14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

my hürremin entrikaları sayesinde ayakta duran dizi ... madem tarihi anlatıyor hadi bakalım söyleyin şu firuze kim bizde öğrenelim .. açıklama yazarsanız hangi ansiklopediden bulduğunuza yazın...
tarihi anlatıyor mu dedim tarihe uygun gidiyor dedim adamlr olması gerekn yaşta seferler yapıllıyor vaktinde gerisi kurgu :Dtabi lafı orasından burasından anlayacak şu an

my hürremin entrikaları sayesinde ayakta duran dizi ... madem tarihi anlatıyor hadi bakalım söyleyin şu firuze kim bizde öğrenelim .. açıklama yazarsanız hangi ansiklopediden bulduğunuza yazın...
VArdir ne biliyorsun? Tarihin belgelerinin saklandiği odanın anahtari sende mi? haa "yok yaa ben diziyi kaçirdim firuze kim" diye soruyorsan.İnternetten kaçirdiği bölümü izlersen daha iyi anlarsin!

bence tarih öğrenecekseniz bir zamanlar osmanlıyı izleyin entrikaları saçma karekterleri yok.... bu yüzden garanti reytingleride yok ama gerçek bir tarih sevgisi var...

Ya hergün bu forumda Vadi tartışılıyor. Hergün aynı üyeler aynı şeyleri yazıyor ben okumaktan bıktim onlar yazmaktan bıkmadı. Yeter artık yeter herkesin kendi görüşü kendine. Bu konunun Vadi ile ne alakası var be? Yöneticilerden artık bu duruma bir dur demelerini bekliyorum. Bu tartışmalar Forumun kalitesiki gittikce düşürüyor.

ben bu konuyu ozana söledim şu anlık bişi yapamıyomu ş:D

Helena'nin şivesi kaymiş yahu...Normal konuşuyor.Çıksın dizide tipide yok.Bu seneki kızlar güzel değil.İstiklal caddesinde elini sallamişlar "sana mı çarpti elim gel seni hareme sokalım" der gibi önune gelen kızı almişlar gibi.

helena da mihrimahta sıradan tipler

o dönem pek savaş olmuyor ya ithalat durunca elindekiyle yetiniyorsun mecbuen :))

bence tarih öğrenecekseniz bir zamanlar osmanlıyı izleyin entrikaları saçma karekterleri yok.... bu yüzden garanti reytingleride yok ama gerçek bir tarih sevgisi var...

yalan olay üzerine kurulu senaryodan tarih öğrenecek değiliz ayrıca orada da firı-uze gibi tarihte olup olmadığı belirsiz karakterle var canseza -abisi ve cemal hünalin rolü gibi

Aynen Geçen sezon izlemiştik.my ye 1000 basar.Ama Artık bakmıyorum.Karadayı iyi dizi.Sağolsun eniştem kenan hastası beni de alıştırdı diziye:D

Helena'nin şivesi kaymiş yahu...Normal konuşuyor.Çıksın dizide tipide yok.Bu seneki kızlar güzel değil.İstiklal caddesinde elini sallamişlar "sana mı çarpti elim gel seni hareme sokalım" der gibi önune gelen kızı almişlar gibi.
bu arada fatma erkek çocuğu doğrudu ama mustafa öldüğünde erkek çocuğu 7 yaşında olacak o zman çocuk da fatma da bir yerde gidecek merakla bekliyorum

yalan olay üzerine kurulu senaryodan tarih öğrenecek değiliz ayrıca orada da firı-uze gibi tarihte olup olmadığı belirsiz karakterle var canseza -abisi ve cemal hünalin rolü gibi
Belli my kadar tarihimizi kötülemiyor en azından.gerçekleri anlatıyor.

- - - Ekleme - - -

Fetih 1453 filmi açık olsa bile en azından my kadar kötü bir dizi değil.

Dersen de.Efsane dizi oldu.Türkiyenin en iyi dizisi ama hala kabullenemiyorsunuz.Anca kendinizi kandırırsınız efsane değil diye
Belki sizde kendinizi kandırıyonuz? Ben izlemiyorsan eğer efsane değildir.Efsanelerde zaten boş hikayelerdir :X Keyfim yok bu gece sayfalarca tartişamicam.@xemrexxx maşallah diyorum size yetişiyor.1 kişiye 3 kişi.Gerisi var sen hesap et.