mügosh iskenderin ailesini de bulur mu acaba bulursa işler karışır ama @destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Bully
2 hafta önce diziye 12 oyuncu katıldı, dizi miptvye giti (herkes gidiyor ama bu satılmak anlamında gitmek), şurada burada yayına başlıyor,haftalık 40 dizi içinde ilk 30a giremiyor en pahalı dizi ama hala yayında daha ne haberi bekliyor acaba Tayyip örgütü)) tamam merak etmeyin marsta yaşam bulunsun orada da yayınlanır
neyse perşembe reytingleri gören yorum yapmaktan kaçıyor o ka izliyonuz gelin azıcık yorum yapın dizinizin arkasında durun @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Doğu @-potterhead- @Bully @Aserat @mrt-06 (sen izlemesen de şovunu savunursun )
Be mübarek kac gündür nerdesin Ayrıca gelir gelmez bu konuya girip bana sallamak nerden aklına geldiherzamanki gibi kösem birinciliği kapmış @Doğu ve benzeri hain kösem düşmanlarının konuya uğramaması normal bir durum
mügosh iskenderin ailesini de bulur mu acaba bulursa işler karışır ama @destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 49980
kösem dağıtmış ortalığı görmüyormusun) ilk gözüme çarpan bu oldu dedim gidip bir zaferimi kutluyayımBe mübarek kac gündür nerdesin Ayrıca gelir gelmez aklına bu konuya girip bana sallamak aklına nerden geldi