BesaleT
Emekli
yalan dünya süper gitmiş tekrar olmasına rağmen... 1 erkek 1 kadın da A/B de iyi gidiyor.... İffet ise bu kadar düşmesi gerçekten şaşırtıcı SBT olduğu için mi böyle düşük gösteriliyor anlamadım
yalan dünya süper gitmiş tekrar olmasına rağmen... 1 erkek 1 kadın da A/B de iyi gidiyor.... İffet ise bu kadar düşmesi gerçekten şaşırtıcı SBT olduğu için mi böyle düşük gösteriliyor anlamadım
şefkat tepesi bukadar izleniyorda belgeseller ne oluyor odamı ülke sorunlarını ele alıyor )))))).. açık seçik sbt stv ye kıyak çeiliyor. haber kanalı ölçümündede shaber diğer özel kanallara fark atıyor )))) bu sbt agb gibi bazı programları yukarıya taşıyor..Şefkat Tepe ülke olaylarını ele alan bir dizidir. Bu kadar izlenmesi de normaldir
şefkat tepesi bukadar izleniyorda belgeseller ne oluyor odamı ülke sorunlarını ele alıyor )))))).. açık seçik sbt stv ye kıyak çeiliyor. haber kanalı ölçümündede shaber diğer özel kanallara fark atıyor )))) bu sbt agb gibi bazı programları yukarıya taşıyor..
keşanlı aliyi yani nejat işleri çok yapmacık buluyorum iyi bi oyuncu aslında ama fragmanlarda gördüğüm kadarıyla inanılmaz yapmacık oynuyorYetenek Sizsiniz Cumartesi günleri rakipsiz, Acun programi bölmese bile iki grubtada zirvede olur bence.
Sefkat Tepe Total de cok basarili son 2 haftadir baya yükseldi, AB de ise kötü durumda.
Yahsi Cazibe hem AB de hemde Total de baya düzeldi dizi AB de 3. Total de 5. olarak eski günlerine dönmeye basladi saten senaryoda baya düzeldi.
Kesanli Ali Destani bence cok yapmacik bir dizi sanki yapimcilar hic önem vermiyor 4. olmasi bile büyük basari bence eger bu dizi Kanal D de degilde baska bir kanalda olsaydi ilk 10 a giremezdi.
Lale Devri Total de toparlanmaya baslamis ama AB de hala vasat.
Iffet in senaryosu tikaninca Reytinglerde düstü haliyle bence bu dizi 2. sezonu göremez.
Yalan Dünya nin Tekari da gayet iyi gitmis.