14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
of atv helal sana.huzur sokağı 1.olcksın inş.

emir bu seneryao ile sezon sonunu görürse başarıdır heralde

Yeni Sezon baslamadan önce cikan Haber ve Dedikodulara göre bu sezon sadece 10 Bölüm sürecekmis ve Final Bölümündede Dügün sahnesini göstereceklermis ... nekadar dogru bilemicem

huzur sokagi zirveyi aldi dila hanım yükselisi sürüyor full reklam bastı 10 dakkadır reklam var birazdan bölüm tekrarı yayınlanıcak

atvve star beklentilerimin üzerinde almışlar bide huzur sokağında 3 dakka reklem vardı

Yeni Sezon baslamadan önce cikan Haber ve Dedikodulara göre bu sezon sadece 10 Bölüm sürecekmis ve Final Bölümündede Dügün sahnesini göstereceklermis ... nekadar dogru bilemicem
10 bölüm için bu diziyi fiyaskoya döndermezlerdi. Madem fiyasko olmuş nereye kadar giderse gideriz diyorlarır herhalde

huzur sokağı tebriği hakediyor ama bence ilerleyen haftalarda zirveyi kayıp eder
dila hanım yükselmiş tekrarı da iyi oranlar alır bence :)

forumdash ben diziyi islami olarak görmüyorum

Zaten değil.İslami dizisi diye izlemeyede kalkmayın.Sadece Muhafazar kesim ve Muhafazakar olmayan kişilerin yollarinin kesiştiği dizi.3-5 türbanlı var diye islamimi diyorsunuz.İslami dizi dediğiniz dizi/filmi STV'de izlersiniz.

Yani bildiğimiz mahalle dizisi bizim mahallede turbanlıda var acıkta var.Böyle düşünün.

Reytinglere göre Huzur Sokağı , Dila Hanım ve Kayıp Şehirin gelişiyie AFK baya gitmiş , Huzur Sokağı geçti bile , ilerleyen haftalarda Dila Hanımda yükselir , ilk bölümü 4 alır inşallah bana göre iyi gitmiş.

Dila Hanım, tam 14 dakikadır(21.44-21.58) reklamda, bitecek galiba.

Ve evet Dila Hanım bitti. :)

Atv şov yapıyo 2 gündür kanal d her gün ezilecek fiyasko dila hanım iyi başladı emir 1 haftada baya düştü şansı yok artık

Kayıp Şehir PT1 şansını kaybetti bana kalırsa. Haftaya büyük ihtimal Yalan Dünya kendi saatinde yayınlanır.

Huzur Sokağı ise müthiş bir başarı gösteriyor. Kimse beklemiyordu herhalde bu kadarını. Emir ise düşmeye erkenden başlamış. Gelecek haftalarda Dila Hanım'a da geçilecek bence...