14 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ya bu jüri hep ayni... dönmüyorlar, sonra cikip 'sesiniz cok orijinal' diyorlar... ne is bu arkadas
Garip gerçekten ama biraz da kotalarıyla ilgili tabii. Daha iyi sesler gelir diye haklarını kullanmak istemiyorlar.

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.35 2) ATV: 6.66 3) TRT1: 2.15 4) SMNYL TV: 2.03 5) KANAL7: 1.96

o Ses türkiye 21:45 Reklam
Twitterda O Ses Türkiye Ve Ebru Gündeş TT listesinde suan

Hollandadan gelen kız çok güzel söyledi hadiseyi seçer büyük ihtimalle

O sesi izliyorum iyi sesler var hadiseyi seçer diye düşünüyorum. Hükümet Kadın süper gidiyor helal olsun.

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.63 2) ATV: 7.34 3) TRT1: 2.91 4) KANALD: 2.52 5) SMNYL TV: 1.86

Hükümet Kadini ilk kez'de degil ekranda ama iyi oranlar aliyor. Acun daha fazla alir diye düsünüyordum aslinda...

Keşke Karadayı olsaydı, böylece Tv'de izleme fırsatım olurdu.

Ama Hükümet Kadın da güzel bir film, iyi oranlar da alıyor ayrıca.

bayram öncesi olması dolayısıyla herkes filmleri izleyecektir starda ki hababam sınıfı serisi çok izlenir yine hatta baya izlenir

Yazik bu jüriye, bence adamin sesi gercekten cok iyiydi...

İki Dünya Arasında bugün düşük gitmiş, ev kadınları ara vermiş anlaşılan.

Yarın ders yok diye açtım rahat rahat Karadayıyı izleyeyim hayal kırıklığı yaşadım.

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.05 2) KANALD: 5.65 3) TRT1: 3.73 4) ATV: 3.21 5) FOX: 2.89

😱 Ben Bilmem Eşim Bilirin hala gideri varmış.

Ama harcanmamalı. Biraz ara verse belki dönerse yine 5 reyting falan alır genelde.

Acun reklamda süper gitmiş. Ben Bilmem Eşim Bilir garip gerçekten. Bir bakıyorsun 2 reyting alamıyor. Sonra 6'ya dayanıyor.

bbeb in miladı çoktan doldu açık ve net
acun iyi gidiyo tam onun zamanları

atv de ki hükumet kadında baya iyi gidiyo

İki Dünya Arasında bugün düşük gitmiş, ev kadınları ara vermiş anlaşılan.
kadınlar full temizlik yapıyo düşük çıkması normal