Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bütün dizilerinin yükseldiği bir gecede DEK düşmeye nasıl başardı Yönetmene ve senaristi tebrik etmek isterim.

Kuruluş-uzun zaman sonra 13 reytingi almaya başardı Total'de sezonun en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor ama son haftalarda ABC1'de çok yüksek reyting almaya başladı.

Sadakatsiz-çok güzel reytinglerle yoluna demav ediyor ama bakalım vakalar diziyi nasıl etkileyecek çünkü bu durum ile en az 1-2 hafta ara verebilir.

Masumiyet-sonunda yükselmeye başarmış ama yinede bu reyting bu kadroya yetmez gibi geliyor,yinede gelecek haftalarda Sadakatsiz ara verdiğinde iyi bölümlerle seyirci çekebilir.

BAM-Total'de DEK ve Masumiyeti geçmeye başarmış,dizinin son bölümleri olduğu için bu da Sadakatsiz olmadığında seyirci çekebilir ve iyi reytinglerle ekrana veda edebilir.

DEK iki haftadır düştükçe düşüyor. Haftaya 2'li oranları zorlar AB'de.

Sadakatsiz önceki 2-3 bölümün aksine çok daha iyiydi bu bölüm. Şahsen izlerken çok sıkılmadım. AB başta olmak üzere bu durum reytinglerine de yansımış. Bu arada 2 grupta yeniden 11 bandına çıkmasına çok sevindim. AB'de 12'ye dayanmış.

Kuruluş özellikle ABC'de çok iyi yükselmiş. Tek AB'de düşüş yaşamış, orada da Sadakatsiz'le araları epey açılmış.

Benim Adım Melek tüm gruplarda yükseliş yaşamış. Oranları gayet iyi.

Maumiyet de tüm gruplarda yükselmiş. Yalnız şöyle AB ve ABC'de 5 bandına çıksa çok iyi olacak, şu durumda önünde uzun bir yol gözükmüyor. Aslında çok büyük ihtimalle Sadakatsiz'in haftaya olmayacağını düşünürsek ve DEK'te düşüyorken güzel bir atak gelebilir.

Mavera da ilk 2 günün aksine bu akşam sanırım önündeki dizi de çok izlenmediği için düşük gitmiş.

Zaten Benim Adım Melek bitiyor ama DEK ve Masumiyet de gelecek sezona çıkamaz. Kuruluş ve Sadakatsiz arasındaki yarışı kimlerin değiştirebileceğini merak ediyorum bu sezondan hayır yok artık. :A

Doğduğun Ev Kaderindir bu kez yükselme umudu olmadan dibe sürükleniyor.

Sadakatsiz daha tempolu bir bölüm vardı, kaçırılma olayı sonrası inşallah saçmalamazlar.

Masumiyet'in Total ve AB'si neredeyse eşitlenmiş, Fazilet Hanım ve Kızları gibi 2. sezon açılma şansı verecek mi FOX bakalım

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şaka gibi İbrahim Çelikkol'un diziden çıkması DEK'i mahvetti, halbuki daha da yükselmesi gerekiyordu, bu gidişle sezon sonunu görebilir mi tartışılır.

Masumiyet iyi bir yükseliş yaşamış fakat kanala yettiğini sanmam, dizi bir türlü kendini ispat edemedi.

Sadakatsiz de yükselmiş, Kuruluş ABC'de çılgın atmış. İki dizide çok iyi gidiyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam