ama bu total için geçersiz galiba.

Güzel Köylü tüm rakiplere rağmen 7 almış. Tebrikler ama AB 'de ilk kez bu akdar gerilerde galiba. ABC1'de ise durumu gayet iyi.

O Ses Türkiye geçtiğimiz haftakarda yaşadığı yükselmeyi yakalayamamış. Çarşamba daha iyi gitmeliydi baya düşmüş.

Kanal D'nin bomba dizisi Poyraz karayel patlamış.:F Kanal D'de ilk bölüm ile 5'i geçememişse işi zor. Ben 3 hafta diye bir tahminde bulunayım yinede.:A

Kara Para Aşk 5 alabilmiş sonunda.:F Tebrikler.
KPA uzun zaman sonra çok iyi bölümle geldi karşılığını da almış reklamlar azalsa daha yüksek gelirdi :)

Asıl tebrik Diriliş'e! Abc'de 10 almış. MY'den sonra çarşambayı çok iyi doldurdu.

Poyraz Karayel iyi başlamamış fragmanları iyiydi de nedense bana reytinglerde umut vaadetmiyor :)
KPA vasat ab grupunda biraz yükselmiş diye bayram ediyorlar:)

Poyraz haftaya yükselir
Poyraz Karayel'e gecmis olsun.. Kanal D'nin tanitim rekoru kirdigi dizisi yakinda cöpe gidecek bir diger dizi olacak.
Dirilis MY 'dan sonra tahtini kolay birakmaz.Totaldede iyi ama AB 'si muhtesem
KPA sanki AB grupunda toparlanmis,bu reytinglerle hazirana kadar idare ederler

Guzel koylu iyi yinede

Poyraz iyi baslamamis belki haftaya yukselir
Poyraz Karayel'in aldığı oranlar bence iyi. Tekrarı da iyi almış ki bu iyiye işaret senaryo iyi işlenirse yükselebilir haftaya.
Her zaman bunu iddia etmiştim. Güzel bölümle birlikte reytinglerimiz yükseldi. Finalde merakta bıraktı haftaya bu reytinglerimizi korur hatta daha fazla artırabiliriz. :)
1DIRILIS ERTUGRULTRT 120:41:2423:00:229.3821.41
1DIRILIS ERTUGRULTRT 120:41:2423:00:2210.0221.45
Diriliş mükemmel gidiyor! :Z:Z Kıskananlar çat-la-sın! :F

1GUZEL KOYLUSTAR TV20:59:3023:45:287.1416.85
2GUZEL KOYLUSTAR TV20:59:3023:45:286.3113.71
Çarşamba'ya ne diziler geldi geçti Güzel Köylü hiçbirini takmıyor. :X

6KARA PARA ASKATV20:33:4123:57:035.0011.05
4KARA PARA ASKATV20:33:4123:57:034.9111.58
Kara Para Aşk reyting olarak da sıra olarak da yükselmiş. :ok:

8POYRAZ KARAYELKANAL D20:00:5422:23:444.5510.78
11POYRAZ KARAYELKANAL D20:00:5422:23:444.359.55
14POYRAZ KARAYELKANAL D20:00:5422:23:443.658.30
Yine olmadı. :F Kanal d'de hava durumu fırtınalı yağmurluymuş mesaj geldi. :F:F
Yalnız Poyraz Karayel çok kötü başlamamış?

Haftaya ilk beşe gireceğine inanıyorum ben. Dizinin senaryosu çok iyiydi ve güzel işlenmişti. Dizi sevilmiş hemde. Kiraz Mevsimi ilk bölümüyle 2.5 reytingle 20. sırada bomboş günde o oranları alıp şimdi 9 reytinge çıkan bir dizi.

Poyraz Karayel karşısında o kadar rakibe göre çok iyi başlamış. Kanal D bol tekrarla diziyi yükseltebilir. Haftaya alacağımız 5 reyting bize yetip artacaktır. Tekrarı bile çok iyi gitmiş dizinin. Kanal D bol tekrar verecek dizi için zaten, umarım dizi tutar. :bhr:
@sürgünüm millet bunları demiş geçen hafta :X kime laf attın çözemedim yine neyse senin thamin de tutmamış kpa düşmüş