Duayla insan mı dirilirmiş canım saçma olmuş orasıöldü zaten duayla dirildi allah tarafından bu reytingler boşuna gelmedi ayoll çok incebir mesaj verdiler
haftayada ertuğrulum fet ediyor 20 reytingi buluruz belki
Duayla insan mı dirilirmiş canım saçma olmuş orasıöldü zaten duayla dirildi allah tarafından bu reytingler boşuna gelmedi ayoll çok incebir mesaj verdiler
haftayada ertuğrulum fet ediyor 20 reytingi buluruz belki
sahne yüklenirse paylasırım bakarsın ayoll çok etkileniceksinDuayla insan mı dirilirmiş canım saçma olmuş orası
O dua edeni yollayın benim ölmüşlerimi de bir canlandırsınsahne yüklenirse paylasırım bakarsın ayoll çok etkileniceksin
Ben yardıma gidiyorum hastaneye @xemrexxx 20 reyting yakındır
bugün hiç foruma oyüzden gelemedi zaten ayoll ciddi söylüyoruz akşama tapurcu olucakmısBen yardıma gidiyorum hastaneye @xemrexxx 20 reyting yakındır
Ekli dosyayı görüntüle 53048
Şişirme reytinglerBen yardıma gidiyorum hastaneye @xemrexxx 20 reyting yakındır
Ekli dosyayı görüntüle 53048
bugün hiç foruma oyüzden gelemedi zaten ayoll ciddi söylüyoruz akşama tapurcu olucakmıs
Şişirme reytingler
Ayyy her diziyi de izle .ssKız bu işin şakası olurmu beaa
dün dizimiz muhteşemdii
Ayyy her diziyi de izle .ss
Ben getirecem taburcu olup biraz uyur 1 2 saat sonra foruma gelicek selamı varbugün hiç foruma oyüzden gelemedi zaten ayoll ciddi söylüyoruz akşama tapurcu olucakmıs
Ben getirecem taburcu olup biraz uyur 1 2 saat sonra foruma gelicek selamı var
20 reytingi görünce geberir artık cnm hahahaBen getirecem taburcu olup biraz uyur 1 2 saat sonra foruma gelicek selamı var
Kırgın Çiçekler - İçerde - Bana Sevmeyi Anlat - Anne - EDHO - Diriliş - Cesur ve Güzel - Cesur Yürek - Yeter - Kalbimdeki Deniz bayağı seçicisinnooo öyle her dizi izlemem ben gayette seçiciyim bir keree
Kırgın Çiçekler - İçerde - Bana Sevmeyi Anlat - Anne - EDHO - Diriliş - Cesur ve Güzel - Cesur Yürek - Yeter - Kalbimdeki Deniz bayağı seçicisin
Diyorki bu kadar mı değersizim gözünde20 reytingi görünce geberir artık cnm hahaha
koca koca tencerelerde fıstıklı helva yapacam ayoll ne değersizi akrabama bile yapmam vlla gözü arkada kalmasın cnm söyle onadaDiyorki bu kadar mı değersizim gözünde
koca koca tencerelerde fıstıklı helva yapacam ayoll ne değersizi akrabama bile yapmam vlla gözü arkada kalmasın cnm söyle onada
Bu çok ağır oldu evini basmaya gelicem dedikoca koca tencerelerde fıstıklı helva yapacam ayoll ne değersizi akrabama bile yapmam vlla gözü arkada kalmasın cnm söyle onada
Bu çok ağır oldu evini basmaya gelicem dedi
hhahaha öldü ertuğrul ama arabi dua ile diriltti ayoll efsane bir sahneydi @EFE UYSAL youtube yüklenirse paylaş @denizz19 da çok merak etmiş