14 Mart 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz / İzlediniz?

• Survivor 2021 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Teşkilat'ı konuşmaya gerek yok. Ekip aylardır süren hazırlığın, emeğin karşılığını alıyor. Hak edilmiş bir başarı.

Kefaret, pazar dizileri arasında en iyisi şuan Teşkilat'tan sonra. Özeti ilk 10'a girmiş iki grupta.

Orijinalinden ayrı ilerleyen Menajerimi Ara, Arıza, Hercai için de yolun sonu gözükmüş.

Torpilli T*şkilat tüm dizileri mahvetmiş pazar reytinglerinin de tadı kalmadı.ss

Sedef Menajerimi Ara'nın betini bereketini kaçırmış düştün dilime. :A @Özgür

Şaka bir yana tarih tekelür etti ve MA yine bir T*T dizisi yüzünden 2-3 küsürlere düştü üzülmemek mümkün değil. Böyle güzel bir bölüme bu reytingler yakışmadı ki malum dizi olmasa yine eskisi gibi 3-4 küsür alabilirdi bence. Mayıs'ta (bayram nedeniyle sezonun o zaman biteceğini varsayıyorum) vedalaşacağız gibi duruyor. :(

Arıza için daha birkaç hafta önce 2. sezon ihtimalini konuşurken şimdi jet hızıyla finale gidiyor. Reytinglerde bir anda neler olacağı hiç belli olmuyor gerçekten. Show da daha 1-2 ay öncesinde çok iyi giderken hem Alev Alev, hem Arıza, hem de Kuzey Yıldızı şok düşüşler yaşadı gelecek sezonda yepyeni bir Show göreceğiz anlaşılan.

Kefaret de etkilenmiş ama diğer diziler arasında kötünün iyisi. Kadın kitlesine hitap etmenin avantajını yaşıyor ama böyle devam ederse FOX yeni sezonda daha iddialı bir diziyi pazara koymak isteyebilir yani onun için de hala az da olsa tehlike var aslında.

Recai'nin AB'de 49. olmasıyla ilgili hiçbir yorum yapamıyorum. :F :F :F

Geçen hafta ÇGH2 Teşkilat'tan etkilenir dediğimde dalga geçmiştin ama reytinglerini görmesek bile hiçbir grupta ilk 10'a giremeyerek düştüğünü belli etmiş. :A @mesmeso61
Bende ÇGH'nin oranlarını merak etmiştim ya. Hiç bir yerde göremedim. Reyting yorumumda da dediğim gibi Teşkilat 1-2 bölüm daha parçalar buraları. Ondan sonra ayakta kalanlar kendi kitlesini çekmeye başlar.

Bende ÇGH'nin oranlarını merak etmiştim ya. Hiç bir yerde göremedim. Reyting yorumumda da dediğim gibi Teşkilat 1-2 bölüm daha parçalar buraları. Ondan sonra ayakta kalanlar kendi kitlesini çekmeye başlar.
Yok yok bu şişirmeyle 20 reytingi bile görür ve olan diğer yapımlara olur artık pazarın gidişatı üç aşağı beş yukarı belli oldu gibi. :A

Arıza'ya üzüldüm. Gün değişimi yapılsa iyi olur ama hangi gün uygun ki? Teşkilat ile benzer kitlelere sahipler. Dizi haftaya toparlanmazsa durumu kritik olur.

Menajerimi Ara ve Hercai bir anda aynı düzeye geldiler. Biri Total, biri AB'de biraz iyi ama diğer gruplar berbat.

Kefaret 4 üstü olarak çok iyi durumda ama tabiki onun oranlarında da düşüş var. Yeniden yükseliş yaşayacaktır.

Teşkilat bu ayarda (yüksek tempo) giderse çift hane altına düşmez. Diziye helal olsun ve hak ediyor bu oranları.

Torpilli T*şkilat tüm dizileri mahvetmiş pazar reytinglerinin de tadı kalmadı.ss

Sedef Menajerimi Ara'nın betini bereketini kaçırmış düştün dilime. :A @Özgür

Şaka bir yana tarih tekerrür etti ve MA yine bir T*T dizisi yüzünden 2-3 küsürlere düştü üzülmemek mümkün değil. Böyle güzel bir bölüme bu reytingler yakışmadı ki malum dizi olmasa yine eskisi gibi 3-4 küsür alabilirdi bence. Belki bu bölümün sonu gelecek haftaya izleyici taşıyabilir ama yine de Mayıs'ta (bayram nedeniyle sezonun o zaman biteceğini varsayıyorum) vedalaşacağız gibi duruyor. :(

Arıza için daha birkaç hafta önce 2. sezon ihtimalini konuşurken şimdi jet hızıyla finale gidiyor. Reytinglerde bir anda neler olacağı hiç belli olmuyor gerçekten. Show da daha 1-2 ay öncesinde çok iyi giderken hem Alev Alev, hem Arıza, hem de Kuzey Yıldızı şok düşüşler yaşadı gelecek sezonda yepyeni bir Show göreceğiz anlaşılan.

Kefaret de etkilenmiş ama diğer diziler arasında kötünün iyisi. Kadın kitlesine hitap etmenin avantajını yaşıyor ama böyle devam ederse FOX yeni sezonda daha iddialı bir diziyi pazara koymak isteyebilir yani onun için de hala az da olsa tehlike var aslında.

Recai'nin AB'de 49. olmasıyla ilgili hiçbir yorum yapamıyorum. :F :F :F

Geçen hafta ÇGH2 Teşkilat'tan etkilenir dediğimde dalga geçmiştin ama reytinglerini görmesek bile hiçbir grupta ilk 10'a giremeyerek düştüğünü belli etmiş. :A @mesmeso61
Sus Allah aşkına gören de 10 reytingden bu reytinglere düştü zannedecek.ss Ne bereketi vardı ki dizinin geçen hafta da dedim kendine hayrı yok. :A

Ekin Atalar sayesinde ahı gitmiş vahı kalmış bir diziydi ve Teşkilat gelince de iyice gözden çıkmış oldu. :A

Yok yok bu şişirmeyle 20 reytingi bile görür ve olan diğer yapımlara olur artık pazarın gidişatı üç aşağı beş yukarı belli oldu gibi. :A
O dizinin bu seviyelere çıkacağı bir sana sürpriz oldu sanırım. :D Bu dizinin patlayacağı günü açıklandığından beri belliydi. :D

Her ne kadar Teşkilat'ın bu kadar yüksek reytingler almasına sevinsem de Yamaç Okur'un burada dediği şey çok doğru bence.

"TRT'nin bu sezon başlayan dört dizisi de günlerinin birincisi. Bir kamu televizyonunun kamu kaynaklarıyla rating yarışında bu denli öne çıkması rekabet açısından iyiye işaret değil."

------

Total: 3.13
AB: 3.02
ABC1: 3.24

• Beğendim
Reactions: mesmeso
''Teşkilat'' oranlarına şaşırmadım. Tanıtımları ilgi çekiciydi, şehrin her yerinde afişleri vardı, her yerde tanıtımları döndü. Ekip çok iyi hazırlandı, çok güzel tanıtım çalışmaları yapıldı. Eee ilk bölüm de ilgi görünce, beğenilince devamı da geliyor doğal olarak. Kocaman tebrikler tüm ekibe.

''Menajerimi Ara'' oranlarına çok üzüldüm, dün epey sağlam bir bölümü vardı anladığım kadarıyla. İyi bir yükseliş beklerken sert düşüş yaşamış üstelik. Böyle kaliteli bir işi ikinci sezon da izlemek isterdim doğrusu. Sezon sonu bitecek gibi. :(

''Hercai'' de epey düşüş yaşamış, dizi zaten 3. sezonuna kadar geldi ve iyi bir iş çıkardı. Sezon sonu bitecek gibi ama zaten reytinglere ve ekranlara damgasını vuran, kanalını ve yapımcısını güldüren bir iş oldu.

''Arıza'' da sert düşmüş, ikinci sezonu olur derken bu oranlar sürpriz oldu. Tabi konuşmak için erken şu an, yükselirse yeni sezon onayı da gelebilir.

''Kefaret'' oranları iyi sayılır bence, +5'e çıkarsa günü kurtarır her türlü.

• Beğendim
Reactions: EmreCan and mesmeso
Teşkilat haftaya derbiye rağmen bu reytingleri alırsa reyting ölçüm sisteminin güvenilirliği tartışmaya açılır. Ben bir kanalın her yeni dizisinin 11+ reyting aldığını hiç görmedim. Bu iş iyice mide bulandırmaya başladı.

Sus Allah aşkına gören de 10 reytingden bu reytinglere düştü zannedecek.ss Ne bereketi vardı ki dizinin geçen hafta da dedim kendine hayrı yok. :A

Ekin Atalar sayesinde ahı gitmiş vahı kalmış bir diziydi ve Teşkilat gelince de iyice gözden çıkmış oldu. :A
Ya da Sedef'in maymun iştahı ve sonraki yılanlıkları izleyicileri soğuttu. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Özgür
Ay Menajerimi Ara dizisine çok sevindim iyi ki düşmüş, inşallah daha çok düşer.
:Z :Z

Son düzenleme:
Aynı kanalın daha önceki benzer türev dizileri reyting listesine zar zor girerken bu yıl hepsi nasıl oluyorsa 10+ reyting alıyor. Ne diyelim, tamam inandık. :A

TRT1 neden bu kadar başarılı!

Yeni değişik projeler getirdiği için.
-İlk defa Selçuklu dönemi dizisi yapıldı dev platolar kuruldu onları daha kaliteli yapmak için.
-Masumlar Apartmanı sezonun en farklı işlerinden birisi herkes beğendi
-Gönül Dağı ilk kez evlerde ayakkabı ile girmeyen insanların hikayesi anlatılıyor,tecavüz yok,herkesin izleyebileceği bir aile dizisi.
-Teşkilat ilk defa bir istihbarat dizisi bu kadar iyi işleniyor,kalitesi üst düzeyde,bütçesi büyük olduğunu ilk bölümden belli.

-BZKıbrıs hala başlamadı ama tanıtımlarda bile kaliteli bir iş olduğunu belli,ilk defa Kıbrıs'ta olayları anlatan bir dizi çıkıyor karşımızda,bir ilk olarak 60dak sadece 26 bölüm sürecek aynı İngiltere ve ABD dizileri gibi,her kesime hitap eden bir iş geliyor.
-Barbaros bu dizi de hala başlamadı ama dev bir plato kuruldu, ve ilk defa böyle bir dizi yapılıyor yurt dışından yönetmen bile aldılar CGİ sahneleri için.

Kanal bir de çok iyi PR çalışması yapıyor yeni diziler için herkes görüyör,her yerde TRT dizilere reklam yapıyor

Diğer yandan eski sezonlardan kalan 4 dizi var kanalın ama onlar bu kadar iyi gitmedi bu sezon, BAM geçen sezon daha iyi reytingler alıyordu,PA aynı bu sezon diğer sezonlara kıyasla daha kötü,KG final yaptı,TÖ sürünüyor ve final olacağı belli.

Show TV'nin 3 tane aynı temalı dizisi var çukur,ramo,arıza, alev alev soyal medya shipleri için yapılmış bir dizi ilk bölümleri iyi sonra'dan kemik kadrosu izlemiyor artık,KYİA yeni gelin gibi komedi dizisi başlangıçta çok beğeniliyor sonra insanlar sıkılıyor.Sadece Kırmızı Kamyon daha farklı bir proje o da bir türlü yayına girmiyor.

FOX geçen sezon farklı işlerle çok iyi reytinler elde etti MD reytinglerde birinciydi, Öğretmen çok iyi başlamıştı diğer 5 dizi de 6+ reyting alıyordu.Bu sezon ise Baraj fakir ama zengin olan biri vayy çok enteresan bir senaryo 100 tane bunun gibi dizisi vardı,masumiyet için diyecek bişey yok, Son Yaz biraz daha iyi bir işe benziyor,SÇK yaz dizisi çoktan bitmeliydi.

atv eski dizilerinin ekmeğini yiyor EDHO 6 sezon, KOsman Ertuğrulun devamı hazırda bir kitlesi vardı,BZÇ 3 sezonda, yeni dizilerden Maraşlı iyi başlayıp şimdi 3 hafta üst üste düşüşte,Akıncı tutmadı,Hercai berbat reytingler alıyor,Kardeşlerim sadece güzel bir TOTAL kitlesine sahip oldu.

Diğer kanallar ağlamasın yenilgiyi kabul edip daha iyi projelerle insanların karşısına çıksın.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Haftalardır yazıyordum, pazarları hiçbir p.t. işi 1. olamıyor, fox ana haber 1. oluyor, burada bir sıkıntı var, yapımların ve şirketlerinin düşünmesi gerekiyor diye. Olan oldu işte.

Güzel yazmazsanız, seyirciye geçiremezseniz bir dizi gelir sizi 2 haftada 3 reytinge, 4 reytinge hasret bıraktırır.
Bu sözlerim menajer, arıza ve hercai ye. Yazık...
Kefaretin bile yeni sezon durumu sallantıda bu sonuçlarıyla.
Bu güne savaşçı gelse 5 bile alamaz artık, o yüzden cumartesi denenmek zorunda, şu vıcık ergen işini bitirin.

Hercai bu sezon güzel yazılıyor ama maalesef başka şeyler isteyen seyirci yüzünden bu halde lütfen i zlemeden yorum yapma

Hoşgeldin :A umarım kalırsın artık :A
Cat Reaction GIF

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Teşkilat'ın zaten epey yüksek başlayıp 2, 3 reyting birden artarak gününün de haftanın da 1. olması garip. Neyse tebrikler. (Bu arada ABC'de neredeyse 4 reyting yükselecekmiş.)

Kefaret düşüş yaşamış ama bu rakibinin karşısında çok iyi bile gitmiş.

Arıza çok fena düşmüş, AB'de 2'lere kadar inmiş.

Menajerimi Ara'da çok fena düşmüş ki Total'de 2+ zor almış. Yine bırakmıştım ama farklı ve çok iyi bir iş. Yazık oldu.

Hercai sezon sonuna kadar devam ederse yuh. Kanal toleransı da bir yere kadar ki 1'in altına düşmemiş olması mucize. ABC'de de artık 1'li oranlar almaya başlamış.