14 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atv'nin reytingde kendine hayrı yok ama gel gör ki reklam verdi Acun'da BBEB'de uçmuşlar...

TNS'de de SBT ile orantılı olarak iyi reyting alıyor. Kanal D'de olsa kalkar ama Fox'ta 3-4 yıl gider bu reytinglerini korusa. :):)
geçen hafta

6 HAREM FOX TV 19:51:03 22:18:03 3,26 9,03

dizinin maliyeti yüksek kadro çok geniş hepsinin ailesinden biri izlese zati bu kadar reyting alır :))))))

BBEB'i 8 den beri izliyorum sadece bir kez reklama girdi. oda başlar başlamaz girdi. 2 saattir aralıksız yayınlanıyor ve bu en son aldığı 8 reytingi hakediyor çünkü insanı ekrana feci bağlıyor :)

atv yine reklama girdi. fox reklamda çıktı sanırım şimdi harem bitecek

HDE muhteşem gidiyor, senaristlerin değişmesi işe yaramış. önümüzdeki haftalarda reytinglerini dahada yükselteceğini düşünüyorum. bence iyi bir başlangıç yaptı.

hayatın reklmdan önceki rüyayla karışık gerilim bölümü çok çok iyiydi bir an korku filmlerine döndü film :))

- - - Ekleme - - -

hayattaki kudreti korku filmlerinde görmek isteriz iskeletor gibi kadın çok iyi oynuyor :))

Hep böyle, hiç reklam vermiyor BBEB. Para nerden geliyor anlamış değiliz. :D

ahahah hihihih hohohoho puhahaha muhahahah zuhahahah LooooooooooooooooooL başka gülme efekti olsa yazacam :X

@revan niye o zaman her pazartesi "BBEB'yi tutmaz diyenler nerdeler şimdi" gibi laflari söylüyor...Reklamsız verirse tabi bu kadar reyting artar:F Reklamlı versin bide bakalım kaç reyting alıyor...Alemsin @Revan :X:X

hayatın reklmdan önceki rüyayla karışık gerilim bölümü çok çok iyiydi bir an korku filmlerine döndü film :))
Mezarlık sahnesi süperdi:X hayatın mezarın üstünde yatması mezar taşinda kanlarin olması Kudret cadisinin siyahlar içinde olması mukemmeldi o sahne izliyordum sıkıla bozula hep böyle olsa...

atv yine reklama girdi. fox reklamda çıktı sanırım şimdi harem bitecek

yarın tns de ab grubunda hayat yüksek çıkacak ..tns ab grubunu tam çözemedim eskinin tersi olma ihtimali çok yüksek :))

- - - Ekleme - - -

Mezarlık sahnesi süperdi:X hayatın mezarın üstünde yatması mezar taşinda kanlarin olması Kudret cadisinin siyahlar içinde olması mukemmeldi o sahne izliyordum sıkıla bozula hep böyle olsa...

aynen kudret o sahnede muhteşemdi :)) leşin üstündeki akbaba gibi duruyordu:))