O zaman bu muhteşem yükselişinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını dilemiyorum Dosi hanımHatice değil netice önemli derler ya o hesap. Sonuç olarak yeşil ok. 0.01 olsaydıda aynısı geçerli![]()
O zaman bu muhteşem yükselişinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını dilemiyorum Dosi hanımHatice değil netice önemli derler ya o hesap. Sonuç olarak yeşil ok. 0.01 olsaydıda aynısı geçerli![]()
Diziye ayılıp bayılmıyorum ama son haftalarda gününde izleme şansım oluyor. Kendine çekiyorO zaman bu muhteşem yükselişinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını dilemiyorum Dosi hanım![]()
Dosi hanım dram sevmem diyor ama ne zaman görsem ağır dram dizileri izliyorDiziye ayılıp bayılmıyorum ama son haftalarda gününde izleme şansım oluyor. Kendine çekiyordram hiç sevmem. PC olsa eski sahne kısımlarını atlarım. Bir yandan iş yaparken izliyorum.
Bu hariç hangisi?Dosi hanım dram sevmem diyor ama ne zaman görsem ağır dram dizileri izliyor![]()
Önceden izlediğin dizileri diyorum ya. Genelde atv'deki dram dizilerini izliyorsun işteBu hariç hangisi?
Başka dram yok, diğer 2 dizim var. Onlarda güldürüyor![]()
Kendi isteğim ile az dizi izledim. Gerisi evdekiler açtığı için alışkanlık ama baştan sonra izlediğim dizi çok nadirenÖnceden izlediğin dizileri diyorum ya. Genelde atv'deki dram dizilerini izliyorsun işte![]()
Diziye ayılıp bayılmıyorum ama son haftalarda gününde izleme şansım oluyor. Kendine çekiyordram hiç sevmem. PC olsa eski sahne kısımlarını atlarım. Bir yandan iş yaparken izliyorum.
Dosi hanım dram sevmem diyor ama ne zaman görsem ağır dram dizileri izliyor![]()
Bu hariç hangisi?
Başka dram yok, diğer 2 dizim var. Onlarda güldürüyor![]()
Önceden izlediğin dizileri diyorum ya. Genelde atv'deki dram dizilerini izliyorsun işte![]()
Tlc de bir program vardı.”Ağır Yaşamlar “ Dr.Nowzarad.Kendi isteğim ile az dizi izledim. Gerisi evdekiler açtığı için alışkanlık ama baştan sonra izlediğim dizi çok nadirenDiğer dizileri sıkılıp bırakmışımdır Yasak Elma gibi
![]()
Sen instada yazdığım yorumu daha görmedin galiba? 😡Tlc de bir program vardı.”Ağır Yaşamlar “ Dr.Nowzarad.![]()
Görüp Açıklamamı yazdım.Sen instada yazdığım yorumu daha görmedin galiba? 😡