14 Nisan 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Show tv şuana kadar istenilen seviyede değil ama sbtye göre yorum yapmak nasıl olur bilemem yarın tnsye bakcaz...

Son düzenleme:
Ask Emek Ister bakalim yarin nasil sonuc elde edecek

Survivor ünlüler ödül oyununu kazandı ...

Ben hayatımda , basireti bu kadar bağlı bi gönülllü takımı görmedim. 7-0 yenildiler resmen.

Şu gönüllüler Allah için bir oyun kazansın yahu rekabet "0". Ünlüler ezip geçiyor sürekli! Baydı valla.

Ben hayatımda , basireti bu kadar bağlı bi gönülllü takımı görmedim. 7-0 yenildiler resmen.
Dokunulmazlık oyununu bu haftada da kaybederlerse durum gönüllüler için pek parlak değil..

- - - Ekleme - - -

Şu gönüllüler Allah için bir oyun kazansın yahu rekabet "0". Ünlüler ezip geçiyor sürekli! Baydı valla.
Adalar birleşince ünlüler çoğunluk olacak bence son 4e gönüllü kalırsa duygu olur
Gerçi bozokla hilmicemde kalabilir bilemiyorum ya

Ask Emek Ister bakalim yarin nasil sonuc elde edecek
Bende merak ediyorum dizinin müzikleri acık hoşuma gitti.

- - - Ekleme - - -

Rating Mühendisi ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>ratingmuhendisi<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px; ">18 sn</small>
Totalde 8.76 ratingle survivor lider! 6.58 ratingle Esim Bilir 2.sirada! 4.01 ratingle Show Tv'nin yeni dizisi Ask Emek İster 3.sirada!