14 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 11 47.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 3 13.0%
  • İffet (Star)

Oy: 4 17.4%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
kreys sen de iffeti hep dusuk reytingli dizilerle karsilastiriyosun
Baska diziler 8-10 reyting icin yarisiyor ama sen iffetin 4 reytingini basari olarak gostermeye calisiyorsun.

ucankusfocus göre iffet her hafta zirvede oluo bence iffet çok izlenio

Acun programları bölüyor. İffet AGB`de hep zirveyi hak ediyordu ve çoğu zaman alıyordu. Geçen Sene de Lale Devri Acunun Survivoru bölmesi yüzünden 2ci oluyordu. En büyük şikeyi Acun ve Show Tv yapıyor. TNS gelince göreceğiz sonuçları

24 aralık 2011 AGB reytinglerine bak iffetin durumu nasılmis.

Lütfen kendi söylediğin listeye bakarmısın. Pepee neredeyse zirveyi alacak. TRT çocuk 5 büyük kanaldan daha çok program sokmuş listeye. Ayrıca SBT bu birden dizileri indirecek değil ya yavaş-yavaş aşağı çekiyor. Şimdi dikkat edersen TNS geleceği için bazı düzetmeler yapıyor. FSN ile Vadi arasında farkı açmak gibi. Eğer güvenilir olsaydı resmi şirket olurdu

Bosuna heyecan yapma. acun tnsde de programini bolecek ve 1.sirada olacak.

Arkadasim benim dedigim liste "AGB" ve AGB'de trt olculmuyor. bence sen yanlis listeye baktin. 27 araliga kadar agb vardi.

Iffet haftaya yükselir bence

Bosuna heyecan yapma. acun tnsde de programini bolecek ve 1.sirada olacak.

acun ve yalan dünya çarsambalari hiç gelmesin yalan dünya özeti 11 reyting almıstı yayinlanmadigi zaman çarsambada 4 reyting aldi böle ufak tefek çakallıklar kanal d nin artık yemio

cumartesi günü iffet şevkat tepeyi geçecegi &10000 diyorum tns de istersen yaz bugünü 16 gün sonra reytingleri beraber yorumlariz eger tablo dedigim gibi çıkarsa söyledigin mesnetsiz iddalarin hepsi çürütmüs olcak tns

carsamba nerden cikti kreys birden zıpladın

baktin iffet survivor'ı gecemeyecek simdi sefkat tepeye mi taktin

Survivor ve Lale Devri'ni izledim ikiside yükselmiş, çok iyi.

Şefkat Tepe bu hafta yine heyecanlı bir bölümdü. Bu bölüm Leyla'yı görüp görmeme bölümü gibi olmuş. Örgüt yeni kamp yapmaya karar vermiş. Leyla'ya acıyorum. Kıza yapılmayan eziyet kalmadı. Diziye Naza adında birisi katıldı. Komutan'ın görev için yeni manitası. Kız Leyla'ya çok çok benziyor bence.

İlerleyen bölümler çok daha iyi olacak.

aa pardon hakkaten sbt varmis haklisin. ama sonucta listeye bakarsak iffetin reytingleri eskiden sbtde de suana gore yuksekmis ve zamanla dusmus. artik zirve yarisindan uzakta.

bu sefer de totalde iffet geçmis görmüyomusun 3 sıra fark atmıs daha çok izlenmiş işte

daha geçen hafta akasya durağıyla iffeti karşılaştırıp a/b daha önemli deyip iffeti galip çıkartan sen değilmiydin şimdide yahşi cazibe para basmış iffet dilenci olmuş