Ben evlenirim ayol Asuman kimmiş @DosiÇok istiyorsa kendisi evlensin Halit'le.
Ben evlenirim ayol Asuman kimmiş @DosiÇok istiyorsa kendisi evlensin Halit'le.
Şahika gibi aynı gün zehirle oh temiz işBen evlenirim ayol Asuman kimmiş @Dosi
Ben senaristlerden onu bile beklerim.Kızı evlenmemiş olsaydı olurdu ama o kadarda değil dizide yeterince karmaşık ilişkiler gördük
Dünden hazırsın kart herifle evlenmeye.Ben evlenirim ayol Asuman kimmiş @Dosi
Ender ve Şahika istiyor izleyicilerBen senaristlerden onu bile beklerim.
Görende sanki dip yaptı sanacak bölümler çok durgun ve ona rağmen harika oranİyi böyle devam et
E zaten olacağı o.Şahika gibi aynı gün zehirle oh temiz iş
Para için her yol mubahtır bende.Dünden hazırsın kart herifle evlenmeye.
Ben Çukur için dedim. Tüm gruplarda diziler için üstte Masterchef altta tüm gruplarda 1 2 Yasak Elma zaten sıkıntılı değil. Böyle zararı yok ama gözü yüksekleri çok görmesinGörende sanki dip yaptı sanacak bölümler çok durgun ve ona rağmen harika oran
Anket sıralaması önemli değil, reyting yorum kısmında objektifim. Önemli olan oBen Çukur için dedim. Tüm gruplarda diziler için üstte Masterchef altta tüm gruplarda 1 2 Yasak Elma zaten sıkıntılı değil. Böyle zararı yok ama gözü yüksekleri çok görmesin
Ben de zaten totem olarak görüyorum o yüzden altta olmasını istiyorum hatta en son bile olabilir.Anket sıralaması önemli değil, reyting yorum kısmında objektifim. Önemli olan o
Toteme inanmam ama ben haftaya çukur yapabilirim, Ab ksımında hangi dizi ilk sıraysa o olacakBen de zaten totem olarak görüyorum o yüzden altta olmasını istiyorum hatta en son bile olabilir.
Hani Yasak Elma'ydı. Masterchef koy AB onunToteme inanmam ama ben haftaya çukur yapabilirim, Ab ksımında hangi dizi ilk sıraysa o olacak
DİZİ dedimHani Yasak Elma'ydı. Masterchef koy AB onun
Haftaya gitti AB Çukur'unDİZİ dedim
Geçen hafta Yasak Elma ilk sıradaydı ab de, ondan oldu böyle