Duayla insan mı dirilirmiş canım saçma olmuş orasıöldü zaten duayla dirildi allah tarafından bu reytingler boşuna gelmedi ayoll çok incebir mesaj verdiler![]()
![]()
haftayada ertuğrulum fet ediyor 20 reytingi buluruz belki![]()
![]()
![]()
Duayla insan mı dirilirmiş canım saçma olmuş orasıöldü zaten duayla dirildi allah tarafından bu reytingler boşuna gelmedi ayoll çok incebir mesaj verdiler![]()
![]()
haftayada ertuğrulum fet ediyor 20 reytingi buluruz belki![]()
![]()
![]()
sahne yüklenirse paylasırım bakarsın ayoll çok etkileniceksinDuayla insan mı dirilirmiş canım saçma olmuş orası![]()
O dua edeni yollayın benim ölmüşlerimi de bir canlandırsınsahne yüklenirse paylasırım bakarsın ayoll çok etkileniceksin![]()
![]()
![]()
Ben yardıma gidiyorum hastaneye
bugün hiç foruma oyüzden gelemedi zaten ayoll ciddi söylüyoruz akşama tapurcu olucakmıs
Şişirme reytingler
bugün hiç foruma oyüzden gelemedi zaten ayoll ciddi söylüyoruz akşama tapurcu olucakmıs
![]()
![]()
![]()
Şişirme reytingler![]()
Ayyy her diziyi de izle .ssKız bu işin şakası olurmu beaa
dün dizimiz muhteşemdii
Ayyy her diziyi de izle .ss
Ben getirecem taburcu olup biraz uyur 1 2 saat sonra foruma gelicek selamı varbugün hiç foruma oyüzden gelemedi zaten ayoll ciddi söylüyoruz akşama tapurcu olucakmıs
![]()
![]()
![]()
Ben getirecem taburcu olup biraz uyur 1 2 saat sonra foruma gelicek selamı var![]()
20 reytingi görünce geberir artık cnm hahahaBen getirecem taburcu olup biraz uyur 1 2 saat sonra foruma gelicek selamı var![]()
Kırgın Çiçekler - İçerde - Bana Sevmeyi Anlat - Anne - EDHO - Diriliş - Cesur ve Güzel - Cesur Yürek - Yeter - Kalbimdeki Deniz bayağı seçicisinnooo öyle her dizi izlemem ben gayette seçiciyim bir keree
Kırgın Çiçekler - İçerde - Bana Sevmeyi Anlat - Anne - EDHO - Diriliş - Cesur ve Güzel - Cesur Yürek - Yeter - Kalbimdeki Deniz bayağı seçicisin![]()
Diyorki bu kadar mı değersizim gözünde20 reytingi görünce geberir artık cnm hahaha![]()
![]()
![]()
koca koca tencerelerde fıstıklı helva yapacam ayoll ne değersizi akrabama bile yapmam vlla gözü arkada kalmasın cnm söyle onadaDiyorki bu kadar mı değersizim gözünde![]()
![]()
koca koca tencerelerde fıstıklı helva yapacam ayoll ne değersizi akrabama bile yapmam vlla gözü arkada kalmasın cnm söyle onada![]()
![]()
![]()
Bu çok ağır oldu evini basmaya gelicem dedikoca koca tencerelerde fıstıklı helva yapacam ayoll ne değersizi akrabama bile yapmam vlla gözü arkada kalmasın cnm söyle onada![]()
![]()
![]()
Bu çok ağır oldu evini basmaya gelicem dedi![]()
hhahaha öldü ertuğrul ama arabi dua ile diriltti ayoll efsane bir sahneydi @EFE UYSAL youtube yüklenirse paylaş @denizz19 da çok merak etmiş