Kötü .sshhahaha öldü ertuğrul ama arabi dua ile diriltti ayoll efsane bir sahneydi @EFE UYSAL youtube yüklenirse paylaş @denizz19 da çok merak etmiş
Kötü .sshhahaha öldü ertuğrul ama arabi dua ile diriltti ayoll efsane bir sahneydi @EFE UYSAL youtube yüklenirse paylaş @denizz19 da çok merak etmiş
biz safiye sultan olarak 40 yıl devleti yönetmişiz diriliş şikeyle yüksek reyting almış diye bize bişi olmaz zaten dizinin gerçek reytingini görmek için baştaki 1 leri atıyorsun ya da reytingin üzerine @destere oturuyor kalanlar gerçek reytingi
biz safiye sultan olarak 40 yıl devleti yönetmişiz diriliş şikeyle yüksek reyting almış diye bize bişi olmaz zaten dizinin gerçek reytingini görmek için baştaki 1 leri atıyorsun ya da reytingin üzerine @destere oturuyor kalanlar gerçek reytingi
askerlik işlerini hallediyordum gelince de uyudumay sen nerdesin sensiz forum sessizdi ya
askerlik işlerini hallediyordum gelince de uyudum
6 ayda forum çöker @Çiğdem- le @destere ben gözetlemeyince sapık şeyler yaparlar forumu ahlak masası mühürlerİyi etmişsin anem sen askeremi gitcen
tabisi de biz safiye sultan olduğumuz için bize genelkurmay başkanlığı teklif edildi direktGerçektenmi gitcen askere
tabisi de biz safiye sultan olduğumuz için bize genelkurmay başkanlığı teklif edildi direkt
aboo senden nasıl genelkurmay başkanı olacak bee ne zaman gitcen peki askere
ayy bu hiç askere gitmek için çaba gösterirmi askerliğini uzatmış büyük ihtimalletabisi de biz safiye sultan olduğumuz için bize genelkurmay başkanlığı teklif edildi direkt
kız bir gideyim senin evin kordinatlarına füze yollıcamayy bu hiç askere gitmek için çaba gösterirmi askerliğini uzatmış büyük ihtimalle
bende bu şans varken giresuna düşersin sen amannkız bir gideyim senin evin kordinatlarına füze yollıcam