14 Eylül 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Sonuçlara bakılırsa bu saatten sonra Güneşin Kızları'nın pek zirve şansı yok gibi. Kırgın Çiçekler TOTAL grubunu bırakmaz. Paramparça AB'de zirvede yer alır hatta ABC1'i de yakın zamanda alacak gibi.

Bu arada Ezgi Sertel için saati değiştirilen Aşkın Bedeli yeni saatinde tutunmaya başlamış ama Ezgi Sertel hala yokları oynuyor. Ben Aşkın Bedeli harcanır diyordum ama tam tersi olacak gibi. Aynı yapım şirketinin Alın Yazım dizisi biter bitmez Aşkın Bedeli başlıyor. Peş peşe olmaları iyi olmuş. İkisi de yakında TOTAL grubunda 2 reytinge çıkacak gibi duruyor.

KIRGIN çiçekler süper gitmiş paramparçanın gelişi diziye dahada yaramış çünkü paramparçayla güneşin kızlarıın seyirci kitlesi ortakmış.

Kırgın Çiçekler şok etti beni. Rakip geldi ama arttı. Helal valla.:D

Güneşin kızları ile Paramparça kitle olarak benzermiş onu anladık. İkisinden biri bir hafta yayınlanmasa yada gün değiştirse tablo bambaşka olur bence.:D

Kırgın Çiçekler dün çok iyi bir bölümle zirvede yer almış Total'de bu oranları alacağını düşünüyordum 1.olması sürpriz oldu ben Paramparça zirvede yer alır diyordum ama yine de çok iyi gitmiş. :D

Paramparça beklediğimden düşük başladı, önümüzdeki haftalarda ne olur bilemem ama aşağı yukarı bu oranlarını korur gibi daha fazla düşmez bence.

Güneşin Kızları baya düşmüş özellikle iyi oranlar aldığı AB'de daha yüksek beklerdim ama yine de fena değil. :)

Güneşin Kızları'nı Kanal D Pazar gününe koysa daha iyiymiş tıpkı Güneşi Beklerken gibi rahatlıkla AB'de zirvede yer alırdı. :)

Paramparça gelince GK etkilenmez KÇ etkilenir diye düşünmüştüm. Ama tam tersi oldu İnadına Aşk gelince GK 3'lere düşebilir. :)

aslında çoğu diziyi takip ediyorum ama favorim olanlar bam başka
örn; kırgın çiçekler,tatlı küçük yalancılar,kara ekmek , kurtlar vadisi ,çilek kokusu,kiralık aşk,acil aşk aranıyor,ilişki durumu karışık aslında her gün bir favorim var ama bir çok diziyi int izliyom indirerek şuan bile 6 tane dizinin bölümlerini indriyom boş kaldıkca telefondan pcden bakıyom :D:D
Dirilişi izlemiyor musun ? :(

Şok oldum ya la. Ben kç totalde az bir farkla hafiften düşerek 1.olur ama diğer kategorilerde paramparça ve gk yarışır diyordum. Kç totalin yanında abc1i de almış. Sanırım paramparca ve gk seyirci kapışması yaşadı.kç nin izleyicisi başka yapıma gitme gereği duymamış hatta kç distan seyirci kapmiş.resmen dev yapımlar arasına giriyor kç. Hadi bakalım yolu açık olsun.

Düğün Dernek o kadar çok yayınlanmasına rağmen 3 alması gayet iyi, Beni Affet ve Müge Anlı'da hergün yükseliyor. :)

Ben totali Kırgın Çiçekler'in alacağını bekliyordum hele ki öyle güzel bir bölümle almaması ayıp olurdu :D

Ben ona dün de söyledim dağılmayacak diye dağılan GK olacak ama o dinlemedi beni dünkü bölüm harikaydı çünkü ve AB grubumuz artacak yorumunu da yaptım @mrt-06 bilir :F

Ben iki diziyi de izlemedigim için bilmiyorum ama geçen seneki yaygarasindan sonra bu senede zirveyi alır diye düşünüyordum paramparcanin(b) kırgın çiçeklere ve @denizz19 a tebrikler

Sonuçlar çok şaşırtıcı. Paramparça'nın Kırgın Çiçekler'i etkileyeceğini düşünüyordum, ama aksine ciddi bir yükseliş yaşamış.

Günün zararlı çıkanı ise Güneşin Kızları olmuş ve dikkat çekici bir düşüş göstermiş. Paramparça da iyi başlamış, ama daha yüksek oranlar bekliyordum.