- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
bence İntikam cumartesi Saat 23 te olsun bu böyle gitmez Pazar saat 23 Yalan dünya başka çareleri yokpeşembe reyting tahminlerinde herkesin tahmini yatmış zannedersem
bence bitsin kanala yararından çok zararı varbence İntikam cumartesi Saat 23 te olsun bu böyle gitmez Pazar saat 23 Yalan dünya başka çareleri yok
ver çoşkuyu şimdi millet gaza gelip tns den girip agb den çıkacakbi kanal d nasibini alamamış bu reytinglerden
Vadi müthişti ya heleki kara nın poyrazi yumrukladigi ve Son sahne.. Enfesti yaaVadi ne yapmış öyle ya Bölüme yetmez bence bu oranlar Çok daha fazlasını hak ediyor
aynen ben zaten o sahneler kendimi tutamadım ayağa sıçradım Eski sahneyi göstermeleri süper oldu yine her bölüm gösterirler İnşallahVadi müthişti ya heleki kara nın poyrazi yumrukladigi ve Son sahne.. Enfesti yaa
Tüm kişilerde Vadi ilk 2'yi kapatmış ab de Vadi 1. Özet 3. Ak 2.vışşhh nasıl tablo olmuş bu ab de kim kaçıncı belli olmiyi
aramızda kalsın ab de artmış sevindim intikam yerinde saymış maç kötü gitmiş beni affet uçuyor kopuyor
sağol ablamamıştımaynen ben zaten o sahneler kendimi tutamadım ayağa sıçradım Eski sahneyi göstermeleri süper oldu yine her bölüm gösterirler İnşallah
Tüm kişilerde Vadi ilk 2'yi kapatmış ab de Vadi 1. Özet 3. Ak 2.
valla hacı vadi bundan sonra tam yol devam eder eğer senaryoda saçmalamazlar sa her hafta artarak devam eder bundan sonra tutabilene aşk olsunkurtlar vadisi pusu haftalık reytinglerde de ab grubunda karadayıyı geçmiş oldu.
haftaya iki dizi arasında müthiş mücadele bizi bekliyor.karadayının fragmanı dehşet kurtlar vadisinde ise polat sahalara dönüyor.bu yarıştan kim galip çıkacak bekleyip göreceğiz.
kanal D haber ab gurubunda 2,46 reytingle 23'üncü olmuş ve bütün rakiplerinin gerisinde kalmış,bunda tabi maç dolayısıyla yayının erken saatde bitmesininde etkisi vardır.
valla bana göre vadi 1-karadayı 2-kaçakta 3'üncü olsunvalla hacı vadi bundan sonra tam yol devam eder eğer senaryoda saçmalamazlar sa her hafta artarak devam eder bundan sonra tutabilene aşk olsun
kaçağı bilmem de ilk iki sıralama öyle olurvalla bana göre vadi 1-karadayı 2-kaçakta 3'üncü olsun