14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
yalan dünya totalde iyi olmasada absi çok güclü :)

Emir'in Yolu yarin yine basarili sonuçlar elde edecektir bence..

Huzur Sokagi çok basarili gitmis, büyük tebrikler..

yalan dünya totalde iyi olmasada absi çok güclü :)

Totalde de Kayıp Şehir'den daha güçlü bence. A/B'de Yalan Dünya'nın zirve şansı yüksek gelecek hafta. Ama Dila Hanım'ı ihmal etmemek gerek. İlk bölüm için gayet iyi reytingler alıyor. Daha tekrarla da izleyici kazanır. Gelecek hafta totalde zirve Dila Hanım'ın bence ve A/B'de de zirve şansı var...

bir şey sorabilir miyim ?
dizilerin reytingleri hesaplanırken reklamda alınan reytinglerde etkiliyor mu :)

Totalde de Kayıp Şehir'den daha güçlü bence. A/B'de Yalan Dünya'nın zirve şansı yüksek gelecek hafta. Ama Dila Hanım'ı ihmal etmemek gerek. İlk bölüm için gayet iyi reytingler alıyor. Daha tekrarla da izleyici kazanır. Gelecek hafta totalde zirve Dila Hanım'ın bence ve A/B'de de zirve şansı var...

tamamen katılıyorum

Daha ilk bölümden de Kayıp Şehirden fazla reyting beklemek olmazdı. Yalan Dünya bence de PT1`de yayınlansın. Ama Kayıp Şehiri de hemen yabana atmaması lazım Kanal D`nin

Kayıp Şehir PT1 şansını kaybetti bana kalırsa. Haftaya büyük ihtimal Yalan Dünya kendi saatinde yayınlanır.

Huzur Sokağı ise müthiş bir başarı gösteriyor. Kimse beklemiyordu herhalde bu kadarını. Emir ise düşmeye erkenden başlamış. Gelecek haftalarda Dila Hanım'a da geçilecek bence...

Ben bekliyordum Huzur Sokağ'indan bu başariyi.Hatta bi postta demiştim.Feriha gibi çok eleştirilcek ama azar azar reytingini arttircak diye.Kutsi gerçekten iyi oynuyor.

Kayip Sehir bence daha fazla reyting hakediyor.. Tanitimlari gayet iddialiydi çünkü..