14 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 11 47.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 3 13.0%
  • İffet (Star)

Oy: 4 17.4%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
ezel kurtlar vadisi muhteşem yüzyıl mükemmel reyting alan dizilerdi hepsini show tv elinde tutamadıysa suçu onda arayacaksın beyazsoy. yukarda verdiğimse haziran reytingi ayrıca sezon sonu reytingleri tüm dizilerin düşük olur.

Katılıyorum!:)

StarTv'nin parasi var diyorsnuz ozmn bassIn parayI pahaLI pahaLI diziler alsn öyle yok bilmem kalbim 4 mevsimmi$ basit basit diziler yapmasIn! StarTv nin Dünyalarca boecu var. StarTV SHOWTV'yi geçemez Haftanin 4 Gûnü zaten ShowTv ye ayit Sali Günü zatn 2.sirada duruyor Persembede ilk be$e kendini sokabiliyor. StarTv nin M.Yüzyildan ba$ka hangi yapimi tutuldu yada Reytinglerde iyi Sirada xD SHOWTV nin tutan Yapimlari ve Programlari: Adini Feriha Koydum Cuma Günü Totalde 10 Reytingle 1.sirada Zirvede, Eve Düsen Yildirim Cuma Günü iki Gruptada 4.Sirada ve en çok izlenen 3. Dizi ve Adini Feriha Koydumdan sonra Tahtin yeni sahibi, Pis Yedili Sali Günü 2. , Suskunlar Persembe Günü ilk 10 da ve Cumartesi günleri tekrarida 4.cü, Cumartesi Pazar ve Pazarteside Survivorla birlikte Zirvede.
Ba$ka bi Kanalin Acun Ilicali gibi ba$arili bi Adami olsaydi oda ayni taktikleri kullanirdi ... Stardan bahsetmek bile istemiyorm xD

Olaya ancak bu kadar düz mantıkla bakılabilirdi.:D Arkadaşın konudan haberi yok galiba..:D Ortada kanal savunması yok ama okuduğu anlamak için çaba sarfeden de yok.:D

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]HABER BAŞLIYOR[/TD]
[TD]SAMANYOLUHABER[/TD]
[TD]12:45:41[/TD]
[TD]13:00:00[/TD]
[TD]00:14:19[/TD]
[TD]0,80[/TD]
[TD]3,75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

samanyolu haberi ilk 100 de görmek güzel :)