Son 6 hafta.
Oyunculuklar gayet iyi dizide ama senaryo cok vasat ya.
Son 6 hafta.
Birkaç ismi tenzih ederek oyunculuklar da pek iyi değil gördüğüm kadarıyla.Oyunculuklar gayet iyi dizide ama senaryo cok vasat ya.
3 reytinge göbek atan sen mi söylüyorsun bunu?Akıl dışı yorumlar mı?Fanlık yapacağız diye de abartmasanız siz de. İlk bölümden 8 reyting alan, sosyal medyayı yakıp yıkan dizi yükselişe geçeceği yere düşmüş. Gayet de patlamış.
8 reytingle başlayıp ertesi hafta aynı oranları alması onu patlamış yapıyor merak ediyorum. En yakın diziden AB'de 2 kat ABC'de 1.5 kat fazla reyting almış. Senaryo biraz daha hareketlense Total'i de alacak olan bir dizi nasıl patlamış oluyor?Akıl dışı yorumlar mı?Fanlık yapacağız diye de abartmasanız siz de. İlk bölümden 8 reyting alan, sosyal medyayı yakıp yıkan dizi yükselişe geçeceği yere düşmüş. Gayet de patlamış.
Aşko 2-3 reyting düşüş yaşasa okay haklısın derim de, ama çok hafif düşüşler yaşamış. Bu gelecek hafta yükselemez anlamına gelmiyor ki? Kaç yıldır reytingleri takip ediyorsun, bunu iyi bilmen gerekiyor.Akıl dışı yorumlar mı?Fanlık yapacağız diye de abartmasanız siz de. İlk bölümden 8 reyting alan, sosyal medyayı yakıp yıkan dizi yükselişe geçeceği yere düşmüş. Gayet de patlamış.
Kaos şovvvvvv 🔥🔥🔥🔥🔥🔥3-5 tane haber çalıp konu açınca, bir de saçma sapan bir twitter hesabı açıp kendini dizi bloggerı sanan EO isimli şahıs reyting analizi yapıyor. Sonuna kadar linçleyebilirsiniz arkanızdayım. Bu adam gibiler bu dilden anlar. Bunu mod yapanlar şimdi gördünüz mü? Böyle bu tipler. Şimdi başını ezin.
Kaos benim işim ama onun yüreği bana cevap vermeye yeter mi sanmam.
Yürek Çıkmazı'nın yaşadığı yükseliş...Dünün tüm gruplarda yükseliş yaşayan tek dizisi. Tebrikler
https://twitter.com/x/status/1635899304110899201
Hatice değil netice önemli derler ya o hesap. Sonuç olarak yeşil ok. 0.01 olsaydıda aynısı geçerliYürek Çıkmazı'nın yaşadığı yükseliş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?