14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yapma yav çok mu merak ediyon

he valla gözümüz yollarda kaldı
)

macunun üzüntüsüyle karalarmı bağladı diye endişeye kapıldım
)

yarın tns de macun birinci gelsin kreys burda herkesten çok yazar ahada buraya yazdım
)

her sbt de macun çöküşünde kreys kayıplarda
)

- - - Ekleme - - -

sen turk dızılerınden bu kadar ızlıyosan yabancı dızılerin hepsini izliyon heralde hacı ? D:

yabancı film izlemeyi severim yabancı dizi nadir izlerim

yarın boş bi gün ekip1 izlerim büyük ihtimal hiç değilse hareket var aksiyon falan

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3 , 2) KANALD: 2.94 , 3) STAR: 2.48

Gözlerime inanmıyorum 😱 😱
Sen Huzur sakinlerinden değilmiydin ne ara Dilaoşlara saptın

kreys karşılıklı anlaşmaya varmışlar kreys perşembe vadiyi destekleyecek takasta cuma diloşu destekleyecek karşılıklı destek durumları mevcut imc usulü çalışıyor arkadaşlar
)

bu arada agalar karadayı 15 bölüm fragmanı çıkmış

Gözlerime inanmıyorum 😱 😱
Sen Huzur sakinlerinden değilmiydin ne ara Dilaoşlara saptın

huzur sokağını izlemiyom ki
ama huzur 1.olsun isterim tabi dila olsun kardeşlik kazansın
ama arka 1.olmasın

kreys karşılıklı anlaşmaya varmışlar kreys perşembe vadiyi destekleyecek takasta cuma diloşu destekleyecek karşılıklı destek durumları mevcut imc usulü çalışıyor arkadaşlar
)

kreys vadici zaten merak etme o kadar acunu sevmesine rağmen perşembe vadi izledi adam

@nest umudunu kırmak istemem ama bu haftada Huzur'un reytingi artar özellikle ab'de

fragman iyi mi onun da ? bu hafta diloşu totelde geçmesi imkansızda abd' de düşüş yasar b ence huzur dila yukselır ama birinci yine olamaz gibi

)
Haaaa...Acunu kşm desteklicek perşembe ya ?
Kreys nasıl anlaşma imzalamiş kendi alehine hep