14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

my hürremin entrikaları sayesinde ayakta duran dizi ... madem tarihi anlatıyor hadi bakalım söyleyin şu firuze kim bizde öğrenelim .. açıklama yazarsanız hangi ansiklopediden bulduğunuza yazın...
tarihi anlatıyor mu dedim tarihe uygun gidiyor dedim adamlr olması gerekn yaşta seferler yapıllıyor vaktinde gerisi kurgu
tabi lafı orasından burasından anlayacak şu an

my hürremin entrikaları sayesinde ayakta duran dizi ... madem tarihi anlatıyor hadi bakalım söyleyin şu firuze kim bizde öğrenelim .. açıklama yazarsanız hangi ansiklopediden bulduğunuza yazın...
VArdir ne biliyorsun? Tarihin belgelerinin saklandiği odanın anahtari sende mi? haa "yok yaa ben diziyi kaçirdim firuze kim" diye soruyorsan.İnternetten kaçirdiği bölümü izlersen daha iyi anlarsin!

Masallah xemrexxx taramali tufek gibi 25 sayfa yazmissin nerdeyse bu ne azim, bu ne istikarar

işimi de kolaylaştırmıyolar hepsinin cevabı aynı ama hepsi aynı mesajı yazmaktan vazgeçmiiyor hepsine ayrı ayrı aynı cevabı vermek zor olsa da başarıyorum

bence tarih öğrenecekseniz bir zamanlar osmanlıyı izleyin entrikaları saçma karekterleri yok.... bu yüzden garanti reytingleride yok ama gerçek bir tarih sevgisi var...

ben bu konuyu ozana söledim şu anlık bişi yapamıyomu ş

helena da mihrimahta sıradan tipler

o dönem pek savaş olmuyor ya ithalat durunca elindekiyle yetiniyorsun mecbuen
)

bence tarih öğrenecekseniz bir zamanlar osmanlıyı izleyin entrikaları saçma karekterleri yok.... bu yüzden garanti reytingleride yok ama gerçek bir tarih sevgisi var...

yalan olay üzerine kurulu senaryodan tarih öğrenecek değiliz ayrıca orada da firı-uze gibi tarihte olup olmadığı belirsiz karakterle var canseza -abisi ve cemal hünalin rolü gibi

Aynen Geçen sezon izlemiştik.my ye 1000 basar.Ama Artık bakmıyorum.Karadayı iyi dizi.Sağolsun eniştem kenan hastası beni de alıştırdı diziye

bu arada fatma erkek çocuğu doğrudu ama mustafa öldüğünde erkek çocuğu 7 yaşında olacak o zman çocuk da fatma da bir yerde gidecek merakla bekliyorum

izledim beş para etmez

hatta şimdi trt1 i çevir tekrarı oynuyor kaçırma derim

yalan olay üzerine kurulu senaryodan tarih öğrenecek değiliz ayrıca orada da firı-uze gibi tarihte olup olmadığı belirsiz karakterle var canseza -abisi ve cemal hünalin rolü gibi
Belli my kadar tarihimizi kötülemiyor en azından.gerçekleri anlatıyor.

- - - Ekleme - - -

Fetih 1453 filmi açık olsa bile en azından my kadar kötü bir dizi değil.

bu arada fatma erkek çocuğu doğrudu ama mustafa öldüğünde erkek çocuğu 7 yaşında olacak o zman çocuk da fatma da bir yerde gidecek merakla bekliyorum

mustafanın öldürülen oğlu mehmet helananın oğlumu fatmanın oğlumu ??

Dersen de.Efsane dizi oldu.Türkiyenin en iyi dizisi ama hala kabullenemiyorsunuz.Anca kendinizi kandırırsınız efsane değil diye
Belki sizde kendinizi kandırıyonuz? Ben izlemiyorsan eğer efsane değildir.Efsanelerde zaten boş hikayelerdir
Keyfim yok bu gece sayfalarca tartişamicam.@xemrexxx maşallah diyorum size yetişiyor.1 kişiye 3 kişi.Gerisi var sen hesap et.