Aaa nerden çıktı gençlerin de gözde dizisi oluyor kendileri. Mahkum saçma sapan ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bırak o diziyi...Total misin sen? Çukurova bildiğin teyze dizisi.
Aaa nerden çıktı gençlerin de gözde dizisi oluyor kendileri. Mahkum saçma sapan ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bırak o diziyi...Total misin sen? Çukurova bildiğin teyze dizisi.
Git ölü senaryosuyla 100 küsür bölümü aşmış uzatmaları oynayan total atv dizisiyle mutlu ol. Zira ben her zaman kaliteden yana olacağım.Aaa nerden çıktı gençlerin de gözde dizisi oluyor kendileri. Mahkum saçma sapan ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bırak o diziyi...
Kalite anlayışın da çok güzelmiş. Neyse bana @serhatt yeter git saçma sapan ıyy şeyleri izleeee...Git ölü senaryosuyla 100 küsür bölümü aşmış uzatmaları oynayan total atv dizisiyle mutlu ol. Zira ben her zaman kaliteden yana olacağım.
Zirveyi rüyanızda görürsünüz anca ikincilik.Çukurova mı? Ne ara başladın?
Bomboş günde zirvede dolaşan pembe dizilere savaş açıyoruz, bu daha başlangıç.
Her zaman yanındayım.Kalite anlayışın da çok güzelmiş. Neyse bana @serhatt yeter git saçma sapan ıyy şeyleri izleeee...
BZÇ zirveyi sonuna kadar hakediyor 🥰🤩100 küsur ama bak hala zirve. Bizim Hikaye 2. sezon, Mucize Doktor, UŞM, Misafir, Mahkum derken sırf kaç FOX dizisine rakip oldu.
Bzç izlicen mi bugünHer zaman yanındayım.
Nasipse.BZÇ zirveyi sonuna kadar hakediyor 🥰🤩
------
Bzç izlicen mi bugün
Bu gece #ÇOKBZÇHer zaman yanındayım.
Her Perşembe olduğu gibi.Bu gece #ÇOKBZÇ
sen izlwyecen mi?????!??!?!??????Bu gece #ÇOKBZÇ
Evet, evet, evet!sen izlwyecen mi?????!??!?!??????