Polat Şaşmaz
Favori Üye
offfffffff..anlıklara bak beeeeeeee....yemede kışa sakla...salamura gibi reytingler...yaz kış doyurur adamı bu anlıklar...
Az gelmiş be ben 7 bekliyordumofffffffff..anlıklara bak beeeeeeee....yemede kışa sakla...salamura gibi reytingler...yaz kış doyurur adamı bu anlıklar...
hoşgeldin5 gün sonra tv keyfi ve karşımda efsaneler efsanesi KURTLAR VADİSİ çok özlemişim vadiyi 1 hafta
maçı izle boşver vadiyi maçta bir heyecan var öff öff))vadi özet şova başlamış
heycan mı arıyosan atv yi aç çünkü en büyük heycan en büyük aksiyon ve kalite efsane vadide var açık ve net yemişim maçını ya dandik bi hazırlık maçı tv de bi o maç olsa gene izlememmaçı izle boşver vadiyi maçta bir heyecan var öff öff))
offfffff reis döktürmüşün yeminleeee..büyük ve güçlü hislerime derman oldunnn...vadi türkiyenin gelmiş geçmiş en kral dizisidirr...bu yorumda kral olmuş...heycan mı arıyosan atv yi aç çünkü en büyük heycan en büyük aksiyon ve kalite efsane vadide var açık ve net yemişim maçını ya dandik bi hazırlık maçı tv de bi o maç olsa gene izlemem
vadi varken kim uyduruk bjk maçını izler ki mantıklı düşünsene biraz aga neyse vadi başlıyo tüm türkiye gibi atv yi açayım ben haydi Allah a emanet olunVadi özet iyi gitmiş. Maç anlığa girememiş. Heyecanı kalmadı çünkü.
aga bu bölüm anlık rekorunda hedef 15 olmalı...tüm türkiye rekor görsünnn....vadi varken kim uyduruk bjk maçını izler ki mantıklı düşünsene biraz aga neyse vadi başlıyo tüm türkiye gibi atv yi açayım ben haydi Allah a emanet olun