mahicilere ihtiyaç yoktur zatenKVP'yi bıraktım düşmüş. 😱 😱
Kim bilir MY'yi bıraksam 00'lara düşer dizi.
Ben izlediğim diziye uğur getiriyorum.mahicilere ihtiyaç yoktur zatenmeryem bıraktı da dizi sapasağlam ayakta sanadevrik paşa iboş un sözünü söylerim ancak: sen kimsin be adam!!!!
KVP'yi bıraktım düşmüş. 😱 😱
Kim bilir MY'yi bıraksam 00'lara düşer dizi.
Şimdi bıraktım geçen sene de bırakmıştım böyle yazın izledim bu senede yazın izliycem o yüzden bıraktım.onuda bırak madem milletide kurtarmış olursun bir eziyetten
reytinlere bir katkın yokmuş dediğin gibiŞimdi bıraktım geçen sene de bırakmıştım böyle yazın izledim bu senede yazın izliycem o yüzden bıraktım.
aynen öyle...polat dönmeli gari..Kurtlar Vadisi Pusu da müthis bir Bölüm izliyoruz! Su dakikaya kadar 10 üzerinden 8 diyebilirim. Polat ya aktiv olmama izin cikar yada beni öldürürsünüz dedi. Ölmeyecegine göre yine sahalara dönecek! Böylecede Akif in patronlugu bitior
sen my yi bırakınca düşmedi o bıraksa hiç bişi olmazonuda bırak madem milletide kurtarmış olursun bir eziyetten
AFK : Bıraktım final oldu. Geniş Aile : Bıraktım final oldu. Ezel : Bıraktım 2. Sezon düştü. Daha bir sürü örnekleri var pehhhh.sen my yi bırakınca düşmedi o bıraksa hiç bişi olmazbak diloş ile beroş bıraktın halleri duman
Var destoş var..reytinlere bir katkın yokmuş dediğin gibihala 9 alıyor meret
Var destoş var..
afk hazal bıraktı final oldu ezel monte cristodan alıntılamalar bitti düştü geniş aile pompyce esprilere dönüd bittiAFK : Bıraktım final oldu. Geniş Aile : Bıraktım final oldu. Ezel : Bıraktım 2. Sezon düştü. Daha bir sürü örnekleri var pehhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?