14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

senin de vadiyi izlemediğin belli o zaman emre... vadide 9 canlı adam yok .. ölümden dönen pusulardan kurtulan adamlar var...senaryo mucizesi yani muhteşemdeki gibi doğa mucizesi değil.....

senin de vadiyi izlemediğin belli o zaman emre... vadide 9 canlı adam yok .. ölümden dönen pusulardan kurtulan adamlar var...senaryo mucizesi yani muhteşemdeki gibi doğa mucizesi değil.....

doğa mucizesine gerek yok hürrem 32 mahi ve hatice 35 yaşında tarihe göre gayette yaşlartını gösteriyolar :D poalt kaç kere vuruklldu pardon 9 değil 90 canlı olması lazım :D

KVP'cilerin Muhteşem Yuzyıl'a takmadiği isim kalmamiş. Kurtlar Vadisi'ne Kartlar Vadisi dersem kimse alinmasın bişeyde demesin OK!

Maç forumda kötü gider deniliyordu ama zirveyide görmüş.Tabi Hurrem'in reklamında:X Bu arada maç TT olmuş.Sanırım 500. maç olunca insanın ilgisini çelmiş açmiş bakmiş güzel oynayıncada izlemeye devam etmişler.

işte my nin gücü... yedek tampon maç olduğu halde sayfa 23 ü gördü ancak.. oda vadi nin sayesinde.... ah ki ah bugün günlerden perşembe olaydı vadi başrol oynayaydı şimdi 50 yi rahat devirmiştik....şu vadi yıllanmış şarap gibi yaşlandıkça güzelleşiyor...

Maç forumda kötü gider deniliyordu ama zirveyide görmüş.Tabi Hurrem'in reklamında:X Bu arada maç TT olmuş.Sanırım 500. maç olunca insanın ilgisini çelmiş açmiş bakmiş güzel oynayıncada izlemeye devam etmişler.

bu hafta mustafa ve çevresine çok yöneldiler ben bile o şeytan yüzlü fatma ile ti,psiz helenayı görmekten sıkıldım ::D

işte my nin gücü... yedek tampon maç olduğu halde sayfa 23 ü gördü ancak.. oda vadi nin sayesinde.... ah ki ah bugün günlerden perşembe olaydı vadi başrol oynayaydı şimdi 50 yi rahat devirmiştik....şu vadi yıllanmış şarap gibi yaşlandıkça güzelleşiyor...
tartışacak olay yok ki my nin zirvesi garanti kimse bozamaz bazıları gibi zirvede yer alma oranı yüzde 56 değil :D

MY milli maç yüzünden düşüş yaşayacaktır ama aldigi reytingler yine gayet iyi. Haftaya yine toparlr...

:D

- - - Ekleme - - -

KVP'cilerin Muhteşem Yuzyıl'a takmadiği isim kalmamiş. Kurtlar Vadisi'ne Kartlar Vadisi dersem kimse alinmasın bişeyde demesin OK!
De Bizene:d

bu hafta mustafa ve çevresine çok yöneldiler ben bile o şeytan yüzlü fatma ile ti,psiz helenayı görmekten sıkıldım ::D
Helena'nin şivesi kaymiş yahu...Normal konuşuyor.Çıksın dizide tipide yok.Bu seneki kızlar güzel değil.İstiklal caddesinde elini sallamişlar "sana mı çarpti elim gel seni hareme sokalım" der gibi önune gelen kızı almişlar gibi.

my hürremin entrikaları sayesinde ayakta duran dizi ... madem tarihi anlatıyor hadi bakalım söyleyin şu firuze kim bizde öğrenelim .. açıklama yazarsanız hangi ansiklopediden bulduğunuza yazın...

Ya hergün bu forumda Vadi tartışılıyor. Hergün aynı üyeler aynı şeyleri yazıyor ben okumaktan bıktim onlar yazmaktan bıkmadı. Yeter artık yeter herkesin kendi görüşü kendine. Bu konunun Vadi ile ne alakası var be? Yöneticilerden artık bu duruma bir dur demelerini bekliyorum. Bu tartışmalar Forumun kalitesiki gittikce düşürüyor.