14 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İNTİKAM hem AB grubunda hemde totalde zirvede yer almış tebrikler

ZENGİR KIZ FİNGİRDEK OĞLAN ikinciliği kapmış onada tebrik
VADİ nin üçüncülüğüde başarı sayılır 10 yıllık dizi hala üçüncülüğü kurtarabiliyorsa tebriği hakediyor.

İNTİKAM hem AB grubunda hemde totalde zirvede yer almış tebrikler

ZENGİR KIZ FİNGİRDEK OĞLAN ikinciliği kapmış onada tebrik
VADİ nin üçüncülüğüde başarı sayılır 10 yıllık dizi hala üçüncülüğü kurtarabiliyorsa tebriği hakediyor.
Hiçbir zaman üçüncü olmayacak her zaman birinci. Ne zamanki bitti ha işte o zaman listede olmaz :)

acun'un stardan ayrılacağını öğrenen star fanları, gidin ümitsizliğinizi başke yerlerde post kasarak anlatın :kiki: ah acun kendini böylesine bağlatırsan bir takım kişilere sonra böyle oluyor :kiki:

hele şükür ya dünkü bölümde 12 falan alsaydı yok artık diyecektim polat sahalara dönüyo ve artmıyo üstelik komik sbt de düşüyo gel de gülme ya :kiki:
polatın ufak dönüş hamleleri bile yetti şimdi asıl patlama olacak geçen sene bu zamanlar 14-15 alıyoduk şimdi 12 alsaydık komik olurdu yine bu oranlar az 15 üstü olması lazım beni pek tatmin etmedi söylim

kurtlar vadisi 14 reyting aldıya bugün günüm ne güzel geçiyor.çok mutluyum
ben var ya reytingleri gördüğümden beri dersi mersi bıraktım yeminle coştum resmen :D

hele şükür ya dünkü bölümde 12 falan alsaydı yok artık diyecektim polat sahalara dönüyo ve artmıyo üstelik komik sbt de düşüyo gel de gülme ya :kiki:
polatın ufak dönüş hamleleri bile yetti şimdi asıl patlama olacak geçen sene bu zamanlar 14-15 alıyoduk şimdi 12 alsaydık komik olurdu yine bu oranlar az 15 üstü olması lazım beni pek tatmin etmedi söylim
polat şaşmaz saygınlık bekler yeni yüce efendi kendisi dün 15 dedi herkes güldü amma o haklı çıktı

intikam 3 reyting alarak 17.olmuş tebrikler :D
vadinin özetini de tebrik ediyorum 7 reyting alarak 2.likte ki yerini korumuş helal PANA
11.yılında be kardeşim 11 ya :D ve hala diğer haftayı iple çektiriyo böyle bir dizi yeryüzünde yok

intikam 3 reyting alarak 17.olmuş tebrikler :D
vadinin özetini de tebrik ediyorum 7 reyting alarak 2.likte ki yerini korumuş helal PANA
11.yılında be kardeşim 11 ya :D ve hala diğer haftayı iple çektiriyo böyle bir dizi yeryüzünde yok
sınavın mı vardı eger varsa nasıldı

vadi 12 alsaydı bugün türk tv tarihinde kara bi leke olurdu polat alemdar abdülhey yani #kurtlarınbuluşması gerçekleşti siz neden bahsediyonuz ya poalt döndü polat türk tv tarihinin açık ara en büyük fenomen karakteri ötesi var mı 14 değil 24 alsa bile azdır
intikam başladığından beri sbt de düşük tns de yüksek alıyodu lagalugaya gerek yok şimdide öyle sbt de 1 tns 3 alıyo normalde 1 almalı ya neyse..

Aramızda Kalsın yine çok iyi gitmiş özellikle Ab gurubunda ki reytingleri çok iyi
İntikam düşüşünü sürdürmüş.

Kurtlar sofrasina dönmüs yine Persembe reyting konusu. Daha fazla gereksiz tartismayalim lütfen :)

Konuyla alakasiz ve tartismaya yönelik mesajlar silindi. Devaminda karsilikli engelleme yapilacaktir.

Vadi yine sezonun en iyi reytingini aldı şampiyonlar ligi maçları hariç ayrıca AB 11.5 alarak haftanın en kaliteli dizisi oldu bu da ABci arkadaşlara güzel bir cevaptır umarım. :)

offffffffffffffffffffff bu ne be yaaaaaaaaaaaaaaa........bu reytinglerle james cameron titanici yeni baştan batırır vallahaaaaaaaaaa....karlı havada donsuz dolaşmış gibi hissediyom kendimi vallaha........ne reyting ne share ama.......geliyor geliyor geliyorrrrrr..türkiyenin en kralı geliyorrrrrrrrrr.....artık tüm türkiye 14 gibi reytinglerin dizilerde görülebileceğini anlamış ve görmüştürrrrrrrrrrrr...ayrıcana vadinin bu reytingini çekemeyenlerede deli hüsnüden bi nanik gelsin...🙂😉🙁😡😕😎😛😀😱😳🙄😵:X:T::bağır::F:T:):D:(:kiki::bhr::Z(b):A:bilmem::oley::hosgeldin::J:gangnam: