@adımutlulukk reytingler dusunce birden kçci olmuşsunuz komiksiniz
Gkcide değildim ben yeşil deniz izledim iyimisin
@adımutlulukk reytingler dusunce birden kçci olmuşsunuz komiksiniz
Ya abi 3 haftadır birbirinden sıkıcı bölümler izledik diziyi emre kınay için izledim ve katlandım ama yetti gari@DarkLeqenD bi git abi her bolum ezeceğiz diyon bir günde 180 derece donuverdin
Haftaya daha da kaybedecekKırgın Çiçeklere helal olsun ya. Ben izlesem de bu kadar oranlar beklemiyordum.
Günün kaybedeni Güneşin Kızları.
Günün forumda kaybedeni @vadikızı dır. NET.
Allahın sopası yok işte. Bu ona iyi bir ders olur.Haftaya daha da kaybedecek
ben yaklasık 1 ay önceydi galiba güneşin kızları kış sezonuna geçer geçmez 4 reytinge düşer kanal d kanalıda 1 ay içinde 4 reyting devam ederse güneşin kızlarını bitirir demiştim benim adım gültepe örneğini falanda sana vermiştim ayyy forumda nerdeyse 3.dünya savaşı çıkıyordu@Çiğdem- Kırgın Çiçekler dağılır diyordu.
Kanal diziyi birkaç haftaya bitirir.ben yaklasık 1 ay önceydi galiba güneşin kızları kış sezonuna geçer geçmez 4 reytinge düşer kanal d kanalıda 1 ay içinde 4 reyting devam ederse güneşin kızlarını bitirir demiştim benim adım gültepe örneğini falanda sana vermiştim ayyy forumda nerdeyse 3.dünya savaşı çıkıyordu
ben kış sezonunda 4 reytinge düşer dediğim için hatırlarsan eğer herkes birbirine girmişti savaş çıkıyordu nerdeyse banada denmeyen laf kalmamıştı ogünden beridir güneşin kızlarına yorum yapmaktan kaçındım kavga çıkmasın diye ama bugün benim günüm işte güneşin kızları kışs sezonu başlar başlamaz 4 reytinge düştü bugünü bekliyordum konuşmak için
biz söyleyince kötü ouyoruz ama hangi dizi kaçıncı bölümde biter kaç reytige düşer hemen hemen tutturabiliyorum ben güneşin kızlarınıda 4 reytinge düşücek diyen bendim sende konudaydın yemediğim laf kalmamıstı 1 ay içinde biter bu dizi 7 reytingten 4 e düşmüş kanal d 2 hafta daha şans verir ekime çıkamazlarKanal diziyi birkaç haftaya bitirir.
Bende dedim hatırlarsan kış sezonunda tutunamaz diye. Fanları küfür ediyor yalan diyor reytinglere. Asıl patlamayı 30 Eylülde bekle Dirilişle.biz söyleyince kötü ouyoruz ama hangi dizi kaçıncı bölümde biter kaç reytige düşer hemen hemen tutturabiliyorum ben güneşin kızlarınıda 4 reytinge düşücek diyen bendim sende konudaydın yemediğim laf kalmamıstı 1 ay içinde biter bu dizi 7 reytingten 4 e düşmüş kanal d 2 hafta daha şans verir ekime çıkamazlar
Sen gönül işleri dizisinde de haklı çıkmıştın. O zaman sana çok kızmışlardı niye olumsuz yorum yapıyorsun diye 1 ay sonra sana hak verdiler.ben yaklasık 1 ay önceydi galiba güneşin kızları kış sezonuna geçer geçmez 4 reytinge düşer kanal d kanalıda 1 ay içinde 4 reyting devam ederse güneşin kızlarını bitirir demiştim benim adım gültepe örneğini falanda sana vermiştim ayyy forumda nerdeyse 3.dünya savaşı çıkıyordu
ben kış sezonunda 4 reytinge düşer dediğim için hatırlarsan eğer herkes birbirine girmişti savaş çıkıyordu nerdeyse banada denmeyen laf kalmamıştı ogünden beridir güneşin kızlarına yorum yapmaktan kaçındım kavga çıkmasın diye ama bugün benim günüm işte güneşin kızları kışs sezonu başlar başlamaz 4 reytinge düştü bugünü bekliyordum konuşmak için
ben konuşuyorsam eğer yanı hp süre veriyorum ya 4 bölüm içinde biter diyorum yada şu hafta sonra falan şu reytige düşer diyorum gönül işlerindede çok tepki almıştım çünkü ben dizi kötüyken bu iddaları ortaya atmıyorum gönül işleri çok iyi durumdayken ben bu iddayı ortaya atmıştım aynı şekilde güneşin kızlarıda çok iyiyken bu iddayı ortaya atmıştımSen gönül işleri dizisinde de haklı çıkmıştın. O zaman sana çok kızmışlardı niye olumsuz yorum yapıyorsun diye 1 ay sonra sana hak verdiler.
Sonunda sana hak veriyorlar işte en önemlisi de bu bence.ben konuşuyorsam eğer yanı hp süre veriyorum ya 4 bölüm içinde biter diyorum yada şu hafta sonra falan şu reytige düşer diyorum gönül işlerindede çok tepki almıştım çünkü ben dizi kötüyken bu iddaları ortaya atmıyorum gönül işleri çok iyi durumdayken ben bu iddayı ortaya atmıştım aynı şekilde güneşin kızlarıda çok iyiyken bu iddayı ortaya atmıştım
bana artık hicran de 4 bölümde biter demiştim ozamanda çok tepki görmüştüm galiba 4 bölümde bitmişti o dizidende baya tepki çekmiştim ama dediğim bölüm sayısında gittiler
evet ama cnm keşke dizi bittikten sonra hak vermek yerine ben konusurken haklı olabilirsin deseler saçmalıyorsun demeseler hahahaO sonunda sana hak veriyorlar işte en önemlisi de bu bence.
Paramparçayada önceden demiştin düşecek diye düştü sonra.evet ama cnm keşke dizi bittikten sonra hak vermek yerine ben konusurken haklı olabilirsin deseler saçmalıyorsun demeseler hahaha