14 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fox iki reklam kuşagında ilk 5 bilem girememiş. bu dizi için vahim. her reklamda millet kaçacaksa bu dizi biter. hayat devam ediyorda klasik %20-%25ikaçıyor

- - - Ekleme - - -

maç olmayınca erkek izleyici mecbur show programlarına dadanmış
))))

Star ve kanal d harikalar yaratmış atv reklamdan çıktığı için 5e ulaşamamış kısa reklamda vardı heralde bu 15

Yteneksizdeki jimnastikci 2'li ne iğrenç estetk aradim ama bulamadim laa

---- ekleme ----

Sonunda inş Hayat ölür

22:30 Krem başlıyor....

Yetenekte vadi müziğini beatbax yapmışlar vadi müziği yetiyo reytinge bak

Yarışmacılar Acuna her yıl geliyorlar artık
Acun ne yaptıklarını ezberlemiş artık

Yeteneği izliyom gayet güzel

hala tns yi çözemedin mi
)) . koçandan yola çık çözersin
))

tnsnin ab si st nin totaline benziyor. muhafazakar kırsal bir absi var. yani hde tns de absi sbt ye göre yüksek çıkacak

Kanal d bbeb sadece pazar yapmalı hem reytingleri iyi hemde tek gün olunca daha iyi gider

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 10.83 , 2) KANALD:
9.97 , 3) ATV: 3.38 , 4) STV:
1.56 , 5) SHOW: 1.53

- - - Ekleme - - -

Kanal dye bakbe daha 8 görmemişti bu güne kadar şimdi 10 aldı helal olsun hde reklama rağmen fena değil

destere iyi saalladın bir kanal en fazla 12 dakika reklam verir. hde 22:15 de reklama girdi 22:30 gibi çıktı 22:32 gibide krem başladı

dizilerin son sahnesinden önce 20 dakika reklam koyuyorlar sende 15 dakika demişsin zaten senin dediğinde az değil
)

- - - Ekleme - - -

hala tns yi çözemedin mi
)) . koçandan yola çık çözersin
))

tnsnin ab si st nin totaline benziyor. muhafazakar kırsal bir absi var. yani hde tns de absi sbt ye göre yüksek çıkacak

AB grubu kırsaldan seçilirmi ?? .. bu saçma bir denek seçimi, baştan beri söylüyorum AB si kırsal olan bir reyting ölçümünün sağlıklı olduğundan bahsetmek imkansız ..