Polat Şaşmaz
Favori Üye
Besiktas daha da fark yer ben sana soyluyim 1-1 den sonrasini izledim ben boyle beceriksiz boyle ruhsuz takim gormedim bitek omer biseyler yapmaya calisiyo digerleri tenekeMaç 4 almış ilk anlıkta gayet iyi ama Beşiktaş fark yediği için düşüş yaşayacaktır.
Hazırlık maçıbeşiktaş maçın neyin nesi oliyi lovvvv.. avrupanın kapısından almadılar bacasından mı girdi beşiktaş..
Hazırlık maçı
204 .bölüm konusunu daha açmadınızmı agalar...bölüm yorumları konusunu...Vadi özet 7'ye uçar
Jackie Chan'ı seslendirenin sesi çok kötüSmokin cok guzel film biz bu tur aksiyon&dogaustu filmler ne zaman cekecegiz acaba dogaustu diyince yapimcilarimizin aklina hemen cinler periler geliyor
Beşktaş'ın savunması çok sıkıntı ya. Çok boşluk buldu Shakhtar. Fark daha da artmaz da rezil olmazlar umarım.Besiktas daha da fark yer ben sana soyluyim 1-1 den sonrasini izledim ben boyle beceriksiz boyle ruhsuz takim gormedim bitek omer biseyler yapmaya calisiyo digerleri teneke
Hic dikkat etmedim abi ben dikkat etmiyorum seslendirmelere geneldeJackie Chan'ı seslendirenin sesi çok kötü
Oyle gorunuyo bak 2. Yarida da schaktar oynuyoBeşktaş'ın savunması çok sıkıntı ya. Çok boşluk buldu Shakhtar. Fark daha da artmaz da rezil olmazlar umarım.
Maç reklam dönüşü 20:33.
Kanal D'nin uğursuzluğu maça yansıdı bence.Normalde Smartta olan hazırlık maçı bile birazcık reyting koparmak için Kanal D'ye alınmış ama ne fayda Beşiktaşda Kanal D'yi yıktı bu gece.
beklenti çok yüksekVadi özet uçuşa geçmiş bölümle ilgili tüyoda yok bu bölüm bu sezonun en yüksek reytingini almaya aday.