14 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 21.7%
  • İffet (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 26.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
yalan dünya süper gitmiş tekrar olmasına rağmen... 1 erkek 1 kadın da A/B de iyi gidiyor.... İffet ise bu kadar düşmesi gerçekten şaşırtıcı SBT olduğu için mi böyle düşük gösteriliyor anlamadım :)

sbt reytinglerinde stv ne kadar çok izleniyor neredeyse 1.kanal çıkacak

Gs karabük maçını izledim arada iffete baktım vasatın altında bi dizi bence..

ya kardeşim stvyi ne kadar küçümsüyosunuz ya.şefkat tepenin 3.olması çok normal bişey niye bu kadar şaşırıyosunuz ki bu dizi tek türkiye tarzı bişey tek türkiye zamanında aşkı memnuyu geçip vadiden sonra 2.oluyordu vadi olmadığı zamanlarda da 1.oluyordu 10 reytingi geçiyordu.şefkat tepe çok izlenen bir dizi ister kabul edin ister etmeyin siz iffet gibi dizileri izlemeye devam edin.

ucanfoc14ocakkk.jpg

NOTLAR:

1-'ucankusfocus' Prime Time'da zirvede geçen hafta olduğu gibi yine 'Keşanlı Ali' yer almış… 'Focus' grubundan gelen verilere göre 'İffet' ve 'Yetenek Sizsiniz' kafa kafaya gitmiş. Bu hafta ikinciliği 'Yetenek Sizsiniz' almış. Önceden zirveyi kimseye kaptırmayan 'Yetenek Sizsiniz' artık ikincilik için yarışıyor…

2-Haberlerde Korcan Karar önde gitmiş. Dün İstanbul'da hayatın nasıl felç olduğunu her yönüyle izleyicilerine aktaran 'Show Haber', 'focus' grubunun en çok izlediği haber bülteni olmuş.

3-Sabah kuşağında haber bültenleri ilgi görmüş magazin programları biraz geride kalmış… 'Focus'a göre bunun sebebi 'Magazin D' ve 'Show Kulüp'te bayat haberlere yer verilmesiymiş.

4-Çocuklara hitap eden TRT'deki 'Red Kit Batıya Hücum' ve Kanal D'deki 'Haydi Çalkala' cumartesi sabah hayli ilgi görmüş… Tüm dünyada büyük ilgi gören 'Merlin' dizisi cumartesi sabahları Star'da yayınlanıyor ve 'focus'lanıyor..

5-Öğlen saatlerinde tam bir dizi savaşı yaşanmış. Tüm kanallar en iddialı dizilerinin tekrarlarını yayınladı. Kanal D 'Kuzey Güney', Star 'İffet', ATV 'Son', FOX 'Yer Gök Aşk', Show 'MUCK', TNT 'Bir Kadın Tanıdım', TRT ise 'Avrupa Avrupa'yı yayınladı… Diziler arasında önde giden 'Kuzey Güney' olmuş...
6-Gece kuşağında Kanal D'nin iddialı dizisi 'Yalan Dünya'nın tekrarı 'focus' grubunu yine ekrana kilitlemiş…
7-Galatasaray'ın Karabükspor'la yaptığı maçın özetini yayınlayan TRT 1 de gece kuşağında hayli 'focus'lanmış.

Şefkat Tepe ülke olaylarını ele alan bir dizidir. Bu kadar izlenmesi de normaldir :)
şefkat tepesi bukadar izleniyorda belgeseller ne oluyor odamı ülke sorunlarını ele alıyor :))))))).. açık seçik sbt stv ye kıyak çeiliyor. haber kanalı ölçümündede shaber diğer özel kanallara fark atıyor :))))) bu sbt agb gibi bazı programları yukarıya taşıyor..

Yetenek Sizsiniz Cumartesi günleri rakipsiz, Acun programi bölmese bile iki grubtada zirvede olur bence.

Sefkat Tepe Total de cok basarili son 2 haftadir baya yükseldi, AB de ise kötü durumda.

Yahsi Cazibe hem AB de hemde Total de baya düzeldi dizi AB de 3. Total de 5. olarak eski günlerine dönmeye basladi saten senaryoda baya düzeldi.

Kesanli Ali Destani bence cok yapmacik bir dizi sanki yapimcilar hic önem vermiyor 4. olmasi bile büyük basari bence eger bu dizi Kanal D de degilde baska bir kanalda olsaydi ilk 10 a giremezdi.

Lale Devri Total de toparlanmaya baslamis ama AB de hala vasat.

Iffet in senaryosu tikaninca Reytinglerde düstü haliyle bence bu dizi 2. sezonu göremez.

Yalan Dünya nin Tekari da gayet iyi gitmis.

şefkat tepesi bukadar izleniyorda belgeseller ne oluyor odamı ülke sorunlarını ele alıyor :))))))).. açık seçik sbt stv ye kıyak çeiliyor. haber kanalı ölçümündede shaber diğer özel kanallara fark atıyor :))))) bu sbt agb gibi bazı programları yukarıya taşıyor..

STV'de özel bir kanal. STV'yi diğer kanallardan ayıran ne anlamıyorum. Sonuçta belgesellerde ilgi çekicilik var. STV'de en iyisini yaparak belgesel yayınlıyor. Ben bile ara sıra izliyorum :)

Yetenek Sizsiniz Cumartesi günleri rakipsiz, Acun programi bölmese bile iki grubtada zirvede olur bence.

Sefkat Tepe Total de cok basarili son 2 haftadir baya yükseldi, AB de ise kötü durumda.

Yahsi Cazibe hem AB de hemde Total de baya düzeldi dizi AB de 3. Total de 5. olarak eski günlerine dönmeye basladi saten senaryoda baya düzeldi.

Kesanli Ali Destani bence cok yapmacik bir dizi sanki yapimcilar hic önem vermiyor 4. olmasi bile büyük basari bence eger bu dizi Kanal D de degilde baska bir kanalda olsaydi ilk 10 a giremezdi.

Lale Devri Total de toparlanmaya baslamis ama AB de hala vasat.

Iffet in senaryosu tikaninca Reytinglerde düstü haliyle bence bu dizi 2. sezonu göremez.

Yalan Dünya nin Tekari da gayet iyi gitmis.
keşanlı aliyi yani nejat işleri çok yapmacık buluyorum iyi bi oyuncu aslında ama fragmanlarda gördüğüm kadarıyla inanılmaz yapmacık oynuyor

Dun kesanli ali destanini izledim. Dizide yapmaciklik var , katiliyorum. Hic yoktan iyidir diyerek izliyorum zaten. Yine de izlemeye devam edecegim. Baska bakacak birsey bulamiyorum. Yahsi cazibe cok acmadi beni.
Sefkat Tepenin ikinci olmasi ve ABde ortalarda olmasi normal sanirim. STV keske belgesellerle yukarida olsa ... Dizileri birbirine cok benziyor. Kendini gelistiremedi bu kanal. ABye hitap eden cok yapimi yok.
Iffet hakettigi reytingden fazlasini almis.. :)

5 haftadır bakamıyorum Yahşi Cazibeye ve yükselmiş yine :)Eski günlerine dönme adına büyük adım atmış :).Simgenin öğrenmesi ile daha keyifli hal almış demek ki dizide fragman gördüğüm kadar bu :)