14 Mart 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Taçsız Prenses | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Gecenin Ucunda | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    16
Hatice değil netice önemli derler ya o hesap. Sonuç olarak yeşil ok. 0.01 olsaydıda aynısı geçerli :A
O zaman bu muhteşem yükselişinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını dilemiyorum Dosi hanım :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O zaman bu muhteşem yükselişinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını dilemiyorum Dosi hanım :A
Diziye ayılıp bayılmıyorum ama son haftalarda gününde izleme şansım oluyor. Kendine çekiyor :A dram hiç sevmem. PC olsa eski sahne kısımlarını atlarım. Bir yandan iş yaparken izliyorum.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Diziye ayılıp bayılmıyorum ama son haftalarda gününde izleme şansım oluyor. Kendine çekiyor :A dram hiç sevmem. PC olsa eski sahne kısımlarını atlarım. Bir yandan iş yaparken izliyorum.
Dosi hanım dram sevmem diyor ama ne zaman görsem ağır dram dizileri izliyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Dosi hanım dram sevmem diyor ama ne zaman görsem ağır dram dizileri izliyor :A

Bu hariç hangisi? :A
Başka dram yok, diğer 2 dizim var. Onlarda güldürüyor :A

Önceden izlediğin dizileri diyorum ya. Genelde atv'deki dram dizilerini izliyorsun işte :A

Kendi isteğim ile az dizi izledim. Gerisi evdekiler açtığı için alışkanlık ama baştan sonra izlediğim dizi çok nadiren :A Diğer dizileri sıkılıp bırakmışımdır Yasak Elma gibi :A
Tlc de bir program vardı.”Ağır Yaşamlar “ Dr.Nowzarad. :A

Bu dizi her türlü ağır Ab olacak totalde 8-10 reytingi beklememek gerek rakipleri final yapmazsa ::))

BBCS, ÜKK, y. Çıkmazı, Taçsız Prenses deprem öncesine göre çökmüş o yüzden aile ye çok yüklenmicem ; canan Ergüderle nejat işlere düzgün rol yazmazlarsa laf edebilirim :A

Gecenin ucunda için no comment imam powerla devam ediyor resmen :F

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Gecenin Ucunda'nın yurt dışı satışları falan mı çok iyi gerçekten. Bu reyrtinglerle 20 bölümü geçmesinin nasıl Bi açıklaması olabilir?