14 Aralık 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Mahkum çok iyi başlamış. Ben şahsen böyle bir açılış beklemiyordum (bence ne kanal, ne de yapımcı da bu kadarını beklemiyordu). Perşembe de aynı şekilde iyi gider mi bilemiyorum. Böyle 2 gün yayınlamak büyük saçmalık ve risk oldu. Bu kısımdan sonra dizi içinin yazdığım şeyler tamamen hayal ürünümdür, ama olur mu olur. :A -----> (Perşembe daha düşük giderse, EHHŞ-i perşembeye gönderirler mi diye düşünüyorum. Çünkü FOX bu sezon böyle birşey yapacak kapasitede saçmalıyor. :A Bence Salı açık ara yükselmesi için daha müsait. Perşembe uzun vadede 7-8 alırsa, Salı bunu 9-10+ yapması daha çok mümkün. EHHŞ ise bu günde en fazla 6 alıyor. Harcarlar mı bilemedim.)

Masumlar Apartmanı yorum konusunda yazdığım gibi AB-ABC1-de 8-8.5-lara gelmiş. Amma bu sezon max alacağı reyting bu gibi. Çünkü en önemli kozlardan olan Gülben-in düğünü oldu, belki Safiye evlenirse birkez daha böyle büyük atak yapabilir.
Bölüm sonundaki saçmalık ile senaristlerin asla izleyici yorumlarını takmadığını birkez daha anladım. Muazzam bir bölümü yine kursağımızda bıraktılar. Birkaç bölüm aynı dramalar, hüzün ile bu hafta gelen +1.5 reyting yine kaybolur.
Şunun şurasında sezon sonuna 5-6 ay yani 20-25 bölüm kaldı, bu bölümleri daha çok iyileşme ve mutluluk ile dolu bölümler yazarak güzel bir final yapmaları lazım - aynı kitapdaki gibi. Amma bu senaristler ile zor..
Kısır döngü dramalar ile milleti bıktıran o 2 senaristi kınıyorum. Yapımcı güzel bir uyarı yapmalı dünkü reytinglerden sonra. (Ben yapımcı olsam işten atardım. :A )

Destan< Kardeşlerim. :A Çok saçma bir dizi bence. Sezon sonuna kadar düşüşü devam edip, final yapsın.

Didem Arslan 2.55 almış totalde. Yakında 3+ reytingleri görüceğiz bence. Geçen sezon bir ara almıştı böyle yüksek. Bunu da kaçıncı defadır yazıyorum, belki evrene bir mesaj gider ve kabul olur. Şu programı 1 saat ireliye çekmeleri lazım, bir kısmı Esra ile aynı saate denk geliyor ve kötü etkiliyor bu. Neden ısrarla bunu devam ediyorlar anlamak güç amma yine de reytingleri çok iyi. Esra-Müge dışında gündüz kuşağının en çok izleneni. Ayrıca çok iyi sunuyor.

Zuhal da baya toparladı. Amma eski popülerliğinden uzakta.

Bu arada Gelinim Mutfakta en kötü sunucu dediğimiz Emel Özkızıltaş ile 2 gündür 1.6-1.7 alıyor. Yani sezonun en iyi haftasını yaşıyor. :A

Didem Arslan 2.55 almış totalde. Yakında 3+ reytingleri görüceğiz bence. Geçen sezon bir ara almıştı böyle yüksek. Bunu da kaçıncı defadır yazıyorum, belki evrene bir mesaj gider ve kabul olur. Şu programı 1 saat ireliye çekmeleri lazım, bir kısmı Esra ile aynı saate denk geliyor ve kötü etkiliyor bu. Neden ısrarla bunu devam ediyorlar anlamak güç amma yine de reytingleri çok iyi. Esra-Müge dışında gündüz kuşağının en çok izleneni. Ayrıca çok iyi sunuyor.
Didem 15.30-18.30 arası yayınlanıyor diye hatırlıyorum, 16.30'da esrayla bir başlayıp 2 saat sürerse daha düşük almaz mı ki bu saatine göre? (b)

Didem 15.30-18.30 arası yayınlanıyor diye hatırlıyorum, 16.30'da esrayla bir başlayıp 2 saat sürerse daha düşük almaz mı ki bu saatine göre? (b)
15.30-15.40 gibi canlıya başlıyor, ben 1 saat daha erken canlıya başlasın diyorum, 1 saat geç başlasın değil. Çünkü şu anki saatinde yaklaşık 2 saate yakın çakışıyor Esra ile, ben dediğim gibi olursa sadece 1 saati çakışacak.
Amma o zaman haber ile Didem arasında 1 saat boş kalacak, o yüzden yapmıyorlar heralde..

'Mahkum' harika başlamış, kanalın ilk bölümü salı yayınlaması meyvesini almış. Şimdi en büyük sorun acaba perşembe akşamı ne yapacak? Reytingler düşerse ne olacak? Salı günü ilk bölümden bu oranları alan iş, haftaya salı yayınlansa zirveyi bile alır. Ya perşembe yayınlandığında oranları düşerse? İşte o zaman bir proje göz göre göre harcanmış olacak. Ben asıl perşembe reytinglerini bekliyorum.

'Masumlar Apartmanı' bu hafta atağa kalkmış, tüm gruplarda çok iyi yükseliş yaşamış. Kocaman tebrikler, istediğimiz tarzda bölümler geldikçe oranları bu civarlarda ve daha üstünde olacaktır zaten. :Z

'Destan' düşüşünü sürdürmüş, bu hafta da tüm gruplarda düşüş yaşamış. Açıkçası salı boşluğunda ben daha iyi oranlar alır diyordum, beklentimi karşılamadı. Özellikle AB grubundaki oranları kötü, TOTAL ile aşırı fark var. Bakalım ileri haftalarda ne yapacak?

'Sana Söz' son şokunu yaşamış, 0 reytingi görerek ekran yolculuğunu sonlandırmış. Kadroya yazık oldu, tüm ekibin yolu açık olsun...

Mahkum hiç harcanacak bir dizi değil senaryo böyle tempolu devam edeceği için perşembe günü düşeceğini sanmıyorum düşsede çok düşmez bence bakalım ne olacak cuma görecez reytingleri

15.30-15.40 gibi canlıya başlıyor, ben 1 saat daha erken canlıya başlasın diyorum, 1 saat geç başlasın değil. Çünkü şu anki saatinde yaklaşık 2 saate yakın çakışıyor Esra ile, ben dediğim gibi olursa sadece 1 saati çakışacak.
Amma o zaman haber ile Didem arasında 1 saat boş kalacak, o yüzden yapmıyorlar heralde..
"Şu programı 1 saat ireliye çekmeleri lazım, bir kısmı Esra ile aynı saate denk geliyor ve kötü etkiliyor bu. Neden ısrarla bunu devam ediyorlar anlamak güç amma yine de reytingleri çok iyi."

demişsin de ileriye alsınlar dedin sandım.

"Şu programı 1 saat ireliye çekmeleri lazım, bir kısmı Esra ile aynı saate denk geliyor ve kötü etkiliyor bu. Neden ısrarla bunu devam ediyorlar anlamak güç amma yine de reytingleri çok iyi."

demişsin de ileriye alsınlar dedin sandım.
Aaa ireliye derken öne yani daha erkene anlamında kullanmıştım. Türkçem bozuldu jshsj Yanlış anlaşılmış cidden, sorry. :D
Neyse, ama kanal asla bunu yapmayacak gibi. :A

Masumlar Apartmanı EHH yok diye mi yükseldi Eray anlamadım ne demek istediğini...En az onun kadar iyi rating alan Mahkum vardı karşısında....

Masumlar Apartmanı adeta final edasıyla verdiği bölümün meyvasını çok iyi yemiş.

Şimdi SafNac beklentileri ve dün akşam şok edici finali , aynı oranları getirecektir. Fragman ve ön izlemeler çok önemli.
Bundan sonrası Destan düşünsün. Arka Sokaklar gibi Totalde alıp AB de kaybolup gider....

Masumlar Apartmanı EHH yok diye mi yükseldi Eray anlamadım ne demek istediğini...En az onun kadar iyi rating alan Mahkum vardı karşısında....

Masumlar Apartmanı adeta final edasıyla verdiği bölümün meyvasını çok iyi yemiş.

Şimdi SafNac beklentileri ve dün akşam şok edici finali , aynı oranları getirecektir. Fragman ve ön izlemeler çok önemli.
Bundan sonrası Destan düşünsün. Arka Sokaklar gibi Totalde alıp AB de kaybolup gider....
Evet Mahkum iyi almış ama tür nedeniyle EHHŞ-Masumlar kitlesi daha çok benziyor. Mesela Masumlar özetsiz-reklamsız yayınla erken bitince EHHŞ yükselip zirveyi almıştı yani kitlenin bir kısmı o bitince oraya geçmiş. Mahkum ise daha çok erkeklere hitap eden bir iş yani onunla ayrı telden çalıyor. :A

• Beğendim
Reactions: cookies
Evet Mahkum iyi almış ama tür nedeniyle EHHŞ-Masumlar kitlesi daha çok benziyor. Mesela Masumlar özetsiz-reklamsız yayınla erken bitince EHHŞ yükselip zirveyi almıştı yani kitlenin bir kısmı o bitince oraya geçmiş. Mahkum ise daha çok erkeklere hitap eden bir iş yani onunla ayrı telden çalıyor. :A
Oran olarak aynı sayılır Mahkum ve EHH, bakalım Perşembe nasıl olacak oranları Mahkumun.

Mahkum beklediğim oranlarla açılış yapmış. İlk bölüm beğenildiğini hesap edersek perşembe salıya göre daha kolay bir gün olduğu için bu reytinglerinin üstüne katarak devam edeceğini düşünüyorum. Dizi tutturmanın zor olduğu bir sezonda bunu da başarırlarsa ayakta alkışlanmayı hakediyorlar kesinlikle.

Masumlar Apartmanı'nın dünkü bölümüyle yükseleceği fragmanlardan belliydi. Uzun bir zamandan sonra ilk kez bu kadar 'mutlu' bir bölüm gördük. Seyirci hep gelişme istiyordu, senarist de buna kulak vermiş diyebiliriz. Son sahneyi görmezden gelirsek tabii.

• Beğendim
Reactions: cookies
Mahkum beklediğim oranlarla açılış yapmış. İlk bölüm beğenildiğini hesap edersek perşembe salıya göre daha kolay bir gün olduğu için bu reytinglerinin üstüne katarak devam edeceğini düşünüyorum. Dizi tutturmanın zor olduğu bir sezonda bunu da başarırlarsa ayakta alkışlanmayı hakediyorlar kesinlikle.

Masumlar Apartmanı'nın dünkü bölümüyle yükseleceği fragmanlardan belliydi. Uzun bir zamandan sonra ilk kez bu kadar 'mutlu' bir bölüm gördük. Seyirci hep gelişme istiyordu, senarist de buna kulak vermiş diyebiliriz. Son sahneyi görmezden gelirsek tabii.
Geçen sezonki dizine ihanet ettin, utan utan...

• Güldürdün
Reactions: kerem

Neyse ki gelecek hafta gerçek KADIN'a kavuşuyoruz. :Z

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl