14 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

peşembe reyting tahminlerinde herkesin tahmini yatmış zannedersem

Of of of Vadi ne yapmis öyle??? Iki grubtada ucusa gecmis resmen! Iki grubtada haftanin en fazla izlenen Dizisi! Yanina yaklasabilen bile yok! 11. yilinda rakipsiz bir sekilde zirvede! Artik herkes Vadi nin efsane oldugunu kabul etmeli...

İntikam camiye felan gitsin orda ya miting yada Ezan felan okusun başka çaresi yok dizide

TNS cami seviyor @Bully AGB İSE Özgür reyting sistemi

Moderatörün son düzenlenenleri:
:F vışşhh nasıl tablo olmuş bu ab de kim kaçıncı belli olmiyi :F
aramızda kalsın ab de artmış sevindim intikam yerinde saymış maç kötü gitmiş beni affet uçuyor kopuyor :F

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da çok başarılı sonuçlar elde etmiş ve zirvede yer almış tebrikler.

Aramızda Kalsın sezona en sessiz giren ama en iddialı çıkışlardan birini yapan dizi niteliğine sahip. İlk haftalarda 4 reyting civarında dolaşan dizi bu hafta AB grubunda 7 reytinge yükselerek yarışta ağırlığını hissettirdi.

İntikam eski günlerinden çok uzak da olsa AB grubunda bu hafta hafif bir kıpırdanma söz konusu. Dizinin işi oldukça zor görünüyor.

Vadi müthişti ya heleki kara nın poyrazi yumrukladigi ve Son sahne.. Enfesti yaa :)
aynen ben zaten o sahneler kendimi tutamadım ayağa sıçradım :) Eski sahneyi göstermeleri süper oldu yine her bölüm gösterirler İnşallah

:F vışşhh nasıl tablo olmuş bu ab de kim kaçıncı belli olmiyi :F
aramızda kalsın ab de artmış sevindim intikam yerinde saymış maç kötü gitmiş beni affet uçuyor kopuyor :F
Tüm kişilerde Vadi ilk 2'yi kapatmış ab de Vadi 1. Özet 3. Ak 2.

Vadiii coşmuş esmiş yıkmış dağıtmış gürlemiş ezmiş sarsmış uçmuş!

Total 14, A/b 11 reyting. :Z:Z:gangnam::gangnam::oley:

Biz a/b dizisiyiz diye geçinen diğer diziler de anca bakakalır Vadi'nin reytinglerine. :F Sonra kıskanıp ortadan ikiye çatlarlar. :F

İntikam çok çok kötü gitmiş... Kaçta başlarsa başlasın, önünde ne olursa olsun yine hayal kırıklığı yine vasat reytingler. :bhr::A

Son düzenleme:
kurtlar vadisi pusu haftalık reytinglerde ab grubunda da karadayıyı geçmiş oldu.
haftaya iki dizi arasında müthiş mücadele bizi bekliyor.karadayının fragmanı dehşet kurtlar vadisinde ise polat sahalara dönüyor.bu yarıştan kim galip çıkacak bekleyip göreceğiz.

kanal D haber ab gurubunda 2,46 reytingle 23'üncü olmuş ve bütün rakiplerinin gerisinde kalmış,bunda tabi maç dolayısıyla yayının erken saatde bitmesininde etkisi vardır.

kurtlar vadisi pusu haftalık reytinglerde de ab grubunda karadayıyı geçmiş oldu.
haftaya iki dizi arasında müthiş mücadele bizi bekliyor.karadayının fragmanı dehşet kurtlar vadisinde ise polat sahalara dönüyor.bu yarıştan kim galip çıkacak bekleyip göreceğiz.

kanal D haber ab gurubunda 2,46 reytingle 23'üncü olmuş ve bütün rakiplerinin gerisinde kalmış,bunda tabi maç dolayısıyla yayının erken saatde bitmesininde etkisi vardır.
valla hacı vadi bundan sonra tam yol devam eder eğer senaryoda saçmalamazlar sa her hafta artarak devam eder bundan sonra tutabilene aşk olsun

vadi ve karadayı zaten bir ve iki kaçağıda onların yanına doğru yaklaştırsaydık