14 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen hafta

6 HAREM FOX TV 19:51:03 22:18:03 3,26 9,03

dizinin maliyeti yüksek kadro çok geniş hepsinin ailesinden biri izlese zati bu kadar reyting alır :))))))

Kadro geniş ama Levent Üzümcü ve Nurseli İdiz dışındakilerin çok maliyetli oyuncular olduğunu sanmıyorum. Zaten birçoğu Gani Müjde'nin değişmez takımından. Fox çok kar edemese bile devam ettirir. İzleyici kitlesi kazanmak onlar için daha önemli zarar etmedikten sonra...

Reklam yapmayalım lütfen :D :D

Dizi ile ilgili yorum yapacaksa burada yapmasın, doğru yeri gösteriyorum ben. :D

- - - Ekleme - - -

Kadro geniş ama Levent Üzümcü ve Nurseli İdiz dışındakilerin çok maliyetli oyuncular olduğunu sanmıyorum. Zaten birçoğu Gani Müjde'nin değişmez takımından. Fox çok kar edemese bile devam ettirir. İzleyici kitlesi kazanmak onlar için daha önemli zarar etmedikten sonra...

Nurseli İdiz'in maliyeti yok denecek kadar azdır bence. :)

dizilerin son sahnesinden önce 20 dakika reklam koyuyorlar sende 15 dakika demişsin zaten senin dediğinde az değil :))

- - - Ekleme - - -

AB grubu kırsaldan seçilirmi ?? .. bu saçma bir denek seçimi, baştan beri söylüyorum AB si kırsal olan bir reyting ölçümünün sağlıklı olduğundan bahsetmek imkansız ..

ben 15 dakika reklam demem :)) iyi oku yazdıgım 3 dakikada kanal tanıtımı veriyor atv .. kanallar dizilerin son sahnesinden önce 20 dakika reklam koymaz en fazla 12 dakika reklam 3 dakika tanıtım .. ama diziyi 21:45 bitirse saat 21in 12 dakikalık reklamı verip diziye dönüp 22:00 da tekrar reklama dönerbilirler bu durumda 30 dakika ara vermiş olurlar

mehmet ali ,önder de var. kadrolu olmayan elemalar var. haremde kadın kaynıyor ayrıca :))) ayrıca nurseli idiz ucua çalışıyor artık :)))) kadına iş vermiyorlarmış

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 10.39 , 2) STAR:
9.98 , 3) ATV: 2.45 , 4) STV:
1.86 , 5) FOX: 1.77

kremin saati değişmesi bu 45 l,ikte belli olur. bebb ve yst reklama girecekler bu reklamadan faydalanabilecek mi bakalım

Kanal d harika gitmeye devam ediyo krem bi dahaki 15 daha net bir resim görebiliriz

ben 15 dakika reklam demem :)) iyi oku yazdıgım 3 dakikada kanal tanıtımı veriyor atv .. kanallar dizilerin son sahnesinden önce 20 dakika reklam koymaz en fazla 12 dakika reklam 3 dakika tanıtım .. ama diziyi 21:45 bitirse saat 21in 12 dakikalık reklamı verip diziye dönüp 22:00 da tekrar reklama dönerbilirler bu durumda 30 dakika ara vermiş olurlar

tanıtımlarda reklamdır sıkıcıdır reklam kadar aynı zamanda son sahneyi 15 dakika reklamdan sonra veripte tekrar reklama girmekte seyirciye küfretmekle eşdeğer bir davranış tüm kanallar aynı haltı yiyor ..

- - - Ekleme - - -

forumdash ın gözü aydın kremde kumarbaz anne tekrar sahne almış :)))

Kremin saati ileri alındı ama yinede gayet iyi gidiyor, Hde birkaç haftaya pt2 ye geçer Kremde pt1 e :)

mehmet ali ,önder de var. kadrolu olmayan elemalar var. haremde kadın kaynıyor ayrıca :))) ayrıca nurseli idiz ucua çalışıyor artık :)))) kadına iş vermiyorlarmış

Nurseli İdiz'in yerine onları koyalım o zaman. :):)

Düşük maliyetli bir iş demiyorum ama öyle bir Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kuzey Güney, Yalan Dünya vs kadar çok yüksek reyting isteyecek bir iş de değil bence. Bu reytinglerle pek kar ettirmez kanalına ama kendini sürdürür.

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 6.38 , 2) STAR:
5.5 , 3) ATV: 4.35 , 4)
SHOW: 2.33 , 5) FOX: 2.3