Ben senaristlerden onu bile beklerim.Kızı evlenmemiş olsaydı olurdu ama o kadarda değildizide yeterince karmaşık ilişkiler gördük
![]()
Ender ve Şahika istiyor izleyicilerBen senaristlerden onu bile beklerim.![]()
![]()
Görende sanki dip yaptı sanacakİyi böyle devam et![]()
E zaten olacağı o.Şahika gibi aynı gün zehirle oh temiz iş![]()
![]()
Para için her yol mubahtır bende.Dünden hazırsın kart herifle evlenmeye.![]()
![]()
Ben Çukur için dedim. Tüm gruplarda diziler için üstte Masterchef altta tüm gruplarda 1 2 Yasak Elma zaten sıkıntılı değil. Böyle zararı yok ama gözü yüksekleri çok görmesinGörende sanki dip yaptı sanacakbölümler çok durgun ve ona rağmen harika oran
![]()
Anket sıralaması önemli değil, reyting yorum kısmında objektifim. Önemli olan oBen Çukur için dedim. Tüm gruplarda diziler için üstte Masterchef altta tüm gruplarda 1 2 Yasak Elma zaten sıkıntılı değil. Böyle zararı yok ama gözü yüksekleri çok görmesin![]()
Ben de zaten totem olarak görüyorum o yüzden altta olmasını istiyorum hatta en son bile olabilir.Anket sıralaması önemli değil, reyting yorum kısmında objektifim. Önemli olan o![]()
Toteme inanmam ama ben haftaya çukur yapabilirim, Ab ksımında hangi dizi ilk sıraysa o olacakBen de zaten totem olarak görüyorum o yüzden altta olmasını istiyorum hatta en son bile olabilir.![]()
Hani Yasak Elma'ydı.Toteme inanmam ama ben haftaya çukur yapabilirim, Ab ksımında hangi dizi ilk sıraysa o olacak![]()
DİZİ dedimHani Yasak Elma'ydı.Masterchef koy AB onun
![]()
Haftaya gitti AB Çukur'unDİZİ dedim
Geçen hafta Yasak Elma ilk sıradaydı ab de, ondan oldu böyle![]()