kreys sen de iffeti hep dusuk reytingli dizilerle karsilastiriyosun Baska diziler 8-10 reyting icin yarisiyor ama sen iffetin 4 reytingini basari olarak gostermeye calisiyorsun.
ucankusfocus göre iffet her hafta zirvede oluo bence iffet çok izlenio
kreys sen de iffeti hep dusuk reytingli dizilerle karsilastiriyosun Baska diziler 8-10 reyting icin yarisiyor ama sen iffetin 4 reytingini basari olarak gostermeye calisiyorsun.
survivor acun oluo bilmionmu acun yazion 10 parça halinde isim değistirerek liste adım atio
ucankusfocus göre iffet her hafta zirvede oluo bence iffet çok izlenio
Sbtye guvenmeyip ucankus'a guveniyosan benim artk sana baska diyecek birseyim yok kreys.
24 aralık 2011 AGB reytinglerine bak iffetin durumu nasılmis.
Acun programları bölüyor. İffet AGB`de hep zirveyi hak ediyordu ve çoğu zaman alıyordu. Geçen Sene de Lale Devri Acunun Survivoru bölmesi yüzünden 2ci oluyordu. En büyük şikeyi Acun ve Show Tv yapıyor. TNS gelince göreceğiz sonuçları
Lütfen kendi söylediğin listeye bakarmısın. Pepee neredeyse zirveyi alacak. TRT çocuk 5 büyük kanaldan daha çok program sokmuş listeye. Ayrıca SBT bu birden dizileri indirecek değil ya yavaş-yavaş aşağı çekiyor. Şimdi dikkat edersen TNS geleceği için bazı düzetmeler yapıyor. FSN ile Vadi arasında farkı açmak gibi. Eğer güvenilir olsaydı resmi şirket olurdu
sbt hiçbir elle tutulur gerçeklik payi yok gayri resmi şirket resmiyet yok hepsi kurmaca
Bosuna heyecan yapma. acun tnsde de programini bolecek ve 1.sirada olacak.
acun ve yalan dünya çarsambalari hiç gelmesin yalan dünya özeti 11 reyting almıstı yayinlanmadigi zaman çarsambada 4 reyting aldi böle ufak tefek çakallıklar kanal d nin artık yemio
cumartesi günü iffet şevkat tepeyi geçecegi &10000 diyorum tns de istersen yaz bugünü 16 gün sonra reytingleri beraber yorumlariz eger tablo dedigim gibi çıkarsa söyledigin mesnetsiz iddalarin hepsi çürütmüs olcak tns
Arkadasim benim dedigim liste "AGB" ve AGB'de trt olculmuyor. bence sen yanlis listeye baktin. 27 araliga kadar agb vardi.
Hayır 24 aralıkta SBT vardı. İstersen bu linke bak
http://www.google.az/url?sa=t&rct=j&q=24+aral%C4%B1k+cumartesi+reytingleri&source=web&cd=3&ved=0CCoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.favoriforumum.net%2Ff498%2F24-aralik-2011-cumartesi-reyting-sonuclari-105223%2F&ei=V4qKT6CfNIHtsgbSooziCw&usg=AFQjCNFxtgWzMAPXBe3Kafvowdxhjv2G_A
aa pardon hakkaten sbt varmis haklisin. ama sonucta listeye bakarsak iffetin reytingleri eskiden sbtde de suana gore yuksekmis ve zamanla dusmus. artik zirve yarisindan uzakta.
bu sefer de totalde iffet geçmis görmüyomusun 3 sıra fark atmıs daha çok izlenmiş işte
pepe 30 reyting alcak sbt kalsa