14 Eylül 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Benim tam beklediğim gibi sonuçlar sadece KÇ'nin 7,93 değilde 6,90 falan alarak 1. olmasını bekliyordum, büyük başarı ATV gibi bi kanalda. Paramparça bölüm olarak da vasat bir başlangıç yaptı bu reytingler normal, çoğu dizi sezou düşük açar sonra seyirci tekrar alışır. Fakat çıkacağı yer 8 bandı ancak olur malesef. 10-11 falan görmesi zor.
Bu hafta Paramparça izledim ama haftaya KÇ'ye dönerim diyor ve bitiriyorum :X

Son düzenleme:
Güneşin Kızları her iki grupta 2 reytinden fazla düşmüş, ben Paramparça bu kadar etkiler diye düşünmemişdim. Daha Paramparça'da sezonun ilk bölümü, zamanla artiş yaşarsa GK daha da etkilenebilir.

Kirgin Çiçekler'e tebrikler ama ben bu dizinin fragmanini bile izlerken ağirlik basiyor beni. :D

İşte Benim Stilim A/B'de 2 reytingi geçmiş. Tebrikler.

POTTERHEAD neden atv gibi bir kanalda diyerek atv yi küçümsüyosun.En çok izlenen diziler hep atv den çıktı.Daha geçen sezon kvp,karadayı,kaçak,kara para aşk gibi dizilerle en çok dizilerden reyting elde eden kanaldı.Asmalı konaklar ,2.baharlar,aliyeler sayısız fenomen dizi bu kanaldan çıktı hatırlatıyım.

Kırgın Çiçeklere helal olsun ya. :D Ben izlesem de bu kadar oranlar beklemiyordum.

Günün kaybedeni Güneşin Kızları.
Günün forumda kaybedeni @vadikızı dır. NET. :F

@Çiğdem- Kırgın Çiçekler dağılır diyordu. :F
ben yaklasık 1 ay önceydi galiba güneşin kızları kış sezonuna geçer geçmez 4 reytinge düşer kanal d kanalıda 1 ay içinde 4 reyting devam ederse güneşin kızlarını bitirir demiştim benim adım gültepe örneğini falanda sana vermiştim ayyy forumda nerdeyse 3.dünya savaşı çıkıyordu :F:F:F
ben kış sezonunda 4 reytinge düşer dediğim için hatırlarsan eğer herkes birbirine girmişti savaş çıkıyordu nerdeyse banada denmeyen laf kalmamıştı ogünden beridir güneşin kızlarına yorum yapmaktan kaçındım kavga çıkmasın diye ama bugün benim günüm işte güneşin kızları kışs sezonu başlar başlamaz 4 reytinge düştü bugünü bekliyordum konuşmak için :F:F:F

ben yaklasık 1 ay önceydi galiba güneşin kızları kış sezonuna geçer geçmez 4 reytinge düşer kanal d kanalıda 1 ay içinde 4 reyting devam ederse güneşin kızlarını bitirir demiştim benim adım gültepe örneğini falanda sana vermiştim ayyy forumda nerdeyse 3.dünya savaşı çıkıyordu :F:F:F
ben kış sezonunda 4 reytinge düşer dediğim için hatırlarsan eğer herkes birbirine girmişti savaş çıkıyordu nerdeyse banada denmeyen laf kalmamıştı ogünden beridir güneşin kızlarına yorum yapmaktan kaçındım kavga çıkmasın diye ama bugün benim günüm işte güneşin kızları kışs sezonu başlar başlamaz 4 reytinge düştü bugünü bekliyordum konuşmak için :F:F:F
Kanal diziyi birkaç haftaya bitirir. :F :F

Kanal diziyi birkaç haftaya bitirir. :F :F
biz söyleyince kötü ouyoruz ama hangi dizi kaçıncı bölümde biter kaç reytige düşer hemen hemen tutturabiliyorum ben güneşin kızlarınıda 4 reytinge düşücek diyen bendim sende konudaydın yemediğim laf kalmamıstı 1 ay içinde biter bu dizi 7 reytingten 4 e düşmüş kanal d 2 hafta daha şans verir ekime çıkamazlar
:F:F:F

biz söyleyince kötü ouyoruz ama hangi dizi kaçıncı bölümde biter kaç reytige düşer hemen hemen tutturabiliyorum ben güneşin kızlarınıda 4 reytinge düşücek diyen bendim sende konudaydın yemediğim laf kalmamıstı 1 ay içinde biter bu dizi 7 reytingten 4 e düşmüş kanal d 2 hafta daha şans verir ekime çıkamazlar
Bende dedim hatırlarsan kış sezonunda tutunamaz diye. :F Fanları küfür ediyor yalan diyor reytinglere. :F Asıl patlamayı 30 Eylülde bekle Dirilişle. :A

Sen gönül işleri dizisinde de haklı çıkmıştın. O zaman sana çok kızmışlardı niye olumsuz yorum yapıyorsun diye 1 ay sonra sana hak verdiler. :D

Sen gönül işleri dizisinde de haklı çıkmıştın. O zaman sana çok kızmışlardı niye olumsuz yorum yapıyorsun diye 1 ay sonra sana hak verdiler. :D
ben konuşuyorsam eğer yanı hp süre veriyorum ya 4 bölüm içinde biter diyorum yada şu hafta sonra falan şu reytige düşer diyorum gönül işlerindede çok tepki almıştım çünkü ben dizi kötüyken bu iddaları ortaya atmıyorum gönül işleri çok iyi durumdayken ben bu iddayı ortaya atmıştım aynı şekilde güneşin kızlarıda çok iyiyken bu iddayı ortaya atmıştım
bana artık hicran de 4 bölümde biter demiştim ozamanda çok tepki görmüştüm galiba 4 bölümde bitmişti o dizidende baya tepki çekmiştim ama dediğim bölüm sayısında gittiler

ben konuşuyorsam eğer yanı hp süre veriyorum ya 4 bölüm içinde biter diyorum yada şu hafta sonra falan şu reytige düşer diyorum gönül işlerindede çok tepki almıştım çünkü ben dizi kötüyken bu iddaları ortaya atmıyorum gönül işleri çok iyi durumdayken ben bu iddayı ortaya atmıştım aynı şekilde güneşin kızlarıda çok iyiyken bu iddayı ortaya atmıştım
bana artık hicran de 4 bölümde biter demiştim ozamanda çok tepki görmüştüm galiba 4 bölümde bitmişti o dizidende baya tepki çekmiştim ama dediğim bölüm sayısında gittiler
Sonunda sana hak veriyorlar işte en önemlisi de bu bence. :D